Hotel Cap Negret

Altea, Costa Blanca, Spanje

Een modern hotel aan een van Altea's mooiste kiezelstranden

De Costa Blanca kent ontelbare stranden aan een kilometers lange kuststrook. Waar vele stranden 's zomers overbevolkt zijn, is het rond pittoresk Altea doorgaans rustig. En dat terwijl de uitzichten over de mediterrane baai, de schilderachtige oude straatjes en het mooie berglandschap hier net zo mooi, zo niet nog mooier zijn.

Hotel Cap Negret is kort gezegd alles wat je van een Spaans beachresort mag verwachten. Moderne kamers met schitterende uitzichten vanaf het balkon, zwembaden voor ontspanning en entertainment van 's ochtends tot 's avonds. Voor het hotel ligt het kiezelstrand genaamd Cap Negret. Hier zou je de hele dag kunnen luieren, met uitzicht over het ruige Spaanse bergland, maar dan mis je wel een hoop schoonheid in de omgeving.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.