Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Dubbele citytrip Rome & Firenze

 • Citytrip
 • 5 of 7 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 449,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

De geschiedenis herleeft tijdens jouw dubbele citytrip van 4 of 7 nachten, inclusief verblijf in 4*-hotels met ontbijt, heen- en terugvlucht en treintickets

Nood aan een cultuurbad? Dan is dit reisje vast iets voor jou, want aan culturele parels geen gebrek op deze fantastische dubbele citytrip. Je begint je tocht in de Eeuwige Stad Rome waar machtige bouwwerken uit de oudheid en de middeleeuwen je verbluft achterlaten. Vervolgens trek je naar de cultuurstad Firenze, de bakermat van de renaissance en een verzamelplaats van indrukwekkende kunst. Je eindigt de reis op de charmante pleintjes van Rome, waar je op het terras van een trattoria geniet van de Italiaanse keuken en de indrukken van de afgelopen dagen laat bezinken. Het wordt een indrukwekkende ontdekkingsreis naar het verleden!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 of 4 nachten in Hotel Cardinal St. Peter (2 aan het begin van de reis, 1 of 2 aan het einde van de reis)
 • 2 of 3 nachten in Club Hotel Firenze
 • Elke ochtend ontbijt in beide hotels
 • Gebruik van zwembad en zonnebedden bij Hotel Cardinal St. Peter (van 30 mei tot 15 september)
 • Heen- en terugvlucht Zaventem/Charleroi/Eindhoven - Rome
 • Treinticket Rome - Firenze en Firenze - Rome (Frecciatrein - 2de klasse)
Reis door Italië, reis door de tijd

Het toonbeeld van de Romeinse oudheid? Rome natuurlijk! De stad die als icoon geldt voor de Italiaanse renaissance? Firenze! Beide steden zijn echte klassebakken die telkens van enorme geschiedkundige en culturele waarde zijn. Jij hebt het genoegen om met de trein door Italië te reizen en zowel Rome als Firenze tijdens een en dezelfde citytrip te ontdekken. Laat je inspireren door het verleden en boek deze onvergetelijke reis.

Het reisschema dat je in deze aanbieding uitvoerig beschreven ziet geldt voor de citytrip van 5 nachten. Boek je 7 nachten? Dan blijf je een nachtje langer in Firenze en een nacht langer in Rome aan het einde van de reis (2 nachten Rome, 3 nachten Firenze en nog eens 2 nachten Rome, dus).

Reisschema

Dag 1 & 2: Rome

Vis je witste laken uit de kast en drapeer het elegant rond je, jij gaat naar Rome! Het Engelse spreekwoord luidt niet voor niets "when in Rome, do as the Romans do". Jij gaat als een ware Caesar op verkenning. Een speech geven op het oude marmer in het Forum Romanum (6,2 km vanaf he... Lees meer

Cardinal Hotel St. Peter****

Dag 3 & 4: Firenze

Op dag 3 is de tijd gekomen om van Rome naar Firenze te reizen. Een treinreis van iets minder dan anderhalf uur brengt je van de ene historische stad naar de andere. Voor je het weet sta je je ogen uit te kijken bij de culturele rijkdommen van deze stad, die geldt als de bakermat van de renais... Lees meer

Club Hotel Firenze

Dag 5 & 6: Rome

Hoe noemden ze Rome ook weer? Oh ja, de Eeuwige Stad. En eeuwig is natuurlijk eeuwig, dus weer er maar zeker van dat deze prachtige parel er - drie dagen nadat je hem achterliet - nog steeds fier staat te pronken. Afhankelijk van je trein- en vluchturen kan je nog even op verkenning. Zit je kr... Lees meer

Cardinal Hotel St. Peter****
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers tussen luchthaven en hotel
 • Toeristenbelasting Rome € 6,- p.p.p.n.
 • Toeristenbelasting Firenze € 4,- p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Check-in

vanaf 14:00 uur

Check-out

tot 10:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de trein

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Niet aanwezig in Hotel Cardinal St. Peter
Aanwezig in Club Hotel Firenze

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in de gemeenschappelijke ruimtes van Hotel Cardinal St. Peter
Gratis in het hele hotel bij Club Hotel Firenze

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter