Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Ontdek de Balkan: Ljubljana en Zagreb

 • Rondreis
 • Slovenië, Kroatië
Nu vanaf € 569,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek twee hoofdsteden van de Balkan tijdens 3 nachten in Lubljana en 2 nachten in Zagreb, incl. dagelijks ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Ontdek de verborgen schatten van de Balkan in Slovenië en Kroatië! In dit hoekje van Europa, niet ver van Italië en de Adriatische zee liggen twee prachtige, kleurrijke hoofdsteden en een wondermooi landschap. Rij met je huurauto door de ongerepte natuur, adem de zuivere berglucht in en ontdek dit paradijs dat slechts op een paar uur vliegen ligt!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in hotel Slovenian House Vida (of gelijkaardig) bij Ljubljana (Slovenië)
 • 2 nachten in hotel The Loop (of gelijkaardig) bij Zagreb (Kroatië)
 • Dagelijks ontbijt
 • Met huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem naar Zagreb
Ontdek de Balkan

Met groene, dichtbeboste gebieden, vele bergen en meren én tegelijk ook mooie stranden zijn landen zoals Slovenië en Kroatië ontzettend leuk om met de auto door te rijden. In deze rondreis rij je van Zagreb naar Lubljana en terug en zie je sowieso prachtige landschappen! Ook de steden zelf zijn echte pareltjes! Maak je al een lijstje van wat je wil bezoeken?

Reisschema

Dag 1 - 3: Op weg naar Ljubljana

Je komt toe op de luchthaven van Zagreb, waarna je eerste plan van actie je huurauto ophalen is! Rij je direct door naar Ljubljana of geniet je nog even van de omgeving van Zagreb? Vanaf Zagreb naar Ljubljana is het slechts 140 kilometer dus na een leuke rit door het gevarieerde landschap kom ... Lees meer

Slovenian House  of vergelijkbaar

Dag 4 - 6: Terug naar Zagreb

Op dag vier rij je de 140 kilometer terug naar de tweede hoofdstad van deze rondreis: Zagreb. Zagreb is de grootste stad van Kroatië en ligt in het noordwesten van het land, langs de Sagarivier. Ga wandelen in de oude stad Gornji Grad en bezoek de kathedraal, de Sint-Marcuskerk, het Kroatische... Lees meer

The Loop Hotel  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting : €1,30 p.p.p.n. (ter plaatse te betalen)
 • Brandstofkosten, parkeren, tolgelden en eventuele aanvullende verzekering voor de huurauto
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 volwassenen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind van 0 t.e.m. 1 jaar verblijft gratis op de kamer.
Een kind van 2 t.e.m. 11 jaar krijgt korting op de hotelprijs, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Beschikbaar tegen extra kosten (ter plaatse te betalen), neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Korting 3e persoon

De 3e persoon per kamer krijgt korting, afhankelijk van de reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in alle hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij de hotels of in de omgeving van de hotels (o.b.v. beschikbaarheid)

Wifi

Gratis in de openbare ruimtes van de hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Voorwaarden huurauto

- BELANGRIJK: De bestuurder dient in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg (prepaidkaarten worden niet aanvaard).
- Je haalt de huurauto op bij de luchthaven van Zagreb bij Sixt, open van 08:00 uur tot 22:00 uur van maandag tot zondag
- De hoofdbestuurder moet tussen de 25 en 99 jaar oud zijn.
- Per extra bestuurder betaal je een supplement van € 9,- (excl. btw) per dag (max. €125,- per wagen)
- Elke bestuurder moet al minstens 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.
- Jonge bestuurders (jonger dan 25 jaar) betalen een toeslag van € 15,- (excl. btw) per bestuurder per dag. (max. €125,- per wagen)
- De wagen wordt opgehaald met een volle tank. Hij moet ook met een volle tank weer ingeleverd worden.
- Lees altijd aandachtig de overeenkomst na bij het ophalen van de huurauto.
- Inbegrepen: schadeverzekering (CDW), aansprakelijkheid, afkoop eigen risico, diefstalverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers, de luchthavenbelasting en de federale belasting
- Optioneel bij te boeken: kinderstoeltje € 8,- (excl. btw) per dag, persoonlijke ongevalverzekering € 4,88 (excl. btw) per dag

Belangrijke info huurauto

Als je met de huurauto de landsgrens Slovenië-Kroatië oversteekt, dan zijn daar verplichte kosten aan verbonden, die je ter plaatse dient te voldoen.
Het is verplicht om bij het afhalen van de huurauto te vermelden dat je van plan bent om een landsgrens over te steken.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter