Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Knallen maar in Paintball Hal Merksplas

 • Ervaring
 • Merksplas
€ 33,-
Voor € 3,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Zet je maskers op, doe je overalls aan, hou je tegenstanders goed in de gaten.. en schiet er maar op los! Ga 2,5 uur paintballen in Paintball Hal Merksplas inclusief materiaal en 200 kogels

Vind je van jezelf dat je een goed schot hebt in bijvoorbeeld online schietspelletjes of op het kraam op de kermis? Tijd om dat te bewijzen met een potje paintball! Je speelt zes spelletjes in een team waarbij je moet winnen van de tegenstanders. Lukt het je om hun uitvalsbasis te veroveren, hun vlag te vinden of om de vijand af te knallen? In deze 2,5 uur zal je moeten lopen, bukken, springen.. en vooral heel goed je eigen dekking in de gaten houden. Veel schietplezier!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2,5 uur paintballen
 • Masker
 • Overall
 • Wapen
 • 200 kogels
 • Voor de dames een extra chestprotector
 • Uitleg en begeleiding
Paintball Hal Merksplas

Hou je wel van een adrenalinekick? Dan is Paintball Hal Merksplas met z'n indoorhall, bovenverdieping en twee forten met verdiepingen de place to be! Dit is een van de grootste locaties in België - en zelfs de Benelux -, een waar paradijs voor paintballfans. Ben je klaar om tactische plannen te smeden, scherp te schieten, je vijand aan te vallen en de overwinnaar te worden? Je krijgt 200 kogels om mee te schieten, gebruik ze goed! Bovendien helpt het om je ogen goed open te houden: er liggen immers verrassingen verstopt doorheen het speelveld. Wie weet vind je wel de "Golden Pod", een gouden speelkoker goed voor 150 gratis kogels of het "Free drink ticket"! De echte hoofdvogel hier is het "Free entry ticket", dat jou en 9 vrienden recht geeft op gratis toegang en 1000 kogels. Op is op natuurlijk! Veel zoekplezier... maar let je een beetje op je blinde hoek?

Hoe werkt het?

Voor slechts € 3,50 per persoon koop je een voucher bij ons. Je gaat naar de website van de Paintball Hal Merksplas en geeft in de kalender aan op welke dag en op welk moment je wil gaan paintballen. Dan vul je jouw vouchernummer in onder "kortingscode".
Hierna hoeven jullie alleen met veel goesting op de locatie te staan en het plezier kan beginnen! Vergeet je afgedrukte voucher natuurlijk niet. Deze is geldig tot 6 maanden na aankoop.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 0,99 per persoon
 • Extra verfkogels (ter plaatse bij te kopen)
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Paintball Hal Antwerpen. Je komt in een directe overeenkomst met Paintball Hal Antwerpen. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Min. 1, max. 20 personen per boeking. Wil je met meerdere personen gaan, dan maak je gewoon meerdere boekingen.

Spelers

Slechts 1 voucher per speler toegestaan. Je kunt natuurlijk wel meer vouchers kopen voor een nieuw spel of als cadeau.

Geldigheid

De voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop

Openingsuren

Woensdag-vrijdag van 14.00-22.00 uur, zaterdag van 09.00-22.00 uur, zondag 10.00-20.00 uur. Tijdens de vakantieperioden ook op dinsdag van 14.00-22.00 uur.

Kinderen

Niet toegelaten onder 8 jaar.

Voor kinderen jonger dan 16 jaar ziet het programma er identiek uit, enkel het vijfde spel "V.I.P" wordt vervangen door het even leuke "ZOMBIE" spel: een aantal jongeren starten met vestjes aan (de zombies) in hun starthoek en proberen de tegenstanders te infecteren. Wie geraakt is, moet een vestje aantrekken en wordt dan ook zombie. De laatste overblijvers winnen het spel!

Zondag

Open zondag paintballdag: voor de meer ervaren spelers met eigen materiaal

Extra kogels

Heb je er tijdens de eerste spelletjes al een grote voorraad verfkogels doorheen gejaagd? Geen nood, ter plaatse kan je nog tal van verfkogels bijkopen. Je hebt de keuze tussen 100, 150, 200, 500, 1000 of zelfs 2000 stuks.

Eigen wapens/kogels

Niet toegestaan

Reserveren

Reserveer op voorhand in de kalender op http://www.paintballmerksplas.be/kalender. Je vouchernummer vul je in onder "kortingscode".

Locatie

Eventsbakery Antwerpen ligt net buiten het centrum van Merksplas, op ongeveer 38 km rijden van Antwerpen.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter