Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Natuurpracht in Thailand

 • Rondreis
 • 11, 12, 13, 14, 15 of 16 nachten
 • Thailand
Nu vanaf € 1.279,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek het aards paradijs in Thailand! Verblijf 10, 12 of 14 nachten in hotels nabij natuurparken, incl. dagelijks ontbijt, heen- en terugvlucht en transfers

Zin om op ontdekking te gaan in het aards paradijs? Dan moet je naar Thailand gaan! Tropische regenwouden, exotische planten en diersoorten, maar ook hemelse stranden en het warme water van de Indische Oceaan... begint je hart al sneller te slaan? Goed, want tijdens deze rondreis kan je dat allemaal zien! Je verblijft in de buurt van de mooiste natuurparken van Thailand. Dat het een onvergetelijke reis wordt, staat nu al vast!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4, 6 of 8 nachten in The Waters by Katathani Khao Lak (nabij het Khao Lak-Lam Ru Nationaal Park)
 • 3 nachten in Anurak Community Lodge (nabij het Khao Sok Nationaal Park)
 • 3 nachten in Chanalai Flora Resort (in Phuket)
 • Met ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam, Zaventem naar Phuket
Ontdek de natuurpracht van Thailand

Stel je een groen en puur landschap voor, vol tropische bomen en kleurrijke bloemen, helderblauw water en immense kliffen... zo'n natuurpracht wil je toch eens in je leven zien? Wel, tijdens jouw verblijf in Thailand staat de natuur centraal! Je verblijft dan ook in de buurt van enkele van de mooiste natuurparken van dit land: Khao Lak-Lam Ru Nationaal Park, Khao Sok Nationaal Park en Sirinat Nationaal Park.

Hieronder staat een rondreis van 10 nachten beschreven. Je verblijft dan 4 nachten in Khao Lak, 3 nachten in Khao Sok en 3 nachten in Phuket. Bij een rondreis van 12 nachten verblijf je 6 nachten in Khao Lak, 3 nachten in Khao Sok en 3 nachten in Phuket. Bij een rondreis van 14 nachten verblijf je 8 nachten in Khao Lak, 3 nachten in Khao Sok en 3 nachten in Phuket.

LET OP: toegang tot de natuurparken is niet inbegrepen in deze reis. Een bezoek aan het park regel je best zelf op voorhand of ter plaatse.

Reisschema

Dag 1 - 4: Khao Lak

Welkom in Thailand! Je landt op de luchthaven van Phuket en wordt per transfer naar je eerste bestemming gebracht: Khao Lak. Het ligt ca. 110 km ten noorden van de hoofdstad Phuket. Khao Lak is eigenlijk een verzameling van verschillende dorpjes aan de kust, die zich nu vooral op toerisme focu... Lees meer

The Waters Khao Lak by Katathani Khuekkhak Phang-nga Thailand

Dag 5 - 8: Khao Sok

Op dag 5 reis je naar per transfer naar je volgende bestemming: Khao Sok. Je verblijft vlak aan de voet van het Khao Sok Nationaal Park (ca. 38 km), een van de mooiste natuurparken van Thailand. Maar Khao Sok is niet zomaar een natuurpark: hier vind je de perfecte mix van natuur, cultuur en av... Lees meer

Anurak Community Lodge Khlong Sok Surat Thani Thailand

Dag 9 & 10: Phuket

Op dag 9 reis je per transfer terug naar het eiland Phuket, waar ook de gelijknamige hoofdstad ligt. Verblijven doe je aan de westkust van het eiland. Ook hier vind je prachtige stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Maar de ontdekkingsreiziger in jou kan niet lang blijven stilz... Lees meer

Chanalai Flora Resort

Dag 11: Terug naar huis

Vandaag is het einde van je reis aangebroken. Per transfer word je weer teruggebracht naar de luchthaven van Phuket, waar je met een koffer vol prachtige herinneringen op het vliegtuig stapt. Tot de volgende keer Thailand!

Lees meer
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toegang tot natuurparken
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind van 0 t.e.m. 11 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in de hotels
- Een kind van 2 t.e.m. 11 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet Toegestaan

Wifi

Gratis in het hele hotel bij The Waters by Katathani Khao Lak en Peach Blossom. Gratis in de bar bij Anurak Community Lodge.

Galadiner oudejaarsavond

Indien je op 31/12/2017 in The Waters by Katathani Khao Lak of Peach Blossom verblijft, is een galadiner verplicht inbegrepen in de prijs.

Transfers

Luchthaven Phuket - The Waters Khao Lak by Katathani (bij aankomst in luchthaven)
The Waters Khao Lak by Katathani - Anurak Community Lodge (vertrek tussen 08:00 tot 12:00 uur)
Anurak Community Lodge - Peach Blossom Resort (vertrek tussen 08:00 tot 12:00 uur)
Peach Blossom Resort - Luchthaven Phuket (afhankelijk van vertrek in luchthaven)

Groep

Je reist in een groep van min. 2 en max. 6 personen.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch internationaal paspoort naar Thailand reist, heb je geen visum nodig. Een visum is niet nodig voor Thailand bij een verblijf van maximaal 30 dagen. Voor actuele informatie m.b.t. een visum en reisdocumenten adviseren wij je de website http://diplomatie.belgium.be/nl/ of de website van de ambassade te bezoeken.

Vaccinaties

Wanneer je naar Thailand reist, worden vaccinaties tegen hepatitis A, buiktyfus en DTP aanbevolen. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter