Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

All inclusive in Kernie's Familiepark

  • Pretparken
  • Kalkar
€ 29,50
Voor € 18,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Beleef een dag vol pret in Kernie's Familiepark: meer dan 40 attracties, onbeperkt frietjes, ijsjes, frisdrank en koffie en thee!

In het Duitse Kalkar ligt een leuk familiepark op jou en je familie te wachten: Kernie's Familiepark! Een hele dag lang heb je toegang tot meer dan 40 verschillende attracties én geniet je bovendien van onbeperkt frietjes, ijsjes, frisdrank en koffie en thee. Stap in de achtbaan voor een duizelingwekkend ritje, waag je aan de Vertical Swing of bots erop los in de Bumper Boats. Richting Duitsland, het is tijd voor een avontuurlijke dag vol plezier!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket voor Kernie's Familiepark p.p. (geldig van 14 april t.e.m. 5 november 2017)
  • Onbeperkt gebruik van de attracties, onbeperkt frietjes, onbeperkt ijsjes, onbeperkt koffie en thee
Familiepret in Kalkar

Welkom in het Wunderland Kalkar! Dit is het decor van je onvergetelijke dag vol plezier. Hier vind je de voormalige kerncentrale (geen nood, deze was nooit in werking) die mooi werd omgevormd tot Kernie's Familiepark, een leuk hotel, restaurants, verschillende uitgaansgelegenheden en een congrescentrum. De koeltoren doet nu dienst als klimwand en in de turbine en reactor zijn er nu hotelkamers, restaurants en pubs. In Kernie's Familiepark zijn er meer dan 40 leuke attracties om uit te testen. Rijd een rondje in een van de stoere jeeps bij de Safari Adventure, verdwaal in Kernie's Labyrinth, word nat in de Wildwaterbaan of stap als een echte durfal in de Atlantis. Wil je eens zien hoe groot het park echt is? Ga dan in het reuzenrad en kijk je ogen uit!

Leuke evenementen in Kernie's Familiepark!

Ieder jaar worden verschillende leuke evenementen georganiseerd in Kernie's Familiepark, hier heb je ze op een rijtje:

  • Halloween op 21, 22, 28 en 29 oktober: griezelen geblazen in Kernie's Familiepark! Het park wordt versierd en je kan griezelen met verschillende acts. Doe je beste outfit aan!
Hoe werkt het?

Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je waardebon(nen) kunt downloaden. Print de waardebon(nen) en neem deze mee wanneer je naar Kernie's Familiepark gaat; je hebt je waardebon nodig om toegang te krijgen tot het park. Let op: je krijgt per persoon een waardebon met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte waardebonnen. Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95
  • Vervoer
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Wunderland Kalkar (TO). Je komt in een directe overeenkomst met Wunderland Kalkar (TO). De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

Het ticket is geldig van 14 april t.e.m. 5 november 2017

Kinderen

Het park is geschikt voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen enkel met een volwassene naar binnen

Toegankelijkheid

Mindervaliden dienen ook een ticket te kopen. Indien deze aangewezen zijn op een begeleidingspersoon is deze persoon gratis (alleen op vertoon van een verklaring van de mindervalide persoon) en hoeft dus geen ticket aan te schaffen. (max 1 persoon)

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Kernie's Familiepark beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Openingstijden

Raadpleeg voor de actuele openingstijden de website van Kernie's Familiepark

Let op: in september 2017 is het park alleen op zaterdag en zondag geopend!

Kartbaan

Voor de kartbaan geldt een toeslag

Locatie

Dit attractiepark ligt in het Duitse Kalkar, aan de oever van de Rijn. Vanaf Brussel bedraagt de afstand zo'n 250 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter