• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Ontdek de highlights van Taiwan

 • Rondreis
 • 13 of 14 nachten
 • Taiwan
Nu vanaf € 1.549,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 5 keer geboekt

Beleef al het moois dat Taiwan te bieden heeft tijdens een rondreis van 12 nachten, incl. dagelijks ontbijt, excursies, heen- en terugvlucht en transfers

Aan het oosten van China, ten zuiden van Japan en ten noorden van de Filipijnen: daar ligt Taiwan. Dit kleine landje wordt misschien wel eens over hoofd gezien wanneer je een reisje naar het Verre Oosten plant. Maar deze keer zal je het niet overslaan. Meer nog, je krijg alle highlights te zien. Laat je overweldigen door de hoofdstad Taipei, de indrukwekkende natuurparken en diverse cultuurschatten. Hier krijg je de perfecte mix tussen stad en natuur aangeboden. Bovendien zijn de hotels en transfers al voor je geregeld. Op naar Taiwan!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 8 nachten in Golden China Hotel Taipei (of vergelijkbaar) in Taipei
 • 1 nacht in Fleur de Chine Hotel (of vergelijkbaar) in Sun Moon Lake
 • 1 nacht in Grand Hi-Lai Hotel (of vergelijkbaar) in Kaohsiung
 • 1 nacht in Hotel Royal Chihpen (of vergelijkbaar) in Taitung
 • 1 nacht in Silks Place Taroko (of vergelijkbaar) in Taroko
 • Dagelijks ontbijt
 • Taipei stadstour (halve dag)
 • '5 dagen rond het eiland'-excursie (start altijd op maandag)
 • Alle transfers
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Amsterdam of Düsseldorf naar Taipei
Reisschema

Dag 1 - 6: Taipei

Welkom in Taiwan! Na een lange vlucht kom je eindelijk aan in de luchthaven van Taipei, waar je transfer je opwacht. Wanneer je in het hotel aankomt kan je bekomen van de vlucht, of de stad al even verkennen.

De volgende dag is het tijd om Taipei wat beter te leren kennen. Onder leidin... Lees meer

Golden China Hotel  of vergelijkbaar

Dag 7: Sun Moon Lake

Na 6 dagen Taipei is het eindelijk tijd voor de vijfdaagse excursie rond het eiland. Let op: deze excursie begint altijd op een maandag! Je wordt bij het hotel opgehaald en reist naar Sun Moon Lake, in het hart van Taiwan. Dit meer ligt op een hoogte van 762 meter en is het grootste meer van h... Lees meer

Fleur de Chine Hotel Sun Moon Lake  of vergelijkbaar

Dag 8: Kaohsiung

Vandaag is het tijd voor een beetje cultuur. Na het ontbijt rijd je in de richting van Kaohslung. Na Taipei is dit de grootste stad van Taiwan. Onderweg stop je even bij JiJi Railway Station, een klein stationnetje dat gebouwd werd in 1922. In die periode stond Taiwon nog onder Japanse invloed... Lees meer

Grand Hi Lai Hotel  of vergelijkbaar

Dag 9: Kenting National Park

Op dag 9 reis je naar Kenting National Park, een natuurpark gelegen op het meest zuidelijke punt van Taiwan. Het park beslaat in totaal 333 km², waarvan 181 km² land en 152 km² zee. Indrukwekkende bergen, uitnodigende zandstranden en groene heuvels: hier voel je je net een ontdekkingsreiziger.... Lees meer

Hotel Royal Chihpen  of vergelijkbaar

Dag 10: Langs de oostkust van Taiwan

Na het ontbijt begin je aan een reis die je langs de oostkust van Taiwan brengt. Je brengt een bezoek aan de East Coast National Scenic Area. Op dit stukje van de kustlijn vind je onwaarschijnlijke natuurpracht. Door de krachten van de natuur is hier een enorm divers landschap ontstaan. Tijden... Lees meer

Taroko National Park  of vergelijkbaar

Dag 11 - 13: Taroko National Park

Op dag 11 reis je na het ontbijt naar Taroko National Park. Het is een van de negen nationale parken van Taiwan en ontleent zijn naam aan de Tarokokloof. Deze indrukwekkende en smalle kloof werd door Liwurivier gevormd. In het park vind je een enorme diversiteit aan fauna en flora: Moeder Natu... Lees meer

Golden China Hotel  of vergelijkbaar
Reisschema

LET OP: De 5-daagse excursie rond het eiland begint altijd op een maandag. De rest van de rondreis wordt dus hierop aangepast.

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema gewijzigd worden.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 kind t.e.m. 12 jaar en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Korting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 2 jaar verblijft gratis in de hotels.
- Een kind van 3 t.e.m. 13 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

In de meeste hotels is gratis wifi beschikbaar. In sommige hotels is wifi tegen betaling beschikbaar.

Transfers

De transfers van en naar het vliegveld van Taipei zijn privétransfers. De overige transfers zijn gedeeld en bestaan uit maximaal 16 deelnemers

Groep

Je reist in een groep van min. 10 en max. 37 personen.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Taiwan reist, heb je geen visum nodig. Je paspoort dient bij aankomst in Taiwan nog minimaal 6 maanden geldig te zijn en te beschikken over minimaal 1 lege visumpagina. Voor actuele informatie m.b.t. een visum en reisdocumenten adviseren wij je de website http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinaties

Er zijn geen vaccinaties nodig voor Taiwan. Raadpleeg voor persoonsgebonden gezondheidsadvies en het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter