Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket voor Waterpark Océade

  • Pretparken
  • Brussel
€ 21,- -36%
Voor € 13,50
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Spetter pieter pater, lekker in het water! Duik het leukste Waterpretpark van het land, Océade, in en geniet van een dag vol familie- en waterpret

Van de langste glijbaan glij je vliegensvlug naar beneden en dan... Splatsj! Daar duik je het water in. Je zit vol adrenaline en wil uiteraard nog een keer! In het leukste waterpretpark van het land en beleef je een dag vol onvergetelijke momenten in het water. Glijden, zwemmen, of zelfs ploeteren in de tropische zwembaden, hier is voor elk wat wils te beleven. Zet je schrap en... hier begint een spetterende dag!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket p.p. voor Waterpretpark Océade
Océade, het nummer 1 waterpretpark

Alweer een regenachtige dag in België... Waarom de lijn niet doortrekken en gewoon een dag vol waterpret binnen beleven? Het leukste waterpretpark van het land verwelkomt je in een tropische wereld van kicks en ontspanning. Glijbanen bezorgen je kriebels in de buik en jacuzzi's laten je heerlijk ontspannen. De Orkaan is een glijbaan voor echte durvers: in 7 seconden roetsj je zo'n 80 meter naar beneden! Nog een attractie voor de avonturiers is de Barracuda, de langste glijbaan. Maar wil je liever iets rustiger? Ga dan met je familie in de Anaconda, of kies zelf je lichtjes in de Cameleon. Je ziet, in Océade is er voor elk wat wils! En terwijl de kleine en minder kleine rakkers zich als echte waterratten amuseren op de glijbanen en in de baden, installeren de ouders zich in het Saunaland om even helemaal te ontspannen en te genieten...

Saunaland: adults only

Tijd voor ontspanning! En ja hoor, ook aan de volwassenen is gedacht. De jacuzzi's en buitensauna van de "Zen"-omgeving zijn kinderen én volwassenen welkom. Voor de ultieme ervaring moet je echter in het Saunaland zijn, een stukje paradijs dat voorbehouden is voor 18+. Een zoutsteensauna, een binnensauna, een buitensauna, een hamam, een jacuzzi en een ijsbad bezorgen je hier die heerlijke ontspanning, die je na zo'n inspannende dag met de kinderen wel verdiend hebt. Voel hoe de eucalyptusgeur je helemaal deugd doet, hoe de warme temperaturen je spieren ontspannen en je huid doen opfleuren. Eén woord: zalig!

Hoe werkt het?

Na het boeken ontvang je een e-mail van TravelBird met daarin een link om de waardebonnen te downloaden. Let op: niet de factuur, maar wel de waardebon zelf is je betalings- en toegangsbewijs. Zonder je waardebon krijg je helaas geen toegang tot Waterpretpark Océade. Print je waardebon en neem deze mee op een dag naar keuze. Raadpleeg de website van Waterpretpark Océade voor de exacte openingstijden.

Exclusief
  • Boekingskosten € 0,99 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Maximaal 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Kinderkorting

Er zijn geen kinderkortingen dus kinderen tellen mee als volwassenen.
Let wel: kindjes kleiner dan 1,15 meter krijgen gratis toegang, voor hen heb je geen voucher nodig en je hoeft hen dus niet mee te rekenen tijdens je boeking.

Geldigheid

De waardebon is geldig t.e.m. 31 december 2017. Je kunt de waardebon elke dag gebruiken, behalve op sluitingsdagen. Let wel: als je de waardebon gebruikt op zaterdag, zondag, feestdagen en schoolvakanties, dien je de waardebon vóór 12:00 uur te gebruiken.

Toegankelijkheid

Het waterpretpark is niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegelaten

Parking

€ 6,- per dag (ter plaatse te regelen en te betalen) op Parking Bruparck, A, B en T (Keizerin Charlottelaan).

Openingstijden Océade

- Het park is gesloten op maandagen en dinsdagen in september, oktober, november en december. Neem voor extra sluitingsdagen een kijkje op de website van Océade.
- Op schooldagen open van 10:00 tot 18:00 uur.
- Tijdens de weekends en schoolvakanties geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Openingstijden Saunaland

Saunaland is tijdens de week geopend van 11:00 tot 18:00 uur, tijdens het weekend en de schoolvakanties van 11:00 tot 19:00 uur (behalve op sluitingsdagen van het park).

Sluitingsdagen

Gesloten op maandag en dinsdag (behalve op feestdagen en tijdens schoolvakanties).

Badkledij

Verplicht: zwemshort- of broek, een zwempak of een bikini. Je kunt je ter plaatse omkleden in een van de cabines, waarna je je kledij kunt opbergen in een locker.

Kluisjes

Er zijn kluisjes aanwezig. Deze werken met een muntstuk van € 1,- (met teruggave)

Locatie

Océade is gelegen op de Heizel in Brussel, vlakbij het Atomium en alle belangrijke invalswegen. Als je van de autosnelweg komt op de ring van Brussel neem je uitrit nr. 8, en volg je de pijlen Bruparck.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter