Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief shuttle

Porto & Viana do Castelo met bus

 • Citytrip
 • Portugal
Nu vanaf € 389,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Combineer twee Portugese parels in een dubbele citytrip: 5 nachten in Porto & Viana do Castelo, inclusief ontbijt, busticket tussen beide steden en heen- en terugvlucht

Een warm klimaat, prachtige natuur, nog mooiere stranden en ongelofelijke steden... Portugal is een prachtig land. Trek er zelf opuit en verken twee pareltjes van het noorden: Porto en Viana do Castelo. Met een bus reis je van de ene stad naar de andere. Laat je verrassen door de middeleeuwse straatjes, indrukwekkende bruggen, heerlijke portwijn en verrukkelijke sardientjes. Bovendien verblijf je telkens in centraal gelegen hotels. Vamos então!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in The Rex Hotel (in Porto)
 • 2 nachten in Hotel Laranjeira (in Viana do Castelo)
 • 1 nacht in The Rex Hotel (in Porto)
 • Dagelijks ontbijt
 • Busticket Porto - Viana do Castelo (heen en terug)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Charleroi naar Porto
Reisschema

Dag 1 & 2: Porto

Welkom in Portugal! Wanneer je landt in de luchthaven van Porto kan je avontuur beginnen! De eerst twee dagen verken de parel aan de Douro. Verblijven doe je in een centraal gelegen hotel. Snel je koffers droppen en eropuit trekken is de boodschap! Begin je verkenning van de stad aan de Sé Kat... Lees meer

The Rex Hotel

Dag 3 & 4: Viana do Castelo

Op dag 3 stap je op de bus en laat je Porto (voor even) achter je. Vandaag reis je van de parel aan de Douro naar de parel aan de Costa Verde: Viana do Castelo. Je zal al snel ontdekken waarom de stad zo'n juweeltje is. Vlak bij de stad vind je enkele van de mooiste stranden van Portugal. ... Lees meer

Hotel Laranjeira

Dag 5 & 6: Terug naar Porto

Op dag 5 keer je terug naar waar je je reis begon: Porto. Twee dagen zijn immers niet genoeg om deze bruisende stad te leren kennen. Zet je ontdekkingstocht dus nog even voort. Is er iets dat je nog niet gezien hebt? Wil je nog een gezellige portobar uittesten? Of moet je gewoon nog een helebo... Lees meer

The Rex Hotel
Reisschema

Je verblijft eerst 2 nachten in Porto. Daarna reis je met de bus naar Viana do Castelo, waar je 1 nacht verblijft. Vervolgens reis je weer met de bus naar Porto voor de laatste nacht van je reis.

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers in Porto en Viana do Castelo
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Korting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind van 0 t.e.m. 2 jaar verblijft gratis in de hotels.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Busrit

Je reist met de bus van Porto naar Viana do Castelo op dag 3 en terug op dag 5. De busrit duurt ongeveer 1,5 uur.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter