Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Op rondreis doorheen Noord-Sardinië

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 599,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Verken het prachtige noorden van Sardinië tijdens een rondreis van 7 of 11 nachten inclusief dagelijks ontbijt, huurauto en heen-en terugvlucht

Tussen Sicilië en Corsica ligt een prachtig stukje natuur: Sardinië! Laat je verleiden door het turquoise water, de kleine haventjes, witte zandstranden en weiden vol herders. Gooi hier nog eens de warme Italiaanse gastvrijheid en het lekkere eten bovenop en je hebt zonder enige twijfel een uitzonderlijke vakantie! Tijd om uit te zoeken waar je die zonnecrème alweer gelaten hebt!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Janus in Castelsardo
 • 3 of 5 nachten in Agriturismo su Vrau in Posada
 • 2 of 3 nachten in Villa Asfodeli in de omgeving van Bosa
 • Dagelijks ontbijt in alle hotels
 • 2 uur wellness bij Hotel Janus (in SPA Riviera, op 40 m)
 • Toegang tot het zwembad en het solarium bij Agriturismo su Vrau
 • Welkomstdrankje per persoon per verblijf en toegang tot het zwembad bij Villa Asfodeli
 • Met huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Alghero
Tijd voor een roadtrip!

Sardinië is één van de grotere eilanden in de Middellandse Zee. Ontdek het noorden van dit prachtige eiland met onder andere de majestueuze bergen, de idyllische stranden en de authentieke dorpjes, gecombineerd met een lekkere mediterrane keuken en de goede wijn uit de regio!

De rondreis die hieronder beschreven is, is die van 7 nachten. Als je voor een verblijf van 11 nachten kiest, blijf je nog 1 nacht langer in Castelsardo, 2 nachten langer in Posada en 1 nacht langer in Bosa.

Reisschema

Dag 1 & 2: De rotsen van Castelsardo

De eerste stop van deze rondreis is Castelsardo. Dit oude dorpje ligt op zo'n 63 km van de luchthaven van Alghero. De kronkelende steegjes van Castelsardo zitten vol met schatten uit het verleden! Bezoek zeker de kerk van Sant Antonio vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op Corsica! Lees meer

Janus Hotel

Dag 3 - 5: Volgende stop: Posada

Je volgende punt in deze rondreis is Posada. Vanaf Castelsardo is dit zo'n 139 km. Posada is een dorpje waar je gemakkelijk verliefd op wordt: klein maar warm, authentiek en rustig. Posada werd in de dertiende eeuw op een heuvel gebouwd, waardoor je een mooi zicht op de omgeving hebt. Het ... Lees meer

Agriturismo Su Vrau

Dag 6 - 8: De kleuren van Bosa

Vanaf Posada rij je door naar Bosa, dit is een rit van zo'n 134 km. Het uitzicht op Bosa wordt gedomineerd door kleuren en het grote kasteel op de heuvel die de strijd tegen de eeuwen overwonnen heeft. Dit pittoreske stadje aan de monding van de Temorivier nodigt je uit om door de kronkele... Lees meer

Albergo Diffuso Villa Asfodeli
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Korting

Niet van toepassing

Babybed

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelkamer en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in Hotel Janus
Niet aanwezig in Agriturismo su Vrau en Villa Asfodeli

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in alle hotels (in sommige hotels enkel in de openbare ruimtes)

Parking

Gratis bij de hotels (o.b.v. beschikbaarheid)

Zwembaden

Het zwembad van Janus Hotel is open van juni tot september, dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur.
Het zwembad van Agriturismo su Vrau is open van juni tot 20 september.
Het zwembad van Villa Asfodeli is open van april tot 30 oktober.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter