• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Doorkruis Sicilië met de huurauto

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Italië
10 beoordelingen
Nu vanaf € 639,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 28 keer geboekt

Ontdek het schitterende eiland gedurende 7 nachten in 4 verschillende hotels, dagelijks ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

Terwijl het vliegtuig daalt kijk je uit het raampje en zie je plots de Etna onder jou verschijnen. Wat een indrukwekkend zicht, het begint al serieus te kriebelen om het Italiaanse eiland te verkennen! Idyllische stranden met rotsformaties en azuurblauw water, authentieke dorpjes en steden vol werelderfgoed. En dan zijn we nog niet begonnen over de heerlijke keuken! Bruschetta, risotto, limoncello... Op naar Sicilië!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Hotel Borromeo Resort of vergelijkbaar bij Taormina
 • 2 nachten in Astoria Palace Hotel of vergelijkbaar in Palermo
 • 2 nachten in Mediterraneo Palace Hotel of vergelijkbaar in Ragusa
 • 1 nacht in Hotel De Curtis Palace of vergelijkbaar in Catania
 • Dagelijks ontbijt
 • Huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Amsterdam of Eindhoven naar Sicilië
Extra optie
 • Siciliaanse kookworkshop
Verblijf op Sicilië

De hotels die hieronder beschreven staan, zijn voorbeelden van de hotels waarin je zou kunnen overnachten. Sowieso zul je verblijven in vergelijkbare hotels in of nabij de genoemde steden in het reisschema. Ongeveer 12 dagen voor vertrek ontvang je een overzicht van de voor jou gereserveerde hotels.

Reisschema

Dag 1 & 2: Taormina

Welkom op het schitterende Sicilië! Haal je huurauto op en ga op verkenning! Je rijdt zo'n 63 km naar het noorden, richting Taormina waar je eerste hotel ligt. Vanuit deze charmante stad kan je alle kanten op. Naar het strand, naar de stad of naar de Etna. Dat laatste is in elk geval een a... Lees meer

Hotel Borromeo Resort**** of vergelijkbaar

Dag 3 & 4: Palermo

Tijd om een nieuwe streek te leren kennen op Sicilië! Je volgt de bordjes naar de hoofdstad Palermo voor zo'n 270 km. Uiteraard maak je stops onderweg om even uit te rusten en te nippen van een lekkere espresso. Je ziet duidelijk aan het chaotische verkeer dat Palermo een typische Italiaan... Lees meer

Astoria Palace Hotel**** of vergelijkbaar

Dag 5 & 6: Ragusa

Na een paar heerlijke dagen Palermo zet je koers naar Ragusa, een stad die zo'n 265 km verderop ligt. Dit mooie stadje pronkt op de UNESCO-Werelderfgoedlijst met de barokke gevels, charmante straatjes en eeuwenoude kerken. Bewonder de Duomo San Giorgo en de omliggende monumenten, haal een ... Lees meer

Mediterraneo Palace Hotel**** of vergelijkbaar

Dag 7 & 8: Catania en weer naar huis

Op dag 7 rijd je naar je eindbestemming. Op je laatste dag in Italië struin je langs palazzi, door via's en over piazza's in het historische centrum van Catania, dat geheel op UNESCO's lijst van werelderfgoed staat. Schuif na een culturele wandeling door deze prachtige stad aan bij... Lees meer

Hotel De Curtis Palace of vergelijkbaar
Optionele kookworkshop

Tijdens je rondreis smul je een week lang van Italiaanse lekkernijen en Siciliaanse specialiteiten. Trek je stoute schoenen aan en leer zelf hoe je deze gerechten bereidt in een kookworkshop (bijvoorbeeld Arancini, de populaire Siciliaanse rijstballetjes met bijv. ragout of mozarella)! De workshop vindt plaats op de eerste of tweede dag, in Restaurant Ficodindia (Via Appiano 44, 98039 Mazzeo – Taormina) om 10:00 uur 's morgens. Nadien smul je uiteraard van je zelf bereide lunch (drankjes exclusief)!

Huurauto Inclusief

Geniet van de vrijheid die je eigen huurauto je biedt. Wij kiezen het juiste model voor jou en zorgen ervoor dat je de wagen meteen na je landing kan oppikken.

 • Afkoop eigen risico
 • Ongelimiteerde kilometers
Lees meer

Belangrijk

 • Je krijgt een Nissan Micra, VW Polo of vergelijkbaar, afhankelijk van de grootte van je reisgezelschap.
 • De hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met voldoende krediet voor de aanbetaling van maximaal € 2500,-. De hoogte van de aanbetaling kan variëren en is afhankelijk van het type auto. De creditcard moet voorzien zijn van een reliëfcode. Creditcards zonder reliëfcode worden niet geaccepteerd door het lokale autoverhuurbedrijf.
 • De hoofdbestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en ten minste 2 jaar rij-ervaring te hebben.
Bekijk alle voorwaarden
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Check-in

vanaf 16:00 - 00:00 uur

Check-out

tot 00:00 - 10:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Kinderkorting

N.v.t.

Eenpersoonstoeslag

100% op hotelprijs en huurauto

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 8,- per dag bij het hotel Mediterraneo Palace Hotel (ter plaatse te betalen, o.b.v. beschikbaarheid)
€ 13,- per dag bij Hotel De Curtis Palace (ter plaatse te betalen, o.b.v. beschikbaarheid)
Gratis bij de hotels Borromeo Resort en Astoria Palace Hotel

Wifi

Beschikbaar in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter