Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief huurauto

Thessaloniki & de watervallen van Edessa

 • Rondreis
 • Griekenland
Nu vanaf € 499,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek Thessaloniki en de watervallen van Edessa met je huurauto tijdens een rondreis van 7, 10 of 14 nachten, inclusief ontbijt en heen- en terugvlucht

Beeld je in: met je huurauto heb je de absolute vrijheid om het mooiste van het noorden van Griekenland te ontdekken. Je bezoekt Thessaloniki, een stad met veel cultuur en bezienswaardigheden en je ontdekt ook Edessa met haar natuurpracht en indrukwekkende watervallen. Combineer dat met lekkere mezedes en een paar glaasjes ouzo en je hebt een toptrip! Denk je nu ook "ja, ja, ja" bij deze opsomming? Dan wacht Griekenland op je! Oh ja, "ja" is "Ναι" in het Grieks, wat ironisch genoeg wordt uitgesproken als "nè", niet vergeten dus!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Rondreis van 7, 10 of 14 nachten:
 • 3 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig): eerste 2 en laatste nacht bij rondreis van 7 nachten
 • 4 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig): eerste 2 en laatste 2 nachten bij rondreis van 10 nachten
 • 7 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig): eerste 4 en laatste 3 nachten bij rondreis van 14 nachten
 • 4 nachten in Hagiati Hotel in Edessa (of gelijkaardig) bij rondreis van 7 nachten
 • 6 nachten in Hagiati Hotel in Edessa (of gelijkaardig) bij rondreis van 10 nachten
 • 7 nachten in Hagiati Hotel in Edessa (of gelijkaardig) bij rondreis van 14 nachten
 • Dagelijks ontbijt
 • Met huurauto
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Charleroi naar Thessaloniki
Ontdek het noorden van Griekenland

Met je huurauto zoef je door het landschap van Centraal-Macedonië. Deze regio ligt in het noorden van het Griekse vasteland. In het noorden grenst de regio aan Bulgarije en Macedonië, in het zuiden aan de Egeïsche Zee. Klaar voor een mooie reis?

Hieronder wordt de rondreis van 7 nachten beschreven. Bij een rondreis van 10 nachten verblijf je 2 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig), 6 nachten in Hagiati Hotel in Edessa (of gelijkaardig) en nog eens 2 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig).
Bij een rondreis van 14 nachten verblijf je 4 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig), 7 nachten in Hagiati Hotel in Edessa (of gelijkaardig) en nog eens 3 nachten in Royal Hotel in Thessaloniki (of gelijkaardig).

Reisschema

Dag 1 & 2: Welkom in Thessaloniki!

Je komt aan op de luchthaven van Thessaloniki, waar je je huurauto gaat ophalen bij SIXT. Thessaloniki is de tweede grootste stad van Griekenland en ook de hoofdstad van de regio Centraal-Macedonië. De naam van de stad wordt vaak verkort naar Saloniki. De stad is een indrukwekkende mengelmoes ... Lees meer

Royal Hotel Thessaloniki****  of vergelijkbaar

Dag 3 - 6: Edessa

Vanaf Thessaloniki rij je door naar de omgeving van Edessa, dit is zo'n 91 km rijden. Edessa is erg populair bij Grieken als vakantieoord en wij snappen waarom! De 'waterstad' staat dan ook bekend om z'n indrukwekkende watervallen van zo'n 70 meter. Wist je dat je met een t... Lees meer

Hagiati Hotel  of vergelijkbaar

Dag 7 & 8: Nog een laatste nachtje Thessaloniki

Na Edessa keer je terug naar Thessaloniki waar je nog een nachtje verblijft voor je weer naar huis vertrekt. Dit is je kans om nog snel enkele hoogtepunten van de regio te bezoeken! Bezoek je eens het kunstwerk met paraplu's langs het strand? Of spreekt het museum van de Byzantijnse cultuu... Lees meer

Royal Hotel Thessaloniki****  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Tolheffingen
 • Brandstofkosten
 • Fooien
 • Toeristenbelasting € 3,- per boeking per nacht
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Check-in

vanaf 14:00 uur

Check-out

tot 12:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Korting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 5 jaar verblijft gratis.
Een kind van 6 t.e.m. 11 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.
Een 3e volwassene (vanaf 12 jaar) krijgt korting, afhankelijk van de reisdatum en verblijfsduur.

Babybed

Beschikbaar voor een toeslag per nacht in de hotels (ter plaatse te betalen).

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijzen en de huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij de hotels

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter