Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Ticket Amsterdam Light Festival

 • Musical
 • Amsterdam
€ 40,-
Voor € 19,99
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Bezoek de zesde editie van het festival en ontdek de kunstwerken tijdens een rondvaart met glühwein of warme chocomelk en een stukje kerststol

De dagen worden korter, de winter is aantocht en plots verdubbelt de gezelligheid in Amsterdam! De oude lantaarns langs de grachten zorgen voor licht, de lampjes op de vele bruggen zorgen voor extra sfeer. Neen, zelfs op de kortste dag van het jaar, kan je Amsterdam een donkere stad noemen. Hier schijnt altijd wel een lichtje. Zeker tijdens het populaire Amsterdam Light Festival, dat intussen aan zijn zesde editie toe is! Ben je hier al eens geweest? Of is dit je eerste kennismaking met het festival dat lichtkunstwerken van enkele grote kunstenaars in de spotlights zet? Een ding is zeker: tijdens je boottocht doorheen de stad geniet je niet alleen van de kunst, maar ook van glühwein of warme chocomelk en een lekker stukje kerststol. Moet er nog sfeer zijn?

Deze aanbieding is inclusief:
 • Rondvaart van 75 minuten
 • Woordje uitleg van de schipper bij de kunstwerken
 • 1x glühwein of warme chocolademelk met slagroom p.p.
 • 1x stukje kerststol p.p.
Overal lichtjes!

Het mooie aan het Amsterdam Light Festival is dat de hele stad op een unieke manier verlicht wordt. Meer dan 40 kunstwerken zijn er tijdens deze editie verspreid over het prachtige Amsterdam. Het hoogtepunt dit jaar is misschien wel de bijdrage van de beroemde Chinese kunstenaar Ai Weiwei. Over de aard van de kunstwerken is momenteel nog niet zoveel geweten, maar dat het weer de moeite wordt, is zeker! Bovendien is er niets dat kan tippen aan de winterse sfeer in Amsterdam, met de magische grachtengordel, de scheve huisjes en de kleine straatjes. Lekker knus in een bootje, met een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein erbij, lijkt de wereld rondom je immers nog meer betoverend dan ooit tevoren. Kijk jij al uit naar dit winters spektakel?

Meer winterse tips in Amsterdam

Maak je van je bezoek aan het lichtfestival een heuse daguitstap? Dan kunnen volgende tips je vast dienen!

 • Combineer jij je bezoek aan het Amsterdam Light Festival met je kerstshopping voor dit jaar? Trek dan eens de 9 Straatjes in. Hier vind je originele cadeautjes en leuke feestoutfits. Met winkels die gewijd zijn aan juwelen, gezelschapsspelletjes en gewoon leuke cadeautjes in het algemeen, heb je hier in een mum van tijd al je pakjes bijeen geschraapt!
 • Shoppen op een ander niveau doe je op de Amsterdamse markten. De Ten Katemarkte, de Dappermarkt, de Albert Cuypmarkt... Hier voel je de échte Amsterdamse sfeer. Bovendien vallen er ook steeds lekkernijen te rapen, van een winters oliebollenkraam tot een vers gevulde stroopwafel. Smullen geblazen!
 • In Amsterdam wachten de locals elk jaar geduldig tot de grachten bevriezen en ze hun schoonste schaatsen aan kunnen trekken. Jij bent er natuurlijk niet de hele winter en moet elders je schaatsheil gaan zoeken. Op het Museumplein, bijvoorbeeld. Daar vind je van 20 november 2017 t.e.m. 4 februari 2018 een prachtige schaatsbaan!
Hoe werkt het?

Na het boeken ontvang je van ons een voucher met daarop een unieke code. Je surft naar de website van Amsterdam Boat Experience (https://amsterdamboatexperience.com/events/amsterdam-light-show) en reserveert er een plaatsje op de dag en op het tijdstip van jouw keuze. De tochten vinden plaats van 30 november 2017 t.e.m. 21 januari 2018. Vul eerst je naam en e-mailadres in, in de tweede stap van de reservatie kan je de vouchercode invoeren. Op de dag van je reservering ga je met je geprinte voucher naar de opstapplaats, vlak bij Amsterdam Centraal (Oosterdokskade 8, 1011 AE Amsterdam, Nederland). Daar kan je aan boord gaan om te genieten van de rondvaart en alle winterse lekkernijen, natuurlijk. Zorg dat je een kwartiertje op voorhand bij de vertrekplaats bent. Schip ahoi en veel vaarplezier!

Exclusief
 • Boekingskosten € 2,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 6 personen per boeking. Je krijgt een voucher per boeking. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig gedurende het volledige festival, van 30 november 2017 t.e.m. 21 januari 2018.

Vaartijden

Maandag t.e.m. donderdag:
17:00 uur - 18:15 uur
18:30 uur - 19:45 uur
20:00 uur - 21:15 uur
21:30 uur - 22:45 uur

Vrijdag en zaterdag + kerstvakantie (22/12 t.e.m. 08/01);
17:00 uur - 18:15 uur
18:30 uur - 19:45 uur
20:15 uur - 21:30 uur
21:45 uur - 23:00 uur

Reserveren

Na je boeking ontvang je een voucher met daarop een unieke code. Die kan je gebruiken om een bepaalde rondvaart te reserveren. Zonder reservatie is je voucher niet geldig.

Opstapplaats

Oosterdokskade 8
1011 AE Amsterdam
Nederland
(Naast het restaurant Sea Palace)

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter