Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Tickets Movie Park Germany

  • Pretparken
  • Bottrop
€ 39,-
Voor € 25,-
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Maak je op voor een onvergetelijke dag familieplezier! Koop nu je ticket voor Movie Park Germany!

Als je altijd al in een film had willen meespelen, dan beleef je in Movie Park Germany de dag van je leven. Maak de hele dag plezier samen met je favoriete animatiehelden uit de leukste films en televisieseries. Spongebob, de Mutant Ninja Turtles en de helden van Ice Age staan alvast op je te wachten. Ben je niet vies van een beetje adrenaline? Maak dan de rit van je leven in de Star Trek™: Operation Enterprise, Crazy Surfer of Bermuda Triangle!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 ticket p.p. voor Movie Park Germany, geldig t.e.m. 5 november 2017 (m.u.v. 21, 28, 31 oktober en 4 november)
Op naar Movie Park Germany

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Je beleeft het allemaal in Movie Park Germany, vlak over de grens in Bottrop! Bezoek de nieuwe achtbaan “Star Trek™: Operation Enterprise” waarbij je vanaf 40 meter hoogte in een nieuw sterrenstelsel wordt gelanceerd. Stort vanaf 60 meter naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops -The Action Stunt Show”, voor stunts, humor en explosies! De kleine avonturiers gaan in het grootste NICKLAND van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Ontmoet de tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levende lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”.

Halloween, zombies, adrenaline en heel veel horror!

Vanaf 7 oktober is vanaf zonsondergang niemand meer veilig in Movie Park Germany, wanneer ruim 250 monsters, walkers en ondoden, waaronder Jason Voorhees, Freddy Krueger en Michael Myers, terugkeren naar Duitslands grootste en meest gevreesde halloween evenement, het Halloween Horror Feest! Bezoek het nieuwe Slowaakse “Hostel” waar drie vrienden kennismaken met een gevaarlijke onderwereld van perverse miljonairs. Of schuw je tijdens een campeeravontuur diep in de bossen van Movie Park voor de soulcatcher, in Campout! Durf jij het aan? Voor kinderen zijn er overdag leuke Halloween activiteiten, zoals pompoensnijden, een spookdoolhof en griezelschminken. In het Nickland, ook wel monstervrije zone, krijgen zij niets mee van de griezelactiviteiten die vanaf 18 uur losbarsten.

Hoe werkt het?

Per boeking kan je maximaal 5 vouchers kopen. Na het boeken ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarin vind je een link naar de vouchers. Let op: de bevestiging geldt niet als toegangsbewijs. Print de vouchers en neem deze mee naar Movie Park Germany. Bij de ingang worden je vouchers gescand. Zorg ervoor dat de barcode goed te lezen is, beschadigde barcodes worden namelijk niet geaccepteerd. Je voucher is zowel je bewijs van betaling als je toegangsticket tot Movie Park Germany.

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 5 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig t/m 5 november 2017, m.u.v. 21, 28, 31 oktober en 4 november

Controleer de actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany

Kinderkorting

Kinderen t.e.m. 3 jaar krijgen gratis toegang tot Movie Park Germany

Kinderen

Bij Gevonden Voorwerpen kun je een kinderwagen huren voor € 10,- plus € 10,- borg (ter plaatse te regelen en te betalen)

Toegankelijkheid

Movie Park Germany is rolstoeltoegankelijk. Ter plaatse zijn er rolstoelen beschikbaar in geval van nood (LET OP: dit is altijd o.b.v. beschikbaarheid, Movie Park Germany kan geen rolstoelen garanderen)

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

€ 6,- per auto per dag (ter plaatse te regelen en te betalen)

Locatie

Dit attractiepark ligt in het Duitse Bottrop-Kirchhellen. Vanaf Brussel bedraagt de afstand 250 kilometer.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter