Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Knallen maar in Paintball Hal Merksplas

 • Ervaring
 • Merksplas
€ 33,-
Voor € 3,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Maskers op, paintballgeweer in de aanslag en actie! Ga 2,5 uur paintballen in Paintball Hal Merksplas inclusief materiaalhuur en 150 kogels

Je kan op een druilerige dag met je vrienden aan tafel zitten voor een doordeweeks gezelschapsspel... Of je kan kiezen kiezen voor harde actie en naar Merksplas rijden voor een heerlijk spelletje paintball. Want geef toe, stilzitten is toch niet helemaal jouw ding. Bovendien heb je bij het schietkraam op de kermis al meer dan eens bewezen dat je aardig kan mikken. Jij verslaat je vrienden dus gemakkelijk tijdens een spel van 2,5 uur. Materiaal en 150 kogels zijn alvast inclusief. The game is ON!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2,5 uur paintball
 • Masker
 • Overall
 • Wapen
 • 150 kogels
 • Voor de dames een extra chestprotector
 • Uitleg en begeleiding
Paintball Hal Merksplas

Je wil graag eens gaan paintballen en je wil het meteen goed doen ook? Dan is Paintball Hal Merksplas het enige adres voor jou. Dit is een van de grootste paintballhallen in de Benelux! De indoorhall, de bovenverdieping en de twee forten met verdieping vormen het decor voor uren speelpret. Of moeten we zeggen schietpret? Want één ding is zeker: dit spelletje gaat knallen! De adrenaline ruist door je lichaam wanneer je je achter een van de obstakels schuilhoudt, wachtend op het juiste moment om tot actie over te gaan. Heb je de vijand al in het vizier? Mooi zo! Maar zorg wel zelf dat je niet het slachtoffer wordt van een verrassingsaanval! Je begint het spel met 150 kogels en koopt daarna nog zoveel kogels bij als nodig om de tegenpartij van het nodige likje verf te voorzien. Dit is 2,5 uur puur plezier! En dan zijn er ook nog eens tal van verrassingen verspreid over het speelveld. Wie weet vind je wel de "Golden Pod", een gouden speelkoker goed voor 150 gratis kogels of het "Free drink ticket"! De echte hoofdvogel hier is het "Free entry ticket", dat jou en 9 vrienden recht geeft op gratis toegang en 1000 kogels. Nog eens een extra reden om dit aanbod niet te missen!

Hoe werkt het?

Nadat je je boeking via TravelBird vervolledigd hebt, ontvang je een mail met daarin de vouchers. Op de voucher staat een unieke code. Ga vervolgens naar de website van Paintball Hal Merksplas en kies in de kalender op welke dag en op welk moment je wil gaan paintballen. Dan vul je jouw vouchernummer in onder "kortingscode". Je voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop. Vergeet dus niet tijdig te reserveren!

Exclusief
 • Boekingskosten € 0,99 per persoon
 • Extra verfkogels (ter plaatse bij te kopen)
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Min. 1, max. 20 personen per boeking. Wil je met meerdere personen gaan, dan maak je gewoon meerdere boekingen.

Spelers

Slechts 1 voucher per speler toegestaan. Je kunt natuurlijk wel meer vouchers kopen voor een nieuw spel of als cadeau.

Geldigheid

De voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop

Openingsuren

Woensdag-vrijdag van 14:00-22:00 uur, zaterdag van 09:00-22:00 uur, zondag 10:00-20:00 uur. Tijdens de vakantieperioden ook op dinsdag van 14:00-22:00 uur.

Programma

Het paintballen duurt 2,5 uur en bestaat uit 6 spelletjes met telkens een nieuw doel en tussenin een pauze van 10 minuten.

Kinderen

Niet toegestaan onder 8 jaar.

Kinderen jonger dan 16 jaar volgen identiek hetzelfde programma, op 1 spelletje na.

Zondag

Open zondag paintballdag: voor de meer ervaren spelers met eigen materiaal

Extra kogels

Heb je er tijdens de eerste spelletjes al een grote voorraad verfkogels doorheen gejaagd? Geen nood, ter plaatse kan je nog tal van verfkogels bijkopen. Je hebt de keuze tussen 100, 150, 200, 500, 1000 of zelfs 2000 stuks.

Eigen wapens/kogels

Niet toegestaan

Reserveren

Reserveer op voorhand in de kalender op http://www.paintballmerksplas.be/kalender. Je vouchernummer vul je in onder "kortingscode".

Locatie

Eventsbakery Antwerpen ligt net buiten het centrum van Merksplas, op ongeveer 38 km rijden van Antwerpen.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter