Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Winter in Kopenhagen en Malmö

 • Citytrip
 • Denemarken, Zweden
Nu vanaf € 299,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Zoek in de donkere wintermaanden deze twee betoverende steden op en geniet er 5 of 6 nachten van de kerstsfeer, incl. ontbijt en heen- terugvlucht

Ben jij iemand die zegt: "ik vind citytrips zo leuk, doe mij er maar meteen twee"? Dan hebben wij een leuk reisje voor jou gevonden! Deze citytrip neemt je mee naar twee parels uit het noorden. Het noorden? Is dat daar niet koud? Misschien een beetje, maar daar merk jij niets van! In de hippe steden Kopenhagen en Malmö krijg jij het meteen warm van de heerlijke kerstsfeer die er heerst. Zeker als je in het kerstmarktseizoen reist, krijg je het meteen warm vanbinnen. De heerlijke Deense gebakjes op de kerstmarkt in Kopenhagen en de mierzoete kaneelbroodjes in het Zweedse Malmö gaan overigens perfect samen met de lekkere warme dranken die je hier naar binnen giet. Magie, design en zoetigheid, een bijzondere mix voor een bijzondere dubbele citytrip!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Wakeup Hotel Borgergade (2 eerste nachten + laatste nacht)
 • 2 of 3 nachten in Moment Hotels Malmö
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi naar Kopenhagen
Betoverend Scandinavië

Winterliefhebbers kennen Scandinavië al voor de prachtige natuurlandschappen. Besneeuwde bossen, bevroren meren en zelfs noorderlicht in het hoge noorden, Scandinavië is duidelijk op z'n mooist in het winterseizoen. En om die Scandinavische schoonheid te bewonderen, hoef je helemaal niet naar de dunbevolkte contreien van het hoge noorden te reizen. Ook in de eerder zuidelijke steden valt heel wat winterpracht te aanschouwen. Wie bijvoorbeeld een bezoek brengt aan Kopenhagen en Malmö tijdens het kerstmarktseizoen, wordt getrakteerd op een ferme portie lichtjes en lekkernijen. Nooit zagen de steden er zo ogenstrelend uit, als wanneer Koning Winter in aantocht is. Zeker wanneer de stad zich hult in een prachtig sneeuwtapijt, wil je hier nooit meer weg. Helemaal Instagram-proof deze dubbele citytrip!

Je hebt keuze tussen een citytrip van 5 of 6 nachten. Hieronder staat de citytrip van 5 nachten beschreven. Blijf je een nachtje langer? Dan wordt je verblijf in Malmö met 1 nacht verlengd.

Let op! Treintickets tussen Kopenhagen en Malmö (en terug) zijn niet inclusief. Je kan ze ter plaatse gemakkelijk kopen in het treinstation.

Reisschema

Dag 1 & 2: Kopenhagen

Alsof je een sprookje bent binnengewandeld, zo ziet Kopenhagen er op het eerste gezicht uit. Nochtans is dit de stad die ook steevast gerenommeerd design aflevert. Een boeiende plaats dus! Jij gaat hier rondstruinen in het winterseizoen, de tijd van het jaar waarin Kopenhagen zich van z'n ... Lees meer

Wakeup Borgergade Copenhagen

Dag 3 & 4: Malmö

De trend van oud en nieuw die elkaar ontmoeten begon in Kopenhagen en wordt verdergezet in Malmö. Op dag 3 trek jij immers naar de stad aan de andere kant van de Oresundbrug. Op eigen houtje (je kan ter plaatse een treinticket kopen of kijken voor een alternatieve vervoerswijze) steek jij de Z... Lees meer

Moment Hotels Malmö

Dag 5: Kopenhagen

Tot slot keer je nog even terug naar Kopenhagen. Misschien hunker je weer naar een lekker Deens koekje, misschien wou je nog een selfie bij die ene zeilboot aan de kleurrijke Nyhavn, misschien heb je de vorige dagen alleen gefocust op het centrum, waardoor je de andere boeiende wijken van de s... Lees meer

Wakeup Borgergade Copenhagen
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers
 • Treinticket Kopenhagen-Malmö/Malmö-Kopenhagen
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Korting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer verblijft een baby van 0 t.e.m. 2 jaar gratis

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar, neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Lift

Aanwezig in beide hotels

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter