Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Ontdek Singapore en Bintan

 • Rondreis
 • Indonesië, Singapore
Nu vanaf € 1.779,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Tussen wolkenkrabbers en regenwouden: rondreis van 9, 11, 13 of 15 nachten in Zuidoost-Azië. Verblijf 3 nachten in Singapore en 6, 8, 10 of 13 nachten in Bintan inclusief ontbijt, stadstour door Singapore, transfers en heen- en terugvlucht

Wat dacht je van een vakantie waarbij je een bezoek aan een fascinerende metropool kan combineren met een strandvakantie tussen prachtige natuur? Ontdek de betoverende contrasten van Zuidoost-Azië tijdens een bezoek aan Singapore met z'n futuristische wolkenkrabbers en Bintan met z'n zandstranden en regenwouden. Deze reis met ongelofelijke diversiteit zal je helemaal de adem benemen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Hotel Royal at Queens (of vergelijkbaar) in Singapore
 • 6, 8, 10 of 13 nachten in Mayang Sari Beach Resort (of vergelijkbaar) in Bintan
 • Dagelijks ontbijt
 • Stadstour Singapore met bus (op dag 2)
 • Alle transfers
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Singapore
Reisschema

Nacht 1 & 2: Singapore: tussen de wolkenkrabbers

Welkom in Singapore, de kleinste staat van Zuidoost-Azië! Je wordt op de luchthaven opgehaald door een transfer, die je naar je hotel voert. Check in, zet je bagage af op je kamer... en maak je klaar om een van de coolste metropolen ter wereld te verkennen!
Singapore is een moderne en ko... Lees meer

Hotel Royal @ Queens Singapore  of vergelijkbaar

Nacht 3 - 8: Bintan: welkom in het paradijs

Op dag vier word je opnieuw opgehaald door een transfer (met de auto en de veerboot) en naar je volgende hotel gevoerd. Dit duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Van de wereldstad ga je nu naar de rust van een tropisch paradijs. Palmbomen, witte stranden waarbij je direct wegdroomt en een kristalhelde... Lees meer

Mayang Sari Beach Resort  of vergelijkbaar

Nacht 9 & 10: Singapore: je laatste avond

Voor je weer naar huis terugkeert, verblijf je nog een nachtje in Singapore. Je wordt door je transfer naar de kosmopolitische metroppol gebracht. Zijn er dingen die je nog wil zien of doen? Grijp dan nu je kans. Na een nachtje slapen keer je per transfer terug naar de luchthaven, waar je op h... Lees meer

Hotel Royal @ Queens Singapore  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 11 jaar per Tweepersoonskamer (9 nachten)
Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 11 jaar per Tweepersoonskamer (11 nachten)
Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 11 jaar per Tweepersoonskamer (13 nachten)
Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 11 jaar per Tweepersoonskamer (15 nachten)

Kinderkorting

O.b.v. minimaal 2 volbetalenden per kamer:
Kind van 0 tot 1 jaar: De korting is afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces.
Kind van 2 tot 11 jaar: krijgt 25% korting per verblijf
Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed

In Hotel Royal @ Queens Singapore zijn babybedjes niet beschikbaar, in de hotels in Bintan is het toegestaan dat de kinderen in het bed van de ouders slapen.

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces.

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in beide hotels

Groep

Dit is een individuele reis.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Nachten op het vliegtuig

Stemt het totale aantal nachten niet overeen met het aantal nachten in het reisschema? Dan verblijf je ook enkele nachten in het vliegtuig. Tijdens het boeken krijg je de exacte vluchttijden te zien.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visumvereisten

Om met een Belgisch paspoort naar Singapore te reizen, heb je geen visum nodig.

Vaccinatievereisten

Reis je naar Singapore, dan worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Buiktyfus en hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/

Valuta

In Singapore wordt er betaald met de SGD, de Singapore Dollar. In Bintan wordt er betaald met de IDR, de Indonesische roepia.

Info over de transfers

Je krijgt alle info over je transfers in een voucher die ten laatste drie weken voor je aankomst wordt verstuurd.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter