Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Noordwest-Amerika & Canada per camper

 • Rondreis
 • 16 nachten
 • Verenigde Staten
Nu vanaf € 1.899,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Jouw camper, jouw avontuur! Verblijf 1 nacht in een hotel in Seattle en 14 of 21 nachten in een camper, incl. heen- en terugvlucht

Amerika staat voor vrijheid en dat ondervind jij zelf tijdens een typisch Amerikaanse roadtrip. Met je camper trek jij door het adembenemende landschap van de Verenigde Staten en Canada. Startpunt is de stad Seattle en van daaruit reis jij naar alle oorden die tot jouw verbeelding spreken. Bomen zo hoog als wolkenkrabbers, serene meren omgeven door mysterieuze bergen en zo nu en dan een leuke stad om even inkopen te doen en weer verder te reizen. Jij kiest waar je pad je brengt. Een avontuur in Oregon, een stadsbezoek in San Francisco of een oversteek van de grens met Canada... Alles kan! Wat. Een. Vrijheid.

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1 nacht in Best Western Seattle Airport
 • 14 of 21 nachten in volledig uitgeruste camper type Maverick (Ford E150)
 • Basisverzekering + aanvullende "No Worries Insurance"
 • Reisplan 'The Escape Plan' (met informatie en tips over het gebied)
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Seattle
Ontdek de Pacific Northwest

Lady Liberty mag dan wel aan de andere kant van het land staan pronken, jouw reis in de Pacific Northwest draait volledig om vrijheid! Jij bepaalt immers zelf waar je met je camper heen rijdt. Je slaapt een nachtje in Seattle en vertrekt vervolgens op avontuur. Aan jou de keuze of je eerst nog de Space Needle bezoekt voor een waanzinnig uitzicht of meteen koers zet richting natuurrijke oorden. De route die je neemt bepaal je dus volledig zelf, maar je krijgt wel de handige brochure "The Escape Plan" mee. Toegegeven, deze reis vraagt nog een beetje voorbereiding, maar dat wordt dan weer beloond met een reis die volledig op jouw maat gemaakt is. Je camper staat op je te wachten... Laat het avontuur beginnen!

Reisschema

Dag 1: Een nachtje Seattle

Je begint je reis in Seattle, een stad in de staat Washington (niet te verwarren met de stad Washington D.C., aan de andere kant van het land). Tv-kijkers met een romantische ziel kennen de stad ongetwijfeld van Grey's Anatomy of Sleepless in Seattle... Met de allereerste Starbucks ter wer... Lees meer

Best Western Seattle Airport Hotel  of vergelijkbaar

Dag 2 - 15: Jouw persoonlijke camperavontuur

Aan variatie geen gebrek in dit stukje van de VS, zoveel is zeker. En als je bereid bent om de grens met Canada over te steken, is het aanbod helemaal gigantisch. Jij stippelt zelf je pad uit... Misschien komen de volgende tips daarbij van pas! (De afstand tussen haakjes is telkens die vanaf S... Lees meer

Escape Campervans  of vergelijkbaar
De camper

- De camper is van het type Maverick (Ford E150). Een basisverzekering is inbegrepen. Tijdens het boeken kan je de verzekering upgraden.
- Beschikt over 5 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen.
- Extra slaapplaatsen kun je toevoegen door een tent bij te boeken (optioneel).
- Je huurt de camper van het bedrijf Escape Campervans Inc., waar je de camper tussen 13:00 en 16:30 uur kunt ophalen na je overnachting in het hotel in Seattle. Je dient de camper tussen 8:30 en 10:00 uur weer in te leveren op de dag van vertrek.
- De bestuurder van de camper moet minstens 21 jaar oud zijn.
- Een extra bestuurder is inbegrepen.
- Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.
- Brandstof is exclusief.
- Dagelijks is 100 mijl inclusief (ca. 160 km).
- Wanneer je de camper ophaalt, moet de hoofdbestuurder in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg van $ 200,- (ongeveer € 190,-)
- LET OP: de hoofdbestuurder van de camper moet ook de hoofdboeker en de creditcardhouder zijn
- De camper wordt opgehaald en weer teruggebracht op het volgende adres in Seattle: 22834 Pacific Hwy S, Des Moines, WA 98198.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten
 • Verblijf op campings
 • Transfer van en naar vliegveld in Seattle
 • Transfer van het hotel naar de plek waar je de camper ophaalt
 • Eventuele toeristenbelasting
 • Kosten ESTA-formulier
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

100% op de camperprijs en hotelprijs

Kinderkorting

Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Overnachten in de camper

Let op: het is niet overal toegestaan om te overnachten in de camper. We raden je aan om je van tevoren goed in te lezen over mogelijke campings en plaatsen waar je mag overnachten. Je krijgt van ons het reisplan 'The Escape Plan', waarin je suggesties vindt voor gratis campings en tips voor een roadtrip door de Verenigde Staten

Hoofdbestuurder

LET OP: de hoofdbestuurder van de camper moet ook de hoofdboeker en de creditcardhouder zijn. Een tweede bestuurder is inbegrepen

Grens VS-Canada

Je kunt met je camper probleemloos de grens oversteken tussen de Verenigde Staten en Canada. Op de weg terug, van Canada naar de VS, kan het passeren van de grens i.v.m. veiligheidscontroles wat langer duren

Aanvullende verzekering ('No worries insurance')

Je kunt ervoor kiezen om een aanvullende verzekering ('No worries insurance') bij te boeken. Een schadeverzekering (CDW) is dan inbegrepen, waardoor je verzekerd bent tegen schade door eventuele botsingen. Ook is er een SLI (Aanvullende aansprakelijkheidsverzekering) inbegrepen, waarbij je verzekerd bent voor schade tot 1 miljoen dollar

Groep

Dit is een individuele rondreis

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Nachten op het vliegtuig (enkel bij longhaul)

Stemt het totale aantal nachten niet overeen met het aantal nachten in het reisschema? Dan verblijf je ook enkele nachten in het vliegtuig. Tijdens het boeken krijg je de exacte vluchttijden te zien.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven. Je paspoort dient gedurende heel je reis in de Verenigde Staten geldig te zijn.

Visumvereisten

Voor de Verenigde Staten is een ESTA (elektronisch visum) vereist. Je kan het aanvragen via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ en dat best ruim voor vertrek. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Let op: Indien je de Sudanese, Somalische, Iraanse, Jemenitische, Syrische of Libische nationaliteit hebt, wordt aangeraden voor het boeken bij het Ministerie van Buitenlandse zaken te checken of je de Verenigde Staten in mag reizen.

Vaccinatievereisten

Er zijn geen vaccinaties nodig voor de Verenigde Staten.

Valuta

In de Verenigde Staten betaal je met de Amerikaanse dollar (USD).
In Canada betaal je met de Canadese dollar (CAD).

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter