Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Donausteden Wenen en Boedapest

 • Rondreis
 • Hongarije, Oostenrijk
Nu vanaf € 469,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Twee statige Donausteden in één: 5 of 6 nachten in goed gelegen hotels incl. ontbijt, treinreis van Wenen naar Boedapest, heen- en terugvlucht en meer

Dit is een reis waar muziek in zit! Het hoofdthema, dat is de wondermooie Donau... Verweven met terugkerende motieven van trotse barokpaleizen en art-nouveaugevels, heerlijke lekkernijen en mooie parken: begin maar alvast mee te neurieën. De eerste beweging speelt zich af in Wenen, de hoofdstad van de muziek, waar de grandeur van eeuwen geleden nog steeds ademt. En dan, het intermezzo! De trein voert je langs de Donau naar de tweede beweging: Boedapest. Dit deel wordt een tikje rebelser, eigenzinniger en zingt over badhuizen en bruggen, over heuvels en kastelen. Als instrumenten klinken op deze dubbele citytrip comfortabele hotels, een mooie treinreis en jouw ontdekkingszin!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in HB1 Design- & Budgethotel Schönbrunn in Wenen
 • 2 of 3 nachten in The Three Corners Hotel Bristol in Boedapest
 • Dagelijks ontbijt in beide hotels
 • Gebruik van de sauna in Boedapest
 • Gebruik van de fitness in Boedapest
 • 2e klas treinticket Wenen (HBF) - Boedapest (Keleti)
 • Heenvlucht van Zaventem naar Wenen
 • Terugvlucht van Boedapest naar Zaventem
De mooie blauwe Donau

De Donau ontspringt als een klein, kronkelend riviertje ergens het zuiden van Duitsland. Tegen de tijd dat ze de Oost-Europese hoofdsteden bereikt, is ze uitgegroeid tot een statige brede stroom. Net zo statig zijn de twee steden die jij aan haar oevers gaat verkennen, Wenen en Boedapest! Je verblijf in beide steden in centrale hotels en reist met de hogesnelheidstrein van de ene stad naar de andere.

Kies je voor de rondreis van 5 nachten? Dan blijf je 3 nachten in Wenen en 2 nachten in Boedapest.
Kies je voor de rondreis van 6 nachten? Dan blijf je 3 nachten in Wenen en 3 nachten in Boedapest.

Reisschema

Dag 1 - 3: Wenen, de schoonheid

Wenen, dat is de stad van muziek! Hier treed je in de voetsporen van Mozart, Beethoven, Brahms, Haydn, de hele familie Strauss... Als ze er al niet geboren waren, weerstonden ze niet aan de aantrekkingskracht van deze stad aan de Donau. Vandaag nog, lang na de tijd van de Habsburgse heersers, ... Lees meer

HB1 Hotel Wien Schönbrunn

Dag 4 - 7: Boedapest, de rebel

Na de klassieke schoonheid Wenen staat een tweede, heel andere bestemming op het programma. Akkoord, ook hier in Boedapest verwonder je je over de trotse kastelen en een erfenis van de Habsburgers. Maar als snel merk je dat Boedapest een heerlijk rebels kantje heeft! Ruïnebars die 's avond... Lees meer

The Three Corners Hotel Bristol
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Transfers
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 13 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. minimaal 2 volbetalenden per kamer:
Kind van 0 tot 4 jaar: krijgt 100% korting per nacht
Kind van 5 tot 13 jaar: krijgt 50% korting per nacht
Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Huisdieren

Niet toegestaan

Treinreis

Je krijgt tickets voor de hogesnelheidstrein (tweede klasse) van het centrale treinstation in Wenen naar het Keleti-treinstation in Boedapest. De reis duurt ongeveer 2 uur en 40 minuten en vindt plaats op dag 4 van je reis.

Adres Burg.Ring1

Burg.Ring1
Burgring 1/1
1010 Wenen
Oostenrijk

Let op: vermeld bij het bestellen van je drankje dat je met TravelBird reist.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Locatie

Het hotel ligt op ongeveer 550 meter van het metrostation Keleti en het Centraal Station. De afstand tussen het hotel en de luchthaven bedraagt ongeveer 18 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter