• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf
 • Inclusief trein

Sevilla en Córdoba met trein

 • Citytrip
 • 5 of 6 nachten
 • Spanje
Nu vanaf € 289,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 15 keer geboekt

Ontdek twee Spaanse parels: Sevilla en Cordoba! Verblijf 5 of 6 nachten, incl. dagelijks ontbijt, heen- en terugvlucht en treintickets

Ga je voor een citytrip vol cultuur en Spaanse zon naar Sevilla of Córdoba? Beide steden barsten van het culturele erfgoed, zijn immens gezellig en je kan er ook nog eens lekker eten. Maar elk zijn ze uniek net elk hun eigen geheimen ... we weten het: een keuze maken tussen deze twee Spaanse parels is niet gemakkelijk. Gelukkig hoef jij dat niet te doen. Je bezoekt gewoon beide steden! Het treinticket van Sevilla en Cordoba is zelfs inbegrepen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Virgen de los Reyes (in Sevilla)
 • 2 nachten in Eurostars Conquistador (in Córdoba)
 • 1 nacht in Hotel Virgen de los Reyes (in Sevilla)
 • Dagelijks ontbijt
 • Treinticket heen- en terug van Sevilla naar Cordoba
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi, Amsterdam of Eindhoven naar Sevilla
Sevilla en Córdoba

Wat Sevilla en Córdoba met elkaar gemeen hebben? De Spaanse zon? Jazeker! Lekker eten? Dat ook! Gezellige straatjes en levendige pleinen? Natuurlijk! Maar wat beide steden ook met elkaar delen is een rijk cultureel en historisch erfgoed! De Moorse overheersing, de Spaanse Kroon, de Katholieke Kerk ... allemaal hebben ze hun stempel op deze steden gedrukt. Het resultaat is een rijkdom aan architecturale pareltjes en kunstwerken. Maak je maar op voor een reis terug in de tijd!

Reisschema

Dag 1 - 3: Welkom in Sevilla

Drie, twee, een ... touchdown! Vandaag land je in de luchthaven van Sevilla. Je kan niet wachten om uit het vliegtuig te stappen en naar je hotel te gaan. Hoe sneller je de stad in kan, hoe beter. Want je weet dat er heel wat moois op je ligt te wachten. Maar let op, Sevilla is een gewiekste v... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes

Dag 4 & 5: Op naar Córdoba

Op dag 4 (of dag 3 bij een rondreis van 5 nachten) stap je op de trein van Sevilla naar Cordoba. Toen de Moren nog heersten over Spanje in de middeleeuwen, was dit de hoofdstad van hun rijk. De islamitische invloed is dan ook duidelijk merkbaar in deze stad. Een absolute must is de Mezquita. D... Lees meer

Eurostars Conquistador

Dag 6 & 7: Terug naar Sevilla

Op dag 6 (of dag 5 bij een rondreis van 5 nachten) keer je terug met de trein naar Sevilla. Zijn er nog dingen die je wil zien? Dan heb je in de namiddag nog even tijd om die laatste must sees te bezoeken. Of ga gewoon nog lekker eten in een gezellig restaurant, en klink met een verfrissend dr... Lees meer

Hotel Virgen de los Reyes
Treinticket

In deze reis is een treinticket heen en terug tussen Sevilla Santa Just en Cordoba inbegrepen.

 • Bij een rondreis van 5 nachten neem je op dag 3 (vertrek tussen 12:00 en 14:00 uur) de trein van Sevilla naar Cordoba. Op dag 5 (vertrek tussen 11:00 en 13:00 uur) reis je dan terug naar Sevilla. De rit duurt ca. 45 minuten.
 • Bij een rondreis van 6 nachten neem je op dag 4 (vertrek tussen 12:00 en 14:00 uur) de trein van Sevilla naar Cordoba. Op dag 6 reis je dan terug naar Sevilla. De rit duurt ca. 45 minuten.
 • LET OP: Bovenstaande vertrektijden zijn onder voorbehoud. De exacte uren ontvang je bij je reisdocumenten.
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Transfers in Sevilla en Córdoba
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Misschien vind je dit ook interessant
Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Minimaal 2 personen en maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Beschikbaar in Eurostars Conquistador (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs).

Niet beschikbaar in Hotel Virgen de los Reyes

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing, minimaal twee personen per kamer

Huisdieren

Niet toegestaan

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Locatie

Hotel Virgen de los Reyes ligt in het wondermooie Sevilla, op ongeveer 2 kilometer van het stadscentrum en op 7 kilometer van de luchthaven.

Eurostars Conquistador ligt recht tegenover de indrukwekkende Mezquita (kathedraal) van Córdoba. Op zo'n 140 meter vind je de rivier Gualdalquivir en op zo'n 270 meter de Romeinse brug.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter