Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Bobbejaanland, ‘t plezantste land

  • Pretparken
  • Kasterlee
€ 35,- -16%
Voor € 29,50
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Koop nu je dagtickets voor het plezantste land en ontdek het samen met je vrienden of familie, van 31 maart t.e.m. 4 november 2018!

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en raak je niet uitgekeken in twee coole virtual reality rides.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket voor Bobbejaanland (geldig van 31 maart t.e.m. 4 november 2018)
't plezantste land

Kom je voor de échte adrenalinekick? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Nog niet genoeg gehad? Snel verder dan, want meer dan veertig attracties wachten op jou! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd. Of ga een hapje eten in het volledig vernieuwde restaurant The Lake House met zicht op het water en vlakbij de speeltuin. In het recent vernieuwde Cowboytown voel je je midden in de Wild West. Kijk over de prairie vanop de watertoren en roetsj daarna naar beneden. Raak verstrikt in het touwenparcours en chill daarna even in het loungehoekje.

Nieuw

Wil je meer avontuur en mysterie? Dan kies je resoluut voor onze virtual reality coasters. Op Mount Mara bedwing je de vlammenzee en in de Dreamcatcher ga je de boze geesten zelf te lijf! Hopelijk durf je nog slapen ’s nachts…!

Deze zomer verrassen we je opnieuw met de spectaculaire stuntshow Wicked Wheels! Vlammen, auto’s, motors en waaghalzen! Zie de mafste car tricks, coole special effects en geschifte drifts. Don’t try this at home…

Kom Bobbejaanland opnieuw ontdekken in’t echt en in VR!

Check www.bobbejaanland.be en plan je bezoek.

Tot gauw!

Hoe werkt het?

Je krijgt na het boeken een e-mail met daarin een link naar je voucher(s). Let op, de bevestigingsmail zelf is geen geldig toegangsbewijs. Download je voucher(s) via de link in de mail en print ze uit. De vouchers zijn overdraagbaar, zodat je zo ook cadeau kan doen. Je neemt de afgedrukte versie mee naar Bobbejaanland. Daar hoef je niet aan de kassa te passeren, maar je kan direct naar de toegangspoort waar de unieke barcode wordt gelezen. Zorg er dus voor dat deze goed scanbaar is, beschadigde codes worden niet geaccepteerd.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Bobbejaanland BvbA. Je komt in een directe overeenkomst met Bobbejaanland BvbA. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Maximaal 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

Je vouchers zijn geldig van 31 maart t.e.m. 4 november 2018

Kinderkorting

Kinderen t.e.m. 1 meter groot krijgen gratis toegang tot het park, voor hen hoef je dus geen voucher te kopen.

Als je kind langer is dan 1 meter en geen kaartje heeft bij de ingang, moet je het ter plekke kopen.

Toegankelijkheid

Bobbejaanland is rolstoeltoegankelijk, er zijn brede toegangspoorten en brede wegen op het gehele domein.

Huisdieren

Honden mogen voor € 3,- mee naar Bobbejaanland, op voorwaarde dat ze aan de leiband worden gehouden. Let op, ze zijn niet toegelaten in attracties, winkeltjes en restaurants.

Parking

€ 8,- per dag. Vergeet niet om een parkeermunt te kopen in de General Store, vooraan in het park. Je hebt een parkeermunt nodig om de parking te verlaten met je auto.

Openingsuren

De openingsuren zijn afhankelijk van het seizoen, kijk voor de exacte openingstijden op de website http://www.bobbejaanland.be/plan-je-bezoek/kalender.

Locatie

't Plezantste land ligt in de Antwerpse Kempen, vlak bij Herentals en de E313.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter