Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Ontdek Dubai & Abu Dhabi

 • Zonvakantie
 • 7 of 8 nachten
 • Verenigde Arabische Emiraten
Nu vanaf € 969,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek de pracht en praal van Dubai en Abu Dhabi! Verblijf 7 nachten in twee hotels, incl. ontbijt, 1x excursie, heen- en terugvlucht en transfers

Futuristische wolkenkrabbers, dure sportwagens en woestijn zo ver je maar kan zien... de Verenigde Arabische Emiraten is een land van extremen! Hier ga jij op zoek naar je eigen Arabische sprookje. Je verkent twee van de meest extravagante steden ter wereld: Dubai en Abu Dhabi. Je verblijft in een vier- en vijfsterrenhotel en dompelt je onder in het luxueuze leven dat bij deze bestemming past. Dat het een onvergetelijke reis wordt, staat nu al vast!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 nachten in Auris Inn Al Muhanna in Dubai
 • 3 nachten in Park Rotana Abu Dhabi in Abu Dhabi
 • Dagelijks ontbijt
 • Stadstour in Dubai (dag 2, ca. 3-4 uur)
 • Heen-en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Dubai
 • Eventueel extra nacht(en) op het vliegtuig
 • Alle transfers
Extra optie
 • Woestijnsafari per 4x4 met diner (dagelijks, ca. 5-6 uur)
 • Dhowcruise met diner (dagelijks, ca. 3 uur)
 • Ticket voor Burj Khalifa (dagelijks, let op: transfer niet inbegrepen!)
 • Stadstour in Abu Dhabi (dagelijks, ca. 3-4 uur)
 • Ticket voor Ferrari World Abu Dhabi (dagelijks, let op: transfer niet inbegrepen!)
Welkom in de Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten is een land vol extremen: ultramoderne steden, de hoogste gebouwen ter wereld, ongekende luxe, hagelwitte stranden en extravagante rijkdom. Maar achter het futuristische uiterlijk van de megasteden Dubai en Abu Dhabi schuilt een wereld van traditie. Naast de immense winkelcentra en wolkenkrabbers vind je bijvoorbeeld ook traditionele soeks en eetstalletjes. Ten noorden van Dubai vind je Sharjah, een prachtige stad met een rijk cultureel erfgoed. Of vang een glimp op van het oude leven in de emiraten, in de steden Ajman en Umm Al Quwain. Ten zuiden van Abu Dhabi vind je ten slotte Al Gharbia, een regio die gekenmerkt wordt door een eindeloze woestijn met hoge zandduinen. Bovendien kan je tijdens het boeken kiezen voor optionele excursies, zodat je Dubai en Abu Dhabi ten volle kan beleven.

Reisschema

Dag 1 - 4: Dubai

Welkom in Dubai! Wanneer je landt in de luchthaven, staat je transfer al op je te wachten. Op naar het hotel! Zin om even te bekomen van de vlucht? Rust dan de rest van de dag uit in je hotelkamer. Of sta je te popelen om eropuit te trekken? In Dubai valt voldoende te beleven. Van enorme winke... Lees meer

Auris Inn Al Muhanna****

Dag 5 - 8: Abu Dhabi

Op dag 5 is het tijd om Dubai vaarwel te zwaaien. Tijd om door te reizen naar je volgende bestemming: Abu Dhabi. Ook de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten heeft veel moois voor jou in petto. Maar na de transfer (die ongeveer 2 uur duurt) wil je misschien even wat uitpuffen in het ho... Lees meer

Park Rotana Abu Dhabi*****
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting c.a. € 3,48 per persoon per nacht
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

De korting is afhankelijk van de vertrekdatum en de reisduur. Tijdens het boeken krijg je de definitieve prijs te zien.
Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed

Niet beschikbaar

Korting extra personen

De korting is afhankelijk van de reisdatum en de verblijfsduur. In het boekingsproces krijg je de definitieve prijs te zien.

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces.

Huisdieren

Niet toegestaan

Groep

Dit is een individuele reis. De transfers gebeuren mogelijk in groep.

Groepen tijdens de excursies

Stadstour in Dubai (inclusief): Individueel.

Woestijnsafari per 4x4 met diner (optioneel): Je zit met max. 5 personen in dezelfde jeep onder begeleiding van een Engelstalige gids.

Dhowcruise met diner (optioneel): De grootte van de groep is afhankelijk van het aantal mensen dat voor die avond een cruise heeft geboekt.

Stadstour in Abu Dhabi (optioneel): Individueel.

Tickets voor Burj Khalifa en Ferrari World Abu Dhabi (optioneel): Bij deze excursies is enkel het ticket inbegrepen, dus gebeurt de excursie niet in groep.

Volgorde optionele excursies

LET OP: de volgorde van de optionele excursies is hier slechts een voorbeeld. Bij aankomst in Dubai krijg je te horen wanneer je aan de excursies van jouw keuze zal deelnemen.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Nachten op het vliegtuig

Stemt het totale aantal nachten niet overeen met het aantal nachten in het reisschema? Dan verblijf je ook enkele nachten in het vliegtuig. Tijdens het boeken krijg je de exacte vluchttijden te zien.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig, dat bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten nog minimaal 6 maanden geldig is en over minimaal 2 lege pagina's beschikt. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visumvereisten

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je geen visum nodig.
Je paspoort dient over minstens 2 lege pagina's te beschikken en bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten nog 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinatievereisten

Reis je naar de Verenigde Arabische Emiraten, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/

Valuta

In Dubai en Abu Dhabi betaal je met de dirham (AED).

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter