• Inclusief verblijf

De kastelen van Orléans & Fontainebleau

 • Rondreis
 • 3, 4 of 5 nachten
 • Frankrijk
9 beoordelingen
€ 222,- -24%
Nu vanaf € 169,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 31 keer geboekt

Maak je op voor een rondreis door Frankrijk van 4, 5 of 6 dagen in twee 4*-hotels met ontbijt, twee diners en toegang tot het Kasteel van Cheverny

Als er één land is dat weet wat elegantie betekent, dan is het wel Frankrijk. Dromerige kastelen worden er omringd door tot in de puntjes verzorgde tuinen, de Franse keuken is een van de meest verfijnde ter wereld en romantiek is er nooit ver te zoeken. Tijdens deze kastelentour wandel je pas echt je eigen luxueuze sprookje in. Dé kasteelregio bij uitstek is natuurlijk de Loirestreek. Dit wordt dan ook de eerste stop van je reis. Ook de omgeving van Fontainebleau voert je zo mee naar lang vervlogen tijden van hertogen, markiezen en jonkvrouwen. Bovendien verblijf je twee maal in een viersterrenhotel, waar je bij beide hotels in de watten wordt gelegd met een diner. Op naar Frankrijk!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Novotel Orleans de la Source
 • 1 of 2 nachten in Hôtel Mercure Paris Sud parc du Coudray
 • Met ontbijt
 • 1x Tweegangendiner (excl. drankjes) in Novotel Orleans de la Source
 • Een ticket voor het kasteel van Cheverny p.p.
 • 1x driegangendiner (excl. drankjes) in Hôtel Mercure Paris Sud parc du Coudray
Koninklijk genieten in Orléans en Fontainebleau

Markiezen en graven, hertogen en kroonprinsen, de dynastie van de Bourbons met hun ontelbare Lodewijken: hoe is het gesteld met jouw kennis van de Franse adel? Geen nood, want wat er echt toe doet, is dat jij binnenkort hun prachtige kastelen gaat bezoeken. In de Loirevallei duik je voor enkele dagen de pruikentijd in! Beeld je in: een groepje dames drinkt thee in de zonnige kasteeltuin, een orkestje zorgt voor de sfeer, het majestueuze kasteel met pronkerige hallen prijkt op de achtergrond. Die wereld wordt binnenkort de jouwe!

Reisschema

Dag 1 & 2: Orléans en de Loirevallei

In het midden van Frankrijk stroomt de Loire langs landschappen die zo op een ansichtkaartje passen. Door de eeuwen heen dook het ene kasteel na het andere op in de vallei... Uiteraard horen schilderachtige vestingstadjes en romantische baroktuinen er ook bij. Je kiest zelf welke prachtexempla... Lees meer

Hotel Novotel Orléans Sud La Source

Dag 3: Van de Loire naar Fontainebleau

Stap in je auto om aan het tweede deel van je reis te beginnen. Op zo'n 130 kilometer van Orléans ligt namelijk Fontainebleau. Die naam doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Tussen de lieflijke natuurtaferelen duikt hier immers het indrukwekkende Château de Fontainebleau op (tickets nie... Lees meer

Hotel Mercure Paris Sud Parc du Coudray
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting Novotel Orleans de la Source € 2,30 per persoon per nacht
 • Toeristenbelasting Hôtel Mercure Paris Sud parc du Coudray € 1,20 per persoon per nacht
 • Vervoer
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 12 jaar en 1 baby t.e.m. 1 jaar per kamer

Kinderkorting

De korting is afhankelijk van de vertrekdatum en de reisduur. Tijdens het boeken krijg je de definitieve prijs te zien.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar bij beide hotels (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Huisdieren

Toegestaan voor € 10,- per nacht (ter plaatse te betalen) bij Novotel Orleans Sud La Source en voor € 15,- per nacht bij Hotel Mercure Paris Sud Parc du Coudray. Neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs.

Huisregels

Door deze aanbieding te boeken ga je akkoord met de huisregels van het hotel en - indien van toepassing - met de voorwaarden voor het gebruik van wifi die gelden in het hotel

Verbouwing

Er wordt momenteel verbouwd in Hôtel Mercure Paris Sud Parc du Coudray. Sommige gangen zijn hierdoor gesloten en er kan enige geluidsoverlast zijn tussen 09:00 en 18:00 uur

Locatie

Je viersterrenhotel ligt aan de rand van de stad Orléans. Het is ongeveer 56 km rijden naar het Château de Cheverny. Vanaf Brussel is het 446 km rijden naar het hotel.

Tussen Parijs (43 km) en Fontainebleau (30 km) ligt het prachtige viersterrenhotel Mercure Paris Sud Parc du Coudray op je te wachten, in een park van wel 20 hectare groot. Vanaf Brussel bedraagt de afstand tot het hotel 345 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter