• Inclusief activiteit

Gastronomie in Roeselare

  • Restaurant
  • Roeselare
€ 99,- -50%
Voor € 49,50
  • nu
Al 93 keer geboekt

Gastronomisch genieten in Roeselare tijdens een meergangenmenu met dagverse seizoensproducten in een restaurant met vermelding in de Michelingids

Gastronomie van de bovenste plank, dat is wat je vele gangen lang te wachten staat bij het klasserestaurant Ma Passion in Roeselare. Die vermelding in de Michelingids liegt er niet om, met seizoensgebonden ingrediënten worden hier de lekkerste gerechten op tafel gebracht. Zowel qua smaak als qua service mag je hier absolute excellentie verwachten. Zodra de maître je met ongeziene gastvrijheid welkom heet in dit stijlvolle etablissement, weet je dat je hier een onvergetelijke avond te wachten staat. Gun je smaakpapillen dit moment van culinaire verwennerij of koop een paar menu's als cadeautje. Je voucher blijft na aankoop nog een heel jaar geldig!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Meergangenmenu (12 gangen) in restaurant Ma Passion in Roeselare
Restaurant Ma Passion

Een restaurant door mensen met een passie voor eten en vóór mensen met een passie voor eten. Restaurant Ma Passion stelt zichzelf als doel om culinair genot te bezorgen aan "al wie hoge verwachtingen stelt aan genieten". Behoor jij tot die groep levensgenieters? Dan is er niets wat je tegenhoudt om te reserveren in dit hoogstaande restaurant. Chef-kok Kris Verscheure stelt alles in het werk om zijn gasten een weergaloze smaaksensatie te bezorgen. Een missie die vaak lijkt te slagen, getuige de vermelding in de Michelingids en de score van 14/20 in de Gault Millau. Tijdens dit meergangenmenu passeren maar liefst 12 culinaire hoogstandjes de revue. Van een exquise amuse-bouche tot een dessert om duimen en vingers bij af te likken, gastronomisch genot is hier verzekerd!

Een passie voor eten

Eten mag dan misschien een noodzaak zijn, dat wil niet zeggen dat je er geen feest van kan maken. Met zo'n motto weet je dat je maar al te graag je smaakpapillen overgeeft aan de culinaire sensaties van chef-kok Kris Verscheure. Deze topper in het Vlaamse culinaire veld genoot een opleiding aan de prestigieuze hotelschool van Koksijde en had later ook een restaurant in Frankrijk. Nu verblijdt hij Roeselare en omstreken met zijn originele smaakcombinaties die gecreëerd worden met seizoensproducten en delicieuze kruiden. Bijgestaan door zijn echtgenote Sandra Bonne, die jouw diner nog spectaculairder maakt door haar indrukwekkende wijnkennis, bezorgt hij je een van de mooiste gastronomische avonden van je leven. Klaar om te genieten?

Hoe werkt het?

Nadat je geboekt hebt via TravelBird, ontvang je een e-mail met daarbij de vouchers voor het veelgangenmenu (je ontvangt een voucher per persoon). Vervolgens neem je telefonisch of via mail contact op met het restaurant om een tafel te reserveren op een datum naar keuze (rekening houdend met de geldigheidsvoorwaarden van de voucher). Op de dag van je reservatie ga je met de geprinte vouchers naar het restaurant, alwaar je geniet van je overheerlijke menu.
Smakelijk!

Let op, zonder reservatie en zonder geprinte voucher kan je helaas niet genieten van het menu!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 4,95
  • Drankjes bij het menu
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor B Ma Passion. Je komt in een directe overeenkomst met B Ma Passion. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal vouchers

Bij het boeken kan je minimaal 2 en maximaal 10 vouchers bestellen. Wil je meer vouchers kopen? Dan kan je meerdere boekingen maken. Je krijgt een voucher per persoon

Geldigheid

De voucher is geldig tot een jaar na aankoopdatum
De voucher is geldig voor de lunch op maandag, donderdag, vrijdag en zondag
De voucher is geldig voor het diner op maandag, donderdag en vrijdag.
De voucher is niet geldig op feestdagen

Openingsuren restaurant

Het restaurant is geopend van donderdag t.e.m. maandag.
Houd er rekening mee dat je de voucher niet kan gebruiken op zaterdag, op zondagavond en op feestdagen.

Lunch: 12:00 uur - 14:00 uur
Diner: 19:00 uur - 23:00 uur

Reserveren

De voucher is pas geldig nadat je ook gereserveerd hebt bij het restaurant voor een specifieke datum. Reserveren kan telefonisch of via mail

Voorwaarden voucher

Er dienen minstens twee personen aan de tafel gebruik te maken van een geldige voucher.
De voucher is niet cumuleerbaar met andere acties

Locatie

Restaurant Ma Passion ligt in het stadscentrum van het West-Vlaamse Roeselare, op 1,5 km van het station.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter