Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Dagticket Comics Station Antwerp

  • Pretparken
  • Antwerpen
€ 21,50 -31%
Voor € 14,90
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Plezier voor jong en oud! Koop nu je dagtickets voor indoorpretpark Comics Station Antwerp in Antwerpen, geldig t.e.m. 30 mei 2018

Klaar voor een magisch stripavontuur? Kom dan naar Comics Station Antwerp, het nieuwe indoor pretpark met coole attracties, super leuke doe-activiteiten en interactieve elementen! Hier beleef je unieke avonturen samen met je favoriete striphelden. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en ga van de hoogste indoor glijbaan van de wereld!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket voor Comics Station Antwerp voor 3 jaar en ouder (geldig t.e.m. 30 mei 2018)
  • Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene.
  • LET OP: dit is niet uw toegangsbewijs! Toegangskaarten kunt u met deze voucher reserveren via tickets.comicsstation.be/events
Een magisch stripavontuur ...

... dat beleef je in Comics Station Antwerp in Antwerpen. Dit avonturenpark is gevestigd in het station Antwerpen-Centraal. In het vier verdiepingen tellende pretpark, met 6 themazones en een oppervlakte van meer dan 6.000 m², zit je goed voor minstens vier uur familieplezier! Comics Station Antwerp is uitstekend bereikbaar met de trein, maar ook erg eenvoudig met de auto. Direct onder het station bevindt zich een ruime parkeergarage. Eén ding staat vast: bij Comics Station Antwerp komen stripverhalen écht tot leven!

TIP: Maak je dagje uit compleet en combineer Comics Station Antwerp met een paar uurtjes shoppen en het bezoeken van de bezienswaardigheden van Antwerpen!

Hoe werkt het?

LET OP: dit is niet uw toegangsbewijs! Je dient voorafgaande aan je bezoek te reserveren. Volg de instructies die je vindt op de voucher.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 0,95
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Comics Station Antwerp . Je komt in een directe overeenkomst met Comics Station Antwerp . De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Max. 30 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

Geldig t.e.m. 30 mei 2018

LET OP: dit is niet uw toegangsbewijs! Toegangskaarten kunt u met deze voucher reserveren via tickets.comicsstation.be/events

Kinderkorting

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene.

Toegankelijkheid

Door het interactieve karakter van 1 zone - de Urbanus-zone - is deze helaas niet geschikt voor bezoekers in een rolstoel.

Parking

Comics Station Antwerp bevindt zich in het treinstation Antwerpen-Centraal, nabij het Kievitplein. Onder het station is een zeer ruime parking (B-Parking) waar je makkelijk kunt parkeren. Het adres: Van Immerseelstraat, 2018 Antwerpen.

Openingsuren

- Woensdag: van 12:00 tot 17:00 uur
- Zaterdag en zondag: van 10:00 tot 17:30 uur
- Belgische vakanties: 10:00 tot 17:30 uur

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter