• Inclusief activiteit

All-in dagticket Kernie's Familiepark

  • Pretparken
  • Kalkar
€ 29,95 -37%
Voor € 18,95
  • nu
Al 39 keer geboekt

Volop vertier in Kernie's Familiepark bij Wunderland Kalkar met ruim 40 attracties, onbeperkt frietjes, softijs, frisdrank, koffie & thee!

Tover een onbetaalbare glimlach op de gezichtjes van je kinderen met een bezoek aan Kernie's Familiepark! De dag die jullie daar beleven staat geheel in het teken van plezier, attracties, avontuur en vertier. Wacht dus niet langer en kom roetsjen, sjezen, klimmen, klauteren, ravotten, gillen, lachen en springen in dit Duits attractiepark! Over eten en drinken hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken: onbeperkt frietjes, frisdrank, koffie, thee en softijs zijn inclusief. En nu? Verheug je je alvast op het moment dat je in de auto luidkeels met je kinderen kan meezingen. 'We zijn er bijna! We zijn er bijna! Maar nog niet helemaal!'

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket voor Kernie's Familiepark (geldig van 30 maart t.e.m. 28 oktober 2018)
  • Onbeperkt frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee
Hoe werkt het?

Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kan downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Kernie's Familiepark gaat: je hebt je voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95
  • Vervoer
Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Aantal vouchers

Je kan per boeking maximaal 10 vouchers kopen

Geldigheid

De voucher(s) is/zijn geldig van 30 maart t.e.m. 28 oktober 2018

Openingstijden

Kernie's Familiepark is open van 10:00 tot 18:00 uur; voor de exacte openingsdata en -tijden kan je terecht op de website van Kernie's Familiepark

Kinderen

Kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar gaan gratis mee, voor hen hoef je geen voucher te kopen. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen met een volwassene naar binnen.

Huisdieren

Niet toegestaan

Parkeren

€ 5,- per voertuig per dag bij Wunderland Kalkar, je kan een parkeerticket kopen in het park.

Mindervaliden

Enkel de begeleiding (max. 1 persoon) van mindervaliden kunnen op vertoon van een verklaring gratis het park betreden en hoeven dus geen ticket aan te schaffen

Printen

De voucher(s) moet/moeten bij de kassa van Kernie's familiepark in geprinte vorm getoond worden (zorg voor een goede printkwaliteit en probeer ze niet te vaak dubbel te vouwen)

Let op!

De e-mail die je ontvangt, is niet je voucher. Je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Dit attractiepark ligt in het Duitse Kalkar, aan de oever van de Rijn. Vanaf Brussel bedraagt de afstand zo'n 250 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter