• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Dubbele citytrip: Napels en Rome

 • Citytrip
 • 4 of 6 nachten
 • Italië
Nu vanaf € 459,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 10 keer geboekt

Bezoek twee Italiaanse toppers tijdens 4 of 6 nachten met ontbijt, treinticket, bezoek aan de catacomben in Napels & heen- en terugvlucht

Wie weet heb je wel eens gedroomd van een citytrip naar Rome of Napels. In Napels kan je de beste Italiaanse pizza eten, in Rome heb je het gevoel dat je een groot museum binnengewandeld bent. Ideaal dus om deze twee steden te combineren! Tijdens deze reis ontdek het zonnige Napels, inclusief een spannend bezoek aan de catacomben van San Gaudioso. Daarna spring je op de trein om de hoofdstad van Italië met een bezoekje te vereren. Rome is z'n reputatie zeker waard: de stad is grandioos, prachtig, vol geschiedenis en er is ontzettend veel te beleven. Tijd voor la dolce vita tijdens deze dubbele citytrip?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Best Western JFK Hotel Napoli (of vergelijkbaar)
 • 2 of 3 nachten in Hotel Madison Rome (of vergelijkbaar)
 • Met ontbijt
 • 1x toegang p.p. tot de catacomben van San Gaudioso in Napels met gegiste tour van 1 uur in het Engels
 • Welkomstdrankje bij je hotel in Rome
 • Treinticket van Napels naar Rome
 • Vlucht van Zaventem naar Napels en van Rome Fiumicino naar Zaventem
2 Italiaanse parels

Van Napels naar Rome... Dit is gewoonweg dé gedroomde dubbele citytrip! Van de stad aan de Vesuvius en de kust naar een waar openluchtmuseum. Mooie pleinen, indrukwekkende historische gebouwen, imposante kerken, knusse straatjes en drukke Italianen staan je in beide steden te wachten. Uiteraard proef je ook dagelijks de heerlijke Italiaanse keuken! Laat je onderdompelen in de geschiedenis en cultuur van beide steden, merk de gelijkenissen op en spot de verschillen!

Reisschema

Dag 1 & 2: Napels

Over Napels bestaat een bekende quote, van de Duitse dichter Goethe: "Vedi Napoli e poi muori!, ofwel "Napels zien en sterven". Volgens Goethe was Napels dus een stad die je zeker eens moest gezien hebben, en wij snappen zeker waarom! Wandel door de smalle steegjes vol kleurrijk... Lees meer

Hotel JFK  of vergelijkbaar

Dag 3 - 5: Rome

Op dag 3 kom je aan in Rome, de Eeuwige Stad. Van het geluid van water bij de fontein van de Piazza di Spagna, het gerinkel van de munten die in de Trevifontein worden gegooid, het luide Italiaanse gebabbel op de terrassen van Trastavere... Rome is een luide stad waar veel te beleven valt. Toc... Lees meer

Madison Hotel in Rome  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Transfers
 • Toeristenbelasting in Rome € 1,50 per persoon per nacht (vanaf 10 jaar)
 • Toeristenbelasting in Napels € 2,50 per persoon per nacht (vanaf 18 jaar)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Check-in

vanaf 14:00 uur

Check-out

tot 12:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Kinderkorting

Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed

Er is geen babybed aanwezig

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Bezoek aan de catacomben van San Gaudioso

In Napels is er een bezoek aan de catacomben van San Gaudioso inclusief. Dit is een gegidst bezoek van een uur in het Engels. Het startuur is 10:00 uur of 11:00 uur. De partner stuurt het ticket van het bezoek door naar het hotel, waar je het ticket en de info zal verkrijgen.

Treinticket

Je neemt een Freccia-trein van Napels naar Rome (reistijd varieert van 1 uur tot 1:45 uur, afhankelijk van het type trein dat voor je gereserveerd werd). Je hebt een gereserveerde plaats en ontvangt je tickets op voorhand via e-mail.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter