Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Beleef de Tour de France van dichtbij

 • Ervaring
 • Gent
€ 159,-
Voor € 79,-
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Beleef de Tour de France op 15 juli 2018 vanop de eerste rij tijdens de 9e rit Arras-Roubaix, incl. busreis, ontbijt, live doortochten, diner en meer

Het is eindelijk weer zover: de mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Zomervakantie? De kerstperiode? Nee hoor, we hebben het natuurlijk over het wielerseizoen! En dat betekent ook dat we kunnen beginnen uitkijken naar de Tour de France... En dit jaar beleef jij deze legendarische etappe intenser dan ooit! Reserveer zondag 15 juli alvast in je agenda: de 9e tourrit vertrekt dan in Arras. De bus pikt je op en brengt je naar Templeuve, waar je midden in de onnavolgbare sfeer van de Tour terecht komt. De renners worden voorgesteld in Arras, en weg zijn ze! Met oogjes die blinken als de helderblauwe kijkers van Karl Vannieuwkerke aanschouw je het spektakel zowel op groot scherm als in het echt bij de kasseistrook nabij de Moulin de Vertain. Drankjes, snacks, maaltijden en veel meer vergezellen deze onvergetelijke dag. On y va!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Busreis heen- en terug naar Templeuve (keuze uit 14 opstapplaatsen)
 • Begeleiding op de bus door host of hostess
 • Een aperitief op de bus
 • Ontbijt op de bus
 • Receptie in het restaurant Le Carré du Helin (in Templeuve)
 • Groot scherm om de Tour te volgen
 • Gratis deelname aan de wielerqiuz (met prijzen tot € 300,-)
 • Live doortocht van de wielrenners op de kasseistrook Moulin de Vertain (op 20 minuten wandelen van het restaurant)
 • Een driegangendiner in Le Carré du Helin
 • Wijn en water tijdens het driegangendiner (let op: andere drankjes tijdens de dag zijn niet inbegrepen)
 • Snacks tijdens de terugrit
Tour de France 2018

Stuurmanskunst, uithoudingsvermogen, tactisch inzicht ... al deze vaardigheden heeft een wielrenner nodig om de iconische Tour de France te winnen. Want zeg nu zelf, de Tour is dé klassieker onder de klassiekers, toch? Het is dus geen wonder dat voor de deelnemers het winnen van de Tour de France de ultieme jongensdroom is. De Ronde van Frankrijk is samen met de rondes van Italië (Giro) en Spanje (Vuelta) een van de drie 'Grote Rondes' en is bekend om zijn moordende bergetappes en kasseistroken. Wanneer je hier lek rijdt, kan je een goed eindresultaat wel vergeten. Elk jaar weer biedt de Tour spektakel van de bovenste plank. Bovendien won onze Belgische trots Eddy Merckx maar liefst 5 keer de etappe en is hij één van de recordhouders. Wie zal de editie van 2018 op zijn naam schrijven?

Jouw Tourdag

Je wordt met de bus opgepikt in de stad van je keuze, en dan kan het feest beginnen. Je wordt hartelijk ontvangen met een aperitief door een professionele host of hostess. Een lekker ontbijt is het begin van een dag die bijzonder smakelijk wordt, zowel voor het oog als de smaakpapillen! Vervolgens zet je met de bus koers richting restaurant 'Carré du Helin' in Templeuve (op ca. 15 km van Lille), waar er een receptie plaatsvindt.

En dan is het zo ver. Dit is hét moment waar je naar hebt uitgekeken: de helden beklimmen hun 'high-tech ros', de spieren staan gespannen, en daar gaan ze! Op het grote scherm zie jij hoe de wielrenners het beste van zichzelf geven. Ook staat er vandaag een heuse quiz op het programma, waarbij je tot € 300,- aan prijzengeld kan winnen! Daarna vindt misschien het hoogtepunt van de dag plaats: de livedoortocht van de renners. Vanuit het restaurant óf de kasseistrook aan de Moulin de Vertain (op ca. 2 km van het restaurant) aanschouw je met je eigen ogen hoe de deelnemers voorbijscheuren en ervaar je zelf de typische sfeer van de Tour onder de toeschouwers.

En dan speelt een van de laatste fases van je tourrit zich af: een driegangendiner bij Carré du Helin (incl. wijn en water). Na een topdag geniet je tijdens de busreis nog na met lekkere snacks, als je van de opwinding nog kan eten natuurlijk... Heeft jouw favoriet de rit van de dag gewonnen?

Opstapplaatsen

Er zijn meerdere opstapplaatsen beschikbaar en er wordt contact met je opgenomen om een vertrekplaats te kiezen. LET OP: alle opstapplaatsen zijn aan op- en afritten van snelwegen.

De opstapplaatsen bevinden zich in:
Hasselt
Genk
Geel
Wommelgem
Sint-Niklaas
Lokeren
Gent de Pinte
Vilvoorde
Oostkamp
Oostende
Kortrijk
Waregem
Leuven
Roeselare

Het tijdstip waarop je wordt opgepikt, varieert tussen 06:30 uur en 09:00 uur en hangt af van je opstapplaats. De terugrit naar België gebeurt tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Belangrijk: print de voucher en neem deze mee naar de door jou gekozen opstapplaats. Deze voucher geldt als je betalingsbewijs.

Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Lunch
 • Niet vermelde drankjes
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Topsportreizen. Je komt in een directe overeenkomst met D Topsportreizen. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

15 juli 2018

Busreis

Alle opstapplaatsen zijn aan op- en afritten van snelwegen. Er wordt contact met je opgenomen om een vertrekplaats te kiezen. Meer informatie over het vertrekuur en de precieze plaats van vertrekken ontvang je uiterlijk 7 dagen voor vertrek.

Na de etappe brengt de bus je terug naar de opstapplaats.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter