Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Kastelentour in de Ardennen

 • Rondreis
 • Frankrijk, België
€ 178,- -28%
Nu vanaf € 129,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Als jonkheer of jonkvrouw op kastelentour door de Ardennen in Frankrijk en België met dagelijks ontbijt, 1x twee- of viergangendiner en meer!

Wat komt er in elk sprookje voor? Juist: de allermooiste kastelen omgeven door groen en voorzien van hoge torentjes. Ze bestaan heus niet alleen in sprookjes, ze staan ook verstopt op de allermooiste plekjes. In de Ardennen zijn bijvoorbeeld een aantal kastelen te vinden. Waar? De Maasvallei, van Sedan tot Namen, telt ongelooflijk veel sprookjesachtige forten, ruïnes en burchten. Tijdens deze tour ga je op pad door België en Frankrijk en de eer is aan jou om in twee prachtige kastelen te verblijven. En alsof dat nog niet genoeg is, word je ook nog eens op en top verwend. Hoe? Met welkomstdrankjes, een diner, dagelijks kakelverse ontbijtjes en meer!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Le Château Fort de Sedan: 1, 2 of 3 nachten
 • Castel de Pont-à-Lesse: 1, 2 of 3 nachten
 • Met ontbijt
 • Welkomstdrankje bij Le Château Fort de Sedan
 • Welkomstdrankje, tweegangendiner (t.e.m. september) of viergangendiner (vanaf oktober) op de eerste avond en activiteit naar keuze bij Castel de Pont-à-Lesse
De koninklijke Maasvallei

De Maas vormde eeuwen geleden een belangrijke strategische rivier in het zuiden van onze streken. Eburonen, Franken, Romeinen... Allemaal woonden ze er samen op beide rivieroevers in de Ardennen, en genoten ze van de vele voordelen die dat met zich meebracht. Zo ontstonden aan het water van deze mooie rivier heel ontelbare vestigingen en steden, die later de thuisbasis werden voor graven, hertogen en prins-bisschoppen. Vandaag is de streek een heerlijk rustige bestemming, met ontelbare onontdekte pareltjes in het groen. En nu is het aan jou om te gaan kennismaken met deze mooie streek, van Sedan tot Dinant. Je reisgezellen op je tocht worden de Maas, de natuur en de geschiedenis. Op weg!

Reisschema

Dag 1 - 3: Sedan in Frankrijk

En route pour la France! Je majestueuze tocht langs de Maas begint in Sedan, een gezellig middeleeuws dorpje in de Champagnestreek. Om het pronkstuk van dit oude stadje te zien, moet je even omhoog kijken: het Kasteel van Sedan ligt trots bovenop de heuveltop en is met haar ca. 35.000 m² opper... Lees meer

Hôtel Le Château Fort de Sedan

Dag 4 - 6: Nabij Dinant

Vandaag trek je noordwaarts, het is tijd om verder te reizen! Kies voor de iets langere route langs de Maas, dat levert een route op met het allermooiste uitzicht! Je komt eerst langs Charleville-Mézières, ideaal voor een eerste koffiestop op het Place Ducale. In de buurt van de stad liggen bo... Lees meer

Castel de pont-à-Lesse
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting € 1,06 per persoon per nacht bij Castel de Pont-à-Lesse (ter plaatse te betalen)
 • Toeristenbelasting € 1,10 per persoon per nacht bij Le Château Fort de Sedan (ter plaatse te betalen)
 • Drankjes bij het diner
Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per kamer

Kinderkorting

De korting is afhankelijk van de vertrekdatum en de reisduur. Tijdens het boeken krijg je de definitieve prijs te zien.

Babybed

Gratis ter plaatse beschikbaar (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs) of zelf meenemen.

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Huisdieren

Maximaal 1 huisdier toegestaan voor € 15,- per nacht in beide hotels (ter plaatse te betalen). Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs. Let op, in het restaurant van Castel de Pont-à-Lesse zijn huisdieren niet toegestaan

Parking

Gratis op het binnenplein van Le Château Fort de Sedan van 18:00 tot 10:30 uur (overdag zijn er in de omgeving van het hotel gratis parkeerplaatsen te vinden)
Gratis bij Hotel Castel de Pont-à-Lesse

Zwembad Castel de Pont-à-Lesse

Tijdens je verblijf in Castel de Pont-à-Lesse maak je gratis gebruik van het binnenzwembad.
Het zwembad is dagelijks geopend van 07:30 uur tot 22:30 uur

Keuzeactiviteit

Bij Castel de Pont-à-Lesse kan je kiezen tussen verschillende activiteiten in de omgeving (o.b.v. beschikbaarheid):
- Een ritje op de spoorwegfiets van Molignée
- Wandelgids met streekinfo
- Boottochtje op de Maas
- Bezoek aan de Citadel van Dinant
- Bezoek aan Brasserie Du Bocq of Brasserie de la Caracole
- Wandelkaart van de regio

Locatie

Het hotel bevindt zich op 100 km van Reims, in de Champagne-Ardennen. Vanaf Brussel bedraagt de afstand ongeveer 190 km.

In het hart van de Ardennen, in het gehuchtje Pont-à-Lesse, ligt een prachtig landhuis, omgetoverd tot hotel. Het centrum van Dinant ligt op 6 km. Vanaf Brussel bedraagt de afstand ongeveer 110 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter