Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Rust en natuur op kampeervlot in Limburg

 • Ervaring
 • Kinrooi
€ 255,- -22%
Nu vanaf € 199,-
 • per arrangement vanaf
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Beleef een unieke kampeerervaring en overnacht op een kampeervlot op de Maasplassen, incl. ontbijt, 1x brandstoftank en uitgeruste bedden

Soms moet je gewoon de natuur in. Even de smartphone, tablet en laptop achterwege laten en herbronnen. Wij kennen de perfecte plek waar je dat kan doen: op de Maasplassen in Limburg. En ja je leest het goed - óp de Maasplassen. Tijdens deze unieke kampeerervaring verblijf je in een uitgeruste kampeervlot met een slaapgedeelte, kookvoorzieningen en zonnedek op het dak. Ontwaken doe je met het geluid van de natuur in je oren, de frisse boslucht in je longen en de natuurpracht die je zorgen helemaal wegvoert. Maak je klaar voor een heel nieuwe beleving van kamperen en varen!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Met ontbijt
 • 1x gevulde brandstoftank en reddingsvesten
 • Matrassen met beddengoed en kussens
De Maasplassen, een waar mekka voor iedere natuurliefhebber

De Maasplassen is een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen in Belgisch en Nederlands Limburg, ontstaan door grindafgravingen. Wat bijna niemand weet is dat de Maasplassen met een oppervlakte van ruim 3000 hectare, bovendien het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is! Het Maasplassengebied is vanwege zijn diversiteit een waar paradijs voor iedere natuur- en watersportliefhebber. Je kan er zwemmen, surfen, zeilen, duiken en tal van andere wateractiviteiten doen én je vindt er tijdens de zomer ook mooie dagstranden en leuke beachclubs. De perfecte plek voor een minivakantie dicht aan huis!

Sailcenter Limburg

 • Camping
 • Kinrooi, België
Sail Center Limburg

Actief ontspannen in de schoonheid van de Limburgse natuur... Het kan allemaal bij Sailcenter Limburg en de unieke kampeermogelijkheden aan het water. Hier kan je alleen maar stilte en sereniteit verwachten - de perfecte plek om even uit de drukte van alledag te ontsnappen! De camping bevindt zich in aan de Maasplassen in het Limburgse Ophoven, een gemeente vlak bij de Nederlandse grens. Hier vind je geen drukke jachthavens of steigers, maar alleen natuur en rust. De kampeervlotten zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en hebben een rustieke uitstraling. Ideaal voor een uniek verblijf waarbij rust, natuur en een tikkeltje avontuur centraal staan!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Lees meer
Sail Center Limburg Room

Kampeervlot

4 volwassenen per huisboot

De kampeervlotten zijn eenvoudig uitgerust en voorzien van een motor met stuurwiel, 2-pits gasstel, keukeninventaris, waterkan, kachel, 2 banken met tafel, 4 slaapplekken, een chemisch toilet, opbergruimte en een zonnedek op het dak. De keukeninventaris is voor 4 personen en bestaat uit borden, kommetjes, mokken, messen, vorken, lepels, pannen, snijplank, snijmessen, afwasmiddel, theedoek, afwaskom en dweil. Een douche is niet aanwezig, maar je kan eventueel bij een haven waar je aanmeert douchen.

Let op: de waterstand van de Maas bepaalt of het mogelijk is de Maasplassen te verlaten en op de Maas te varen. Bij een hoge waterstand is dit in verband met de veiligheid niet mogelijk.

Onze tips
 • Dagstrand De Steenberg

  Met zicht op jachthaven De Spaanjerd geniet je hier vrij en gratis van een fijn wit zandstrand. Neem een verfrissende duik en nip even later aan een cocktail op een zonovergoten terrasje.

  Strand Dagstrand De Steenberg Strand
 • Waterskibaan De IJzeren Man

  Als je je aan kabelwaterskieën wilt wagen, zit je hier op de juiste plek! De (wedstrijd)baan is meer dan 800 meter lang en geschikt voor jong of oud, beginnend of gevorderd.

  Activiteit Waterskibaan De IJzeren Man Activiteit
 • Natuurgebied De Beegderheide

  Aan de rand van het Maasdal ligt het natuurgebied De Beegderheide. De Beegderheide is een gebied met een grote afwisseling aan open heideterreinen en besloten bossen. Hier kan je naar hartenlust wandelen en fietsen!

  Park De Beegderheide Park
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Alle niet-vermelde voorzieningen en faciliteiten
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Sailcenter Limburg. Je komt in een directe overeenkomst met Sailcenter Limburg. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. De volledige reissom (exclusief boekingskosten) kan terugbetaald worden als de boeking geannuleerd wordt tot 28 dagen voor de reisdatum. Bij latere annulering is terugbetaling niet mogelijk.

Kamerbezetting

Maximaal 4 personen per kamer

Kinderkorting

O.b.v. minimaal 2 volbetalenden per kamer:
Kind van 0 tot 3 jaar: verblijft gratis

Babybed

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Niet van toepassing

Ontbijt

Het ontbijt kan plaatsvinden in het paviljoen van het Sailcenter of er kan een pakket worden gemaakt dat je meekrijgt aan boord

Locatie

Sailcenter Limburg bevindt zich in de Limburgse gemeente Ophoven, vlak bij de Nederlandse grens. Vanaf Brussel bedraagt de afstand ca. 125 km.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter