Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Pairi Daiza met hotel

 • Dierentuin
 • België
Nu vanaf € 65,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Panda's! Tijgers! Giraffen! Dierenplezier in eigen land op dit familie-uitje incl. hotel met ontbijt en 1x dagticket p.p. voor Pairi Daiza

Het favoriete dier van onze landgenoten? Kat en hond komen in de buurt, maar geen dier is populairder dan de zwart-witte snoezige panda's. Trek naar Pairi Daiza en kijk hoe ze heerlijk met elkaar stoeien en ga op zoek naar Tian Bao, in 2016 de eerste panda die geboren werd in België! Al gauw merk je dat hij niet de enige hartendief van het park is. Ook de aapjes, olifanten, koala's, witte tijgers, stokstaartjes en exotische vogels gaan ervandoor met een stukje van je hart. Om op en top van dit wonderlijke oord te genieten, combineer jij je bezoek met een nachtje (of twee) in een hotel vlak bij het park!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1x dagticket voor Pairi Daiza p.p.
 • 1 of 2 nachten in een hotel nabij Pairi Daiza (max. 18,5 km van het park)
 • Met ontbijt
 • Hotelinformatie is tijdens het boekingsproces zichtbaar
Dolle pret in Pairi Daiza

Wat Pairi Daiza zo uniek maakt? Néén, het zijn niet de reuzenpanda's. Hoewel zij het vaakst in de spotlights komen te staan - wat zeker terecht is, want oh, wat zijn ze schattig -, heeft het park deze wonderlijke dieren eigenlijk zelfs niet nodig. Pairi Daiza is een park vol sfeer, waar je gerust een hele dag in wil rondwandelen. Het ene moment betreed je een Balinese tempel, die beschermd wordt door fiere witte tijgers, het andere moment stap je gewoon door een grasperkje, wanneer er plots een snoezig aapje op je schouder springt. Durfals betreden de toren van de vleermuizen en wie geen hoogtevrees heeft, komt oog in oog te staan met een giraf! En of je nu meer van broze stokstaartjes houdt of toch de voorkeur geeft aan een statige neushoorn, je vindt al je dierenvrienden in dit park, dat niet zonder reden meermaals tot "Beste Zoo van België en Nederland" werd bekroond.

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Eventuele parkeerkosten
 • Eventuele toeristenbelasting
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Kinderkorting

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan

Tickets Pairi Daiza

De tickets voor Pairi Daiza liggen voor je klaar aan de receptie van het hotel

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter