• Inclusief activiteit

Kerstmarkt Düsseldorf/Keulen met busreis

  • Ervaring
€ 39,-
Voor € 19,90
  • per arrangement nu
Al 46 keer geboekt
Exclusieve aanbieding
  • Tijdelijk in prijs verlaagd
  • Beperkte beschikbaarheid
  • Dezelfde kwaliteit als altijd

Stap op de bus en beleef een dag vol lekkernijen en fonkelende lichtjes op de kerstmarkt van Keulen of Düsseldorf incl. busreis

Met een dikke winterjas, een mooie wollen sjaal en een paar superzachte wanten sta jij te wachten bij de opstapplaats van de bus. Jij kan niet wachten tot je je bestemming bereikt: een van de roemrijke Duitse kerstmarkten. Keulen of Düsseldorf ... Welke stad kies jij dit jaar uit? Op zich maakt het niet zoveel uit, want in beide steden worden de mooiste kraampjes uitgestald op de pleinen. De glühwein en de chocolademelk vloeien rijkelijk en de geur van zoetigheid en gebraden worstjes boksen tegen elkaar op. Met een zak vol pakjes en kerstdecoratie stap je aan het einde van de dag weer de bus op. Goedgemutst weer naar huis na een dag vol ongeëvenaarde kerstsfeer!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Busreis (retourticket) naar de kerstmarkt van Düsseldorf of Keulen
  • Met vertrek vanaf Antwerpen, Herentals, Geel, Mol, Lommel of Houthalen (bus 1) of Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen of Maasmechelen (bus 2)
Duitsland, kerstland

In Duitsland heeft elke stad wel zijn eigen kerstmarkt. Of moeten we zeggen, kerstmarkten? Het lijkt wel alsof niet een plein, zelfs niet een klein piepklein hoekje, gevrijwaard blijft van prachtige decoraties. En dan hebben we het nog niet gehad over de leuke kraampjes die doorheen de stad verspreid staan. Hier koop je prachtige pakjes, mierzoete lekkernijen en schitterende versieringen voor in je eigen huis. Een schattig kaarshoudertje hier, een pak stijlvolle servetten daar ... De kerstsfeer die je op deze markten vindt, trek je thuis meteen door. Trakteer jezelf tot slot op een heerlijk broodje bratwurst en ga nadien meezingen met de leukste kerstliedjes bij het glühweinkraampje. Dat het een dag vol sfeer wordt, staat in de (kerst)sterren geschreven!

Welke kerstmarkt wordt het?

Je hebt keuze tussen twee magische kerststeden. Op welke stad valt jouw oog? Keulen of Düsseldorf?

  • Keulen en kerst, dat is een goddelijke combinatie! Werkelijk overal vind je hier kerstmarkten, groot of klein. Wil je een overzicht van alle kerstpracht? Beklim dan de magistrale dom van Keulen en kijk vanaf de hoogste toren uit over de daken van de talloze kraampjes. Aan de dom zelf vind je alvast een grote kerstmarkt, maar het is lang niet de enige van de stad. De Engelenmarkt met de witte kraampjes en lichtgevende engeltjes in de bomen op de Neumarkt is alvast een aanrader en ook de kleinere, traditionele kerstmarkt op het Rudolfplatz is een en al kerstmagie. (De bus rijdt naar Keulen op 1, 8, 15 en 16 december 2018)
  • Volgens menig kerstmarktkenner is dit een van de leukste, zoniet dé leukste kerstmarkt van Duitsland: Düsseldorf! Net als bij Keulen zijn de markten hier verspreid over de hele stad. Op het Gustaf Grundgens Platz vind je alvast een gigantische schaatsbaan. Wie graag terugkeert in de tijd, voelt zich in zijn sas op het Marktplatz, waar oude ambachten zoals glasblazen en smederij centraal staan. Voor de kleintjes zijn er attracties zoals rijkelijk versierde draaimolens, voor de ouderen is er glühwein in overvloed! (De bus rijdt naar Düsseldorf op 1, 8 en 15 december 2018)
Hoe werkt het?

Na het boeken ontvang je een voucher. Print de voucher en neem hem mee naar de bus op de dag van je kerstmarktbezoek, het is je bewijs van betaling. Zonder geprinte voucher krijg je helaas geen toegang tot de bus. Tijdens het boekingsproces selecteer je je opstapplaats en de kerstmarkt van jouw keuze. Enkele dagen voor vertrek ontvang je dan de reisdocumenten met daarin de exacte opstapplaats en het uur van vertrek. Veel kerstmarktplezier!

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 2,95
Praktische informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Staf Tours BVBA. Je komt in een directe overeenkomst met D Staf Tours BVBA. De boekingsvoorwaarden van TravelBird en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding kan niet terugbetaald worden.

Aantal personen

Per boeking kan je voor minimaal 1 en maximaal 10 personen een voucher reserveren. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is enkel geldig op de gekozen datum

Kinderkorting

Niet van toepassing. Baby's kunnen mee in een draagstoel op de bus. Zij betalen de volle prijs; er wordt dan een eigen stoel voor hen gereserveerd

Duur van de reis

Je vertrekt tussen 6:30 uur en 9:00 uur en bent ca. 9 uren ter plaatse

Busreis

Je kiest tijdens het boeken je opstapplaats. Enkele dagen voor de reis krijg je het definitieve vertrekuur en het juiste busnummer

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Opstapplaatsen

Buslijn 1 heeft opstapplaatsen in Antwerpen, Herentals, Geel, Mol, Lommel en Houthalen

Lijn 1:
- Antwerpen: Crowne Plaza Antwerpen/Gerard le Grellelaan
- Herentals: E313, afrit 22 tegenover het benzinestation Total
- Geel: A13 (E313) afrit 23 hotel Vivaldi, Bell-Telephonelaan 4, Geel/Westerlo
- Mol: Carrefour Kruisven 40
- Lommel: Parking Staf Tours Luikersteenweg 20
- Houthalen: carpoolparking N175/ A2 (E314) afrit 29

Buslijn 2 heeft opstapplaatsen in Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen en Maasmechelen

Lijn 2:
- Gent: P+R parking - Gentbrugge - Land van Rodelaan
- Aalst: hoofdingang kerkhof parking Leo De Bethunelaan
- Brussel: parking Planetarium Boechoutlaan 10 1020 Brussel
- Leuven: parking Bodart, Veilingweg
- Lummen: carpool parking
- Maasmechelen: carpoolparking N78 (E314) afrit 33

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter