• Inclusief verblijf

Kerstsfeer in Brussel

 • Citytrip
 • 1, 2 of 3 nachten
 • België
Nu vanaf € 67,50
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 9 keer geboekt

Maak je op voor de mooiste tijd van het jaar op de kerstmarkt in onze hoofdstad incl. verblijf in een luxehotel en ontbijt

Wil je dit jaar van de kerstperiode eens iets bijzonders maken? Wat dacht je van een romantisch uitje naar onze hoofdstad, die tijdens de kerstperiode een magisch tintje krijgt? Verras je geliefde met een betoverend verblijf in Brussel. Ga op zoek naar de mooiste kerstornamenten terwijl je slentert langs de sfeervol aangeklede chalets en pauzeer om te luisteren naar kerstliederen en je handen te warmen aan een dampende mok glühwein. De prachtig versierde straten, pleinen en etalages, de vele feestelijkheden in de binnenstad en de weelde van een luxehotel; jouw Brusselse citytrip in kerstsfeer kan niet meer stuk!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1, 2 of 3 nachten in een luxehotel in Brussel
 • Met ontbijt
 • Informatie over het hotel krijg je tijdens het boekingsproces
De kerstmarkt van Brussel

Tijdens de kerstperiode wordt Brussel in een magisch dekentje gewikkeld. Winterpret en de kerstmarkt animeren dan namelijk het hart van de stad tijdens de eindejaarsfeesten. De lanen worden versierd, de pleinen staan vol met 270 chalets en Jingle Bells klinkt doorheen de stad. Je kan hier urenlang verdwalen tussen de glühwein en de heerlijk dampende eetkraampjes, omringd door de prachtige gebouwen van het historisch centrum van Brussel. Ga op jacht naar leuke kerstversieringen, smul van al het lekkers en bekijk de prachtig versierde kerstboom op de Grote Markt! Ook het stadhuis is magisch versierd en je krijgt er een klank- en lichtshow bovenop. Op het Muntplein kan je zelfs een rondje schaatsen op de overdekte schaatsbaan. En wat zou een bezoek aan Brussel zijn zonder een selfie met Manneken Pis? De plassende deugniet krijgt voor de gelegenheid een mooi kerstpakje aan. Breng hem dus ook zeker een bezoekje!

De kerstmarkt van Brussel vindt plaats op de Grote Markt, het Muntplein, de Beurs, het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt en duurt van 30 november 2018 tot en met 6 januari 2019. De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Op zaterdag 24 en 31 december van 12:00 tot 18:00 uur.

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Niet te missen tijdens Winterpret
 • Elke zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur trekt een fonkelend versierde optocht door de straten van Brussel. Beleef betoverende momenten terwijl de poëtische parade zich voor je ogen ontvouwt en al het moois van de kerstmarkt in de schijnwerpers zet.
 • De 'Zwarte Toren' achter de Sint-Katelijnekerk vormt het feestelijk verlichte decor voor een dorp waar typisch Albanese producten en entertainment te vinden zijn. Ook staan er chalets uit het Canadese Quebec met heel wat lekkers.
 • Wil je een ritje op het grote reuzenrad, om de sfeervol verlichte stad vanuit de hoogte te bekijken? Ga dan naar de Grote Markt, waar het 48 meter hoge kolos je tegemoet fonkelt met zijn 18.000 lichtjes.
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Eventuele toeristenbelasting
 • Eventuele parkingkosten
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De eenpersoonstoeslag is afhankelijk van de vertrekdatum en de verblijfsduur, in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs.

Kinderkortingen

Kinderkorting zijn afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en de verblijfsduur. In het boekingsproces wordt de uiteindelijke prijs weergegeven.

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegelaten

Toegankelijkheid

Deze reis is niet geschikt voor rolstoelgebruikers

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter