• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Het beste van Noord-Thailand

 • Rondreis
 • 13 of 14 nachten
 • Thailand
Nieuw
Nu vanaf € 1.559,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen

Verken Bangkok, Chiang Mai en Chiang Rai incl. verblijf in 3 hotels, dagelijks ontbijt, 4 excursies en heen- en terugvlucht

Bezoek schitterende tempels onder toeziend oog van gouden boeddha's. Bewonder de zonsopkomst bij de rijstvelden. Ontmoet 'giraffevrouwen' in een traditioneel dorpje en doe boodschappen op een drijvende markt. Dat is wat je allemaal te wachten staat tijdens deze bijzondere rondreis in het noorden van Thailand. Van bruisend Bangkok via naar de rijstvelden van Chiang Mai naar de etnische dorpjes rondom Chiang Rai: jouw ontdekkingstocht door het mooie noorden van Thailand begint hier!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 5 nachten in Bangkok (4 aan het begin en 1 aan het einde van je reis)
 • 4 nachten in Chiang Mai
 • 3 nachten in Chiang Rai
 • Ontbijt in alle hotels
 • Lunch op dag 2, 9 en 10
 • Excursie naar Ayutthaya, Bang Pa-In en een boottocht over de Chao Phraya (dag 2)
 • Excursie naar Wat Phra That Doi Suthep (dag 6)
 • Excursie naar warmwaterbronnen, de Golden Triangle en traditionele dorpjes bij de grens met Myanmar (dag 9)
 • Excursie naar de dorpjes Doi Mae Solong, Yao en Aka (dag 10)
 • Alle transfers
 • Binnenlandse vluchten (2 stuks: van Bangkok naar Chiang Mai en van Chiang Rai naar Bangkok)
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam, Zaventem naar Bangkok
 • Eventuele nacht(en) in het vliegtuig
Reisschema

Dag 1-4: Op pad in bruisend Bangkok

Welkom in het land van de glimlach! En waar kan je beter beginnen dan in de fantastische hoofdstad? Wij weten het ook niet. Dat is dus precies wat je gaat doen! Bangkok is zo veelzijdig dat het bijna niet in woorden uit te drukken is. Gouden tempels, drijvende markten, wolkenkrabbers en zigzag... Lees meer

Heyha Hotel

Dag 5-8: Cultuur én natuur bij Chiang Mai

Na je laatste ontbijtje in Bangkok vertrek je per binnenlandse vlucht richting het noorden van Thailand: Chiang Mai. Met een beetje mazzel kun je uit het raampje al zien dat het landschap steeds groener wordt en kan je her en der bergen en rijstvelden herkennen. Je wordt op het luchthaven opge... Lees meer

Eurasia Chiang Mai Hotel

Dag 9-11: Traditionele dorpjes bij Chiang Rai

Op dag 9 reis je per minibus verder naar je volgende bestemming: Chiang Rai. Geen zorgen, het wordt wel een reisje met toffe tussenstops. Zo bezoek je een warmwaterbron, gevolgd door de bekende Golden Triangle waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. De lunch is inclusief. Na een dag vol nie... Lees meer

Laluna Hotel Resort & Spa Mueang Chiang Rai Chiang Rai Thailand

Dag 12: Terug naar Bangkok en weer naar huis

Helaas, je reis is alweer bijna afgelopen! Op dag 12 vlieg je eerst terug naar Bangkok. Afhankelijk van je vluchttijden heb je hier dus allicht nog wat tijd om je favoriete pad thai te eten, een beetje te shoppen of een laatste tempel te bewonderen. Op dag 13 vlieg je, na je laatste nacht op T... Lees meer

Heyha Hotel
Optionele excursies

Maak je reis nog specialer met een of meerdere optionele excursies! Hieronder beschrijven we ze in het kort. Je kunt ze tijdens het boekingsproces selecteren. Let op dat je op iedere dag slechts één optionele excursie kunt doen. Waar kun je uit kiezen?

 • Privétour op de Damnoen Saduak Floating Market in Bangko: een bijzonder stukje cultuur! Ben jij klaar voor honderden kleuren en vele heerlijke geuren? Je wordt opgehaald om 08:00 uur. De excursie duurt 4-5 uur en is mogelijk op dag 3, 4 of 5.
 • Privétour bij Grand Palace en Wat Pho in Bangkok: het paleis moet je gezien hebben! De pracht en praal glinstert je tegemoet. Ook de Wat Pho, waar je de beroemde 'liggende boeddha' van ruim 46 meter lang vindt, is een must-see! Je wordt opgehaald om 08:30 uur. De excursie duurt 3 uur en is mogelijk op dag 3, 4 of 5.
 • Privétour langs de tempels van Bangkok: een rondleiding door de stad waarbij je meerdere tempels aandoet, wie wil dat nou niet? Je wordt opgehaald om 08:30 uur. De stadstour duurt 3 uur en is mogelijk op dag 3, 4 of 5.
 • Privétour door de khlongs (grachten) van Bangkok: de Thaise hoofdstad heeft vele bijzondere kanalen en grachten. Ontdek ze tijdens een rondleiding! Je wordt opgehaald om 08:30 uur. De excursie duurt ca. 3 uur en is mogelijk op dag 3, 4 of 5.
 • Dinner cruise in Bangkok: samen dineren op een boot is altijd een feestje! Met een groep neem je plaats en laat je je verrassen met wat er op tafel komt. Je wordt opgehaald tussen 18:00 uur en 18:30 uur. Het diner duurt 3 uur en is mogelijk op dag 1, 3 en 4.
 • Stadstour in Chiang Mai met een groep: mooie straatjes, tempels en goede verhalen - Chiang Mai barst het ervan! Je wordt opgehaald tussen 08:00 uur en 08:30 uur. De stadstour duurt ca. 3 uur, vindt plaats in een groep en is mogelijk op dag 6, 7 of 8.
 • Groepstour naar Doi Inthanon National Park bij Chiang Mai: niet alleen de stad is mooi! Ook de natuur rondom Chiang Mai is een ware belevenis. Bewonder het zelf tijdens een excursie! Je wordt opgehaald tussen 08:00 uur en 08:30 uur. De excursie vindt plaats in een groep, duurt ca. 5 uur en is mogelijk op dag 7 of 8.
 • Khantoke diner met een groep: een khantoke is een rond, houten tafeltje waarop allerlei specialiteiten uit het noorden van Thailand geserveerd worden. Smullen geblazen! Je wordt opgehaald tussen 18:00 en 18:30 uur. Het diner vindt plaats met een groep, duurt ca. 3 uur en is mogelijk op dag 5, 6, 7 of 8.
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Eventuele fooien voor chauffeurs en gidsen
 • Eventuele luchthavenbelastingen
 • Drankjes en maaltijden die niet genoemd zijn in het reisprogramma
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visumvereisten

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Thailand reist, heb je geen visum nodig. Een visum is niet nodig voor Thailand bij een verblijf van maximaal 30 dagen. Je paspoort dient bij aankomst in Thailand nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
Voor actuele informatie m.b.t. een visum en reisdocumenten adviseren wij je de website http://diplomatie.belgium.be/nl/ of van de ambassade te bezoeken.

Vaccinatievereisten

Wanneer je naar Thailand reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen.
Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Bagage

Let op: houd er rekening mee dat je koffer tijdens de binnenlandse vluchten maximaal 20 kg mag wegen. Het is dus verstandig hier rekening mee te houden, ook wat betreft je bagage voor de intercontinentale vlucht

Gidsen

Een Engelssprekende gids is aanwezig op de 1e, 2e, 6e, 9e en 10e reisdag

Fooien

Indien je een fooi wilt achterlaten voor gidsen en/of chauffeurs (dit is niet verplicht), raden we je aan respectievelijk ca. 4 en 2 USD per dag te geven

Transfers vanaf het vliegveld

Bij aankomst op de vliegvelden wacht de chauffeur je op in de aankomsthal. Hij of zij heeft een bordje met je naam of het logo van TravelBird erop

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter