• Inclusief verblijf

Een appartement aan de Opaalkust

 • Vakantiepark
 • 3, 4 of 6 nachten
 • Frankrijk

Geniet van een heerlijke vakantie met familie of vrienden in een appartement in Bray-Dunes aan de Opaalkust

Zie je de kaart van Frankrijk voor je? Zoom dan in bovenaan. Nog hoger, tot helemaal in het Noorden. Je bent er! Welkom in Bray-Dunes, een charmant klein dorpje aan de Opaalkust. Lange zandstranden, vliegers in de hemelsblauwe lucht, een stralende zon en een ontspannen sfeer ... Dat is vakantie! Kom hier genieten met je vrienden of familie van de duinen en de uitgestrekte zandstranden maar ... geniet vooral van elkaars gezelschap!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 nachten in Bray-Dunes
 • Eindschoonmaak
 • Energiekosten
 • Beddengoed
 • De hotelinformatie is zichtbaar tijdens het boekingsproces
De Opaalkust

Rijd je aan De Panne de Franse grens over, dan is de Opaalkust de eerste kuststrook die je tegenkomt. Deze strekt zich uit van Bray-Dunes tot Calais, en is vooral bekend om de beroemde kalkkliffen Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez. Op heldere dagen spot je vanaf hier zelfs de krijtrotsen van Dover! Tussen die drukbezochte plekken liggen uitgestrekte stranden, waar hoogbouw veel minder aanwezig is dan aan onze eigen kust. Ook de duingebieden zijn er vrij ongerept. En we zitten aan de Franse kust, dus je weet dat de restaurantjes in de buurt toveren met de verse vangst! De combinatie van dit alles? Die maakt het een gedroomde bestemming voor een afwisselende, ontspannende vakantie met het hele gezin!

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Onze tips
 • Een strand met veel ruimte

  Het strand van Bray-Dunes is zo'n 10 km lang, wat genoeg ruimte biedt om je handdoek neer te leggen en een heel koninkrijk van zandkastelen te bouwen. Het station, dat dezelfde naam heeft, ligt in het midden van de duinen.

  Strand Bray-Dunes Beach Strand
 • Krijtrotsen boven zee

  Twee van de symbolen van de Opaalkust zijn de Cap Blanc-Nez (op ca. 32 km) en de Cap Gris-Nez (op ca. 48 km). Die moet je gezien hebben! Wandel langs de beroemde krijtrotsen die uittorenen boven de zee, daal af naar het strand en tuur naar de horizon. Vanaf de Cap Gris-Nez kan je op heldere dagen zelfs de krijtrotsen van Dover zien!

  Bezienswaardigheid Cap Gris-Nez Bezienswaardigheid
 • Kliffen aan de Opaalkust

  Hoogtepunten van de Opaalkust zijn Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. Dat mag je best letterlijk opvatten: beide kapen liggen respectievelijk 134 meter en 50 meter boven de zeespiegel. Vanaf Cap Gris Nez kan je trouwens bij goed weer de krijtrotsen van Dover zien.

  Bezienswaardigheid Cap Blanc Nez Bezienswaardigheid
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Toeristenbelasting € 1,65 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
 • Alle kosten zijn verplicht en dienen betaald te worden aan Holiday Suites via overschrijving of met een creditkaart voor je arriveert. Je zal een betalingsaanvraag ontvangen van Holiday Suites via e-mail. Wanneer alle bijkomende kosten betaald zijn, zal Holiday Suites je de toegangscodes sturen 2 dagen voor je aankomst.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Bezetting

Appartement Etoile des Dunes: maximaal 4 personen
Appartement Villa les Margats: maximaal 5 personen

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Children discount

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze reisadviseurs

Huisdieren

Maximaal 2 huisdieren voor € 10,- per dier

Toegankelijkheid

Het hotel is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Appartementen

De Holiday Suites Bray-Dunes appartementen bevinden zich op 2 plaatsen :

- Appartement Margats : Holiday Suites Bray-Dunes, 163-173 Rue des Margats, 59123 Bray-Dunes, Frankrijk, Tel: 0032 2 5129240

- Appartement Étoile des Dunes : Holiday Suites Bray-Dunes, 322 rue des Goélands, 59123 Bray-Dunes, Frankrijk, Tel: 0032 2 5129240

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter