• Inclusief verblijf

Adventstijd in München

 • Citytrip
 • 2, 3 of 4 nachten
 • Duitsland
€ 134,50 -40%
Nu vanaf € 81,25
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen

Warmte, licht en gezelligheid in de Beierse hoofdstad tijdens een bezoek aan de kerstmarkt incl. hotel nabij het stadscentrum en ontbijt

Kling, klokje, klingelingeling ... De mooiste tijd van het jaar komt eraan, de kersttijd! Kom in de stemming en rijd naar München, waar de kerstmarkt rondom de Marienplatz het ultieme kerstgevoel oproept, waar je het kerstspektakel vanuit vogelperspectief ziet vanaf de toren van het stadhuis en waar je proeft van geflambeerde bowl in de knusse setting van de Münchner Feuerzangenbowle in Isartor. Ontdek kunst en cultuur aan het Münchner Freiheit-plein of maak een reis naar het verleden en bezoek de middeleeuwse markt. München is zelfs in het winterseizoen een paradijs voor ontdekkingsreizigers!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1, 2 of 3 nachten in München
 • Met ontbijt
 • Hotelinformatie is zichtbaar tijdens het boekingsproces
Winter in de Beierse hoofdstad

Of er nu sneeuw ligt of niet, in München is winters plezier gegarandeerd. Schaatsen, een wandeling lang de glinsterende rivier Isar en de koninklijke bezienswaardigheden, curling op het bevroren Nymphenburger Schlosskanal of een ontspannen winkeltrip in het stadscentrum - "Minga" (München's bijnaam) zal je niet teleurstellen. In knusse cafés, interessante musea of een zwembad met sauna kan je de koude vingers weer lekker opwarmen. Hoogtepunten zoals Bavaria Filmstadt, waarin je de film- en televisiewereld induikt, of de dierentuin Hellabrunn zijn sowieso populaire bestemmingen in elk seizoen.

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Kerstmarkten in München
 • Al van verre herken je de kerstmarkt van München door de vreugdevolle kerstmuziek die klinkt vanaf het balkon van het stadhuis. De grootste en oudste kerstmarkt van München opent ook dit jaar weer op 27 november zijn poorten. In de weken tot kerstavond zorgen het feestelijk verlichte stadhuis, de mooi versierde kerstboom, Duitsland's grootste kerststal en talrijke kraampjes rond de Marienplatz voor een gezellige kerstsfeer. Kastanjes, peperkoek en glühwein vullen de lucht met hun heerlijke geuren, handwerk, kerstversiering en kaarsen in alle kleuren en maten strijden om de aandacht van bezoekers van heinde en verre en de kerstman in hoogsteigen persoon deelt mandarijnen, noten en amandelen uit aan de jongere bezoekers. Spendeer een sfeervolle aanloop naar kerst in het hart van München.
 • Meer kerstmarkten in München zijn de artistieke Schwabing-kerstmarkt aan de Münchner Freiheit, de middeleeuwse markt op het Wittelsbacherplatz en de kerstmarkt bij de Chinesischer Turm. Ook bij de Sendlinger Turm vindt een kleurrijk verlichte kerstmarkt plaats en zelfs in het MAC Forum op de luchthaven klinken de zoete geluiden van klingelende kerstklokken. Hier vind je tevens een ijsbaan voor de ultieme wingermagie!
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse betalen)
 • Vervoer
 • Eventuele parkeerkosten (ter plaatse betalen)
Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Kinderkorting

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter