Bijkomen in een 4*-hotel aan het strand bij Marbella

Fuengirola, Malaga, Spanje: Hotel Occidental Fuengirola

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Surroundings Hotel Occidental Fuengirola

Facilities Hotel Occidental Fuengirola

Room Hotel Occidental Fuengirola

Room Hotel Occidental Fuengirola

Facilities Hotel Occidental Fuengirola

Occidental Fuengirola

Room Hotel Occidental Fuengirola

Restaurant Hotel Occidental Fuengirola

Room Hotel Occidental Fuengirola

Ontspannen aan de Spaanse kust

Aan de Costa del Sol, tussen Marbella en Malaga, ligt het onlangs gerenoveerde viersterrenhotel Occidental Fuengirola. Neem vanuit de chique lobby een paar stappen richting de kust en je staat bijna direct met je voeten in het zand. Vanuit je ligbedje aan het zwembad of op het strand kun je heerlijk bijkomen en genieten van je welverdiende vakantie.

Om het Spaanse leven wat meer te proeven, kun je 500 meter wandelen naar het centrum van het charmante dorpje Fuengirola. Bezoek de overdekte markt, de bruisende pleintjes, het kasteel aan de kust en proef van allerlei verschillende Spaanse lekkernijen. Als je kiest voor de optie met huurauto kun je gaan en staan waar je wilt en rijden tot de Spaanse zon onder gaat.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.