Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Paintball Hal Merksplas

 • Ervaring
 • Merksplas
€ 25,- -86%
Voor € 3,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Maskers op, overalls aan en ... knallen maar! Ga 2,5 uur paintballen in Paintball Hal Merksplas inclusief materiaal

Was je vroeger niet weg te slaan van de schietspelletjes op de playstation of het schietkraam op de kermis? Dan is de kans groot dat een potje paintball helemaal iets voor jou is! Deze keer werk je echter samen met je team om tijdens 6 spelen de tegenstander te verslaan, bijvoorbeeld door hun fort te veroveren of door hun vlag te vinden. Dit worden 2,5 uur vol lopen, duiken, springen, bukken en knallen natuurlijk!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2,5 uur paintballen
 • Masker
 • Overall
 • Wapen
 • 100 balletjes
 • Voor de dames een extra chestprotector
 • Uitleg en begeleiding
Eventsbakery Antwerpen

Jaag je adrenaline de hoogte in tijdens 2,5 uur puur paintballplezier! Eventsbakery in Merksplas opende in 2016 zijn deuren en is een van de mooiste - én grootste! - paintball-locaties in ons land en zelfs de Benelux. Naast de indoor hal op de benedenverdieping is er ook een bovenverdieping en twee forten met verdiepingen, die uitgerust zijn met automatische pistolen op de kantelen. Zo kan je je tegenstanders pas echt zwaar onder vuur nemen. Hard knallen, stiekem op de loer liggen of tactische plannetjes smeden: wat voor paintballer je ook bent, hier kan het allemaal!

Hoe werkt het?

Voor slechts € 3,50 per persoon koop je een voucher bij ons. Je gaat naar de website van de Paintball Hal Merksplas en geeft in de kalender aan op welke dag en op welk moment je wil gaan paintballen. Dan vul je jouw vouchernummer in onder "kortingscode".
Hierna hoeven jullie alleen met veel goesting op de locatie te staan en de fun kan beginnen! Vergeet je afgedrukte voucher natuurlijk niet. Deze is geldig tot 6 maanden na aankoop.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 0,99 per persoon
 • Extra verfkogels (ter plaatse bij te kopen)
Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Aantal personen

Min. 1, max. 20 personen per boeking. Wil je met meerdere personen gaan, dan maak je gewoon meerdere boekingen.

Geldigheid

De voucher is geldig tot 6 maanden na aankoop

Boekingskosten

€ 0,99 per persoon

Openingsuren

Woensdag-vrijdag van 14.00-22.00 uur, zaterdag van 09.00-22.00 uur, zondag 10.00-20.00 uur. Tijdens de vakantieperioden ook op dinsdag van 14.00-22.00 uur.

Kinderen

Niet toegelaten onder 8 jaar.

Voor kinderen jonger dan 16 jaar ziet het programma er identiek uit, enkel het vijfde spel V.I.P wordt vervangen door het even leuke ZOMBIE spel: een aantal jongeren starten met vestjes aan (de zombies) in hun starthoek en proberen de tegenstanders te infecteren. Wie geraakt is, moet een vestje aantrekken en wordt dan ook zombie. De laatste overblijvers zijn de winnaars!

Zondag

Open zondag paintballdag: voor de meer ervaren spelers met eigen materiaal

Extra kogels

Heb je er tijdens de eerste spelletjes al een grote voorraad verfkogels doorheen gejaagd? Geen nood, ter plaatse kan je nog tal van verfkogels bijkopen. Je hebt de keuze tussen 100, 150, 200, 500, 1000 of zelfs 2000 stuks.

Eigen wapens/kogels

Niet toegestaan

Reserveren

Reserveer op voorhand in de kalender op http://www.paintballmerksplas.be/kalender. Je vouchernummer vul je in onder "kortingscode".

Locatie

Eventsbakery Antwerpen ligt net buiten het centrum van Merksplas, op ongeveer 38 km rijden van Antwerpen.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter