Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Highlights van China

 • Rondreis
 • China
21 beoordelingen
Nu vanaf € 1.559,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek de schatten van China tijdens een rondreis van 10 nachten, incl. ontbijt in de hotels, heen- en terugvlucht, 5 excursies en alle transfers

Het Verre Oosten daagt je uit voor het avontuur van je leven! Stap in het vliegtuig richting mysterieuze bouwwerken, unieke skylines en gevaarlijke draken. Die laatste zijn gelukkig niet echt, maar dat maakt deze rondreis door China niet minder spectaculair. Reis van de hoofdstad Peking naar Shanghai, de grootste stad van dit reusachtige land. Tijdens je rondreis maak je kennis met alle hoogtepunten: van de Chinese Muur en het Terracottaleger tot de Verboden Stad. China zal op elk moment weten te betoveren!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 8 nachten in 5 verschillende hotels met ontbijt
 • 2 nachten in de nachttrein
 • 5 excursies met Engelstalige gids
 • Heenvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Peking
 • Terugvlucht van Shanghai naar Zaventem of Amsterdam
 • Alle transfers
Optioneel
 • Upgrade bullettrein i.p.v. gewone trein op dag 7
 • Riksjatour Peking + Kungfushow op dag 3
 • Bezoek aan de Grotten van Longmen op dag 8
 • Bezoek aan de Pear TV-toren + Huangpu riviercruise op dag 9
Reisschema

Dag 1 - 3: Welkom in Peking!

Het Chinese avontuur kan beginnen! Na een nacht in het vliegtuig zet je voet op Chinese bodem. Een transfer wacht je al op en brengt je naar het hotel. In de auto kan je nog even uitrusten, want vanaf de luchthaven is het nog een anderhalf uurtje rijden naar je eerste verblijfplaats. Het geeft... Lees meer

Howard Johnson Paragon Hotel Beijing  of vergelijkbaar

Dag 4 & 5: Op stap in Pingyao

Na een nacht in de trein kom je aan in Pingyao omstreeks 09.30 uur. Een transfer brengt je naar het hotel waar je mag smullen van een lekker ontbijt. Even krachten op doen om daarna weer op stap te gaan. Pingyao is een van de best bewaard gebleven historische steden van China. Hier dwaal je tu... Lees meer

Xinglongyi Inn  of vergelijkbaar

Dag 6: Aanschouw het Terracottaleger

Het is niet overdreven om te zeggen dat dag 6 er eentje wordt om eeuwig te onthouden. Vandaag ga je namelijk het machtige Terracottaleger gaan bezoeken. Deze archeologische vondst bestaat uit ongeveer 8000 terracottafiguren die als grafgiften zijn meegegeven aan de eerste keizer van China, Qi... Lees meer

Wan Nian Hotel Xi'an  of vergelijkbaar

Dag 7 & 8: Overnachting in Luoyang

De volgende dag heb je nog een vrije voormiddag in Xi'an. Slaap gerust wat langer uit om terug op krachten te komen na al deze eerste indrukken van China. Omstreeks 13.00 uur vertrek je naar Luoyang, je volgende halte op deze rondreis. Met de normale trein duurt deze rit zo'n 5 uur, ma... Lees meer

New Friendship Hotel  of vergelijkbaar

Dag 9 - 11: Ontdek de metropool Shanghai

Vroeg in de ochtend - omstreeks 06.00 uur - kom je aan in de grootste stad van China: Shanghai. Deze metropool is meteen de laatste stad die je zult bezoeken tijdens deze rondreis, dus geniet maar van elk moment. Een transfer brengt je naar het hotel waar je je kunt opfrissen en energie kunt o... Lees meer

Haiyan Hotel  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Niet vermelde maaltijden
 • Visumkosten China
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 1 persoon per eenpersoonskamer
Minimaal 2 personen en maximaal 2 volwassenen + 1 kind t.e.m. 2 jaar per tweepersoonskamer
Minimaal en maximaal 3 personen per driepersoonskamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 2 jaar verblijft gratis in de hotels

Eenpersoonstoeslag

Wil je deze rondreis alleen ondernemen? Kies dan tijdens het boeken voor een eenpersoonskamer.

Toegankelijkheid

Deze rondreis is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegelaten.

Wifi

Beschikbaar in alle hotels.

Volgorde rondreis

2 nachten in Peking
1 nacht in de nachttrein van Peking naar Pingyao
1 nacht in Pingyao
2 nachten in Xi'an
1 nacht in Luoyang
1 nacht in de nachttrein van Luoyang naar Shanghai
2 nachten in Shanghai

Inbegrepen excursies

Dag 2: Excursie naar de Chinese Muur incl. lunch (deze excursie is ook met reizigers die niet met TravelBird reizen).
Dag 3: Excursie naar het Tiananmenplein, de Verboden Stad en de Tempel van de Hemel (enkel met reizigers van TravelBird)
Dag 4: Excursie naar Rishengchang (een van de eerste banken ter wereld), Ming & Qing Street, Confucious Temple, de stadsmuur en Xianya (enkel met reizigers van TravelBird)
Dag 6: Excursie naar het Terracottaleger (enkel met reizigers van TravelBird)
Dag 9: Excursie naar de Yuyuan en Jade Buddha tempel, de Nanjing Road en de Bund Boulevard (enkle met reizigers van TravelBird)

Shopping

Tijdens de rondreis zijn er 2 shopmomenten voorzien.

Trein

- Beijing - Pingyao: slaaptrein (gedeelde coupé met 4 bedden)
- Pingyao - Xi'an: kogeltrein 2e klasse
- Xi'an - Luoyang: normale trein 2e klasse
- Luoyang - Shanghai: slaaptrein (gedeelde coupé met 4 bedden)

Groep

Je reist alleen, tenzij er op de datum van jouw keuze ook andere boekingen zijn gemaakt. In dat geval reis je samen. Alle transfers en excursies zijn met reizigers van TravelBird (met uitzondering van de excursie op dag 2). Het maximaal aantal deelnemers is 45.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.
Let op, verandert je paspoortinformatie na het boeken? Neem dan contact op met onze vakantieadviseurs om de wijzigingen door te geven.

Visum

Met een Belgisch paspoort heb je voor reizen naar China een visum nodig. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf en prijs - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/. Je paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn bij aanvraag van het visum en beschikken of 2 lege pagina’s naast elkaar. Voor meer informatie kan je ook terecht bij de ambassade van het land dat je zal bezoeken http://www.visaforchina.org/BRU_EN/.

Vaccinaties

Reis je naar China, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Buiktyfus en Hepatitis A. Daarnaast worden Malariapillen aangeraden. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter