Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Maleisië & Vietnam

 • Rondreis
 • Vietnam, Maleisië
Nu vanaf € 2.349,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Deze onvergetelijke rondreis van 14 nachten neemt je mee naar de hoogtepunten van Maleisië en Vietnam, incl. ontbijt, diverse excursies, heen- en terugvlucht & transfers

Dat je in Azië heel wat adembenemende plekjes vindt, is geen geheim meer. Tijdens een reis op het continent wil je dan ook zoveel mogelijk prachtige hoogtepunten meepikken. En daar zorgt deze rondreis al een beetje voor! Maleisië en Vietnam herbergen alvast een schat aan indrukwekkende bezienswaardigheden en fascinerende natuur. Van kolossale standbeelden tot streetfood eten tussen de locals, van authentieke boottochtjes tot tropische stranden, dit alles en meer passeert de revue op deze onvergetelijke rondreis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in Metro Hotel Bukit Bintang in Kuala Lumpur
 • 4 nachten in Liberty 4 Saigon Hotel in Ho Chi Minh City (3e, 4e, 5e en laatste nacht)
 • 2 nachten in een slaapcoupé voor 4 personen (niet privé) op de nachttrein tussen Ho Chi Minh City en Nha Trang (1 op de heenreis en 1 op de terugreis)
 • 6 nachten in Regalia Nha Trang Hotel in Nha Trang
 • Elke ochtend ontbijt in alle hotels en op de nachttrein
 • Rondleiding Kuala Lumpur van een halve dag, met bezoek aan het stadscentrum en aan de Batugrot (dag 2: 9:00 uur tot 13:00 uur)
 • Dagexcursie Ho Chi Minh City (dag 6: 8:30 uur tot 17:00 uur), incl. lunch
 • Dagexcursie Monkey island en Doc Let Beach (dag 8: 8:30 uur tot 17:00 uur), incl. lunch
 • Engelstalige gids bij alle excursies
 • Heenvlucht Zaventem-Kuala Lumpur
 • Terugvlucht Ho Chi Minh-Zaventem
 • Vlucht tussen Kuala Lumpur en Ho Chi Minh
 • Transfers
Extra optie
 • Dagexcursie Củ Chi Tunnels + Cao Dai Tempel (dag 4)
 • Dagexcursie Mekong Cai Be Floating Market (dag 5)
 • Dagexcursie met eilandentour en snorkelen (Dag 9)
 • Dagexcursie Cruise op de Cái River (Dag 7)
Reisschema

Nacht 1 & 2: Kuala Lumpur

Je reis begint met twee nachten in Kuala Lumpur. De bruisende hoofdstad van Maleisië kent een gezellige drukte. Hoewel de skyline doet geloven dat hier overwegend hypermoderne wolkenkrabbers staan, vind je er ook oude koloniale bebouwing, authentieke religieuze gebouwen en Chinatown. Hier kan ... Lees meer

Metro Hotel Bukit Bintang

Nacht 3 - 5: Ho Chi Minh City

Op dag 3 van de reis neem je het vliegtuig naar Vietnam. Je overnacht 4 keer in Ho Chi Minh City.

Dag 4: Optionele excursie naar Cu Chi Tunnels en Cao Dai Tempel. De Cu Chi Tunnels zijn de restanten van een ondergronds netwerk van wel 250 km dat tijdens de Vietnamoorlog gebruikt werd ... Lees meer

Liberty 4 Saigon Hotel

Nacht 6: De nachttrein naar Nha Trang City

Na een nacht op de trein kom je omstreeks 5.00 uur aan in Nha Trang. Laat je overdonderen door de schoonheid van deze kuststad! Een baai met helder turquoise water, een resem tropische eilanden aan de horizon en groene heuvels bepalen er het landschap. Verder is de stad bekend om bezienswaardi... Lees meer

Nacht 7 - 12: Nha Trang

Dag 8: Na een eerste kennismaking met Nha Trang en een eerste nacht in je hotel aldaar, staat op dag 8 een bijzondere excursie gepland. Je trekt naar Monkey Island ofwel Dao Khi, waar je vriendjes wordt met de aapjes en andere wilde dieren. Ook een dierenshow is inbegrepen. Verder zal je tijde... Lees meer

Regalia Nha Trang Hotel

Nacht 13: Nog een nachtje bekomen op de nachttrein

Dag 13 sluit je in stijl af aan de stranden van Nha Trang. Wij weten al waarvan je zal dromen op de nachttrein! Nagenieten van de zalige dagen die je al achter de rug hebt...

Lees meer

Nacht 14: Afsluiten in Ho Chi Minh City

Dacht je terwijl je in Nha Trang was soms eens: "Verdorie, dat had ik nog moeten doen in Ho Chi Minh!"? Of heb je tijdens de week dat je er weg was continu gehunkerd naar nog een lekker hapje uit dat ene streetfoodkraam dat je hart veroverd heeft? Dan kan je al die laatste verlangens... Lees meer

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Samenvatting reisprogramma

Hier volgt een bondig overzicht van het reisprogramma met zowel de inbegrepen als de optionele excursies:
- Dag 1: Aankomst in Kuala Lumpur, waar je ook overnacht
- Dag 2: Van 9:00 uur tot ca. 13:00 uur citytour Kuala Lumpur en bezoek aan Batugrot met gids. Vrij in de namiddag. Overnachting in Kuala Lumpur.
- Dag 3: Rond de middag vlucht naar Ho Chi Minh City, waar je ook overnacht.
- Dag 4: Optionele dagexcursie Cu Chi Tunnels en Cao Dai Tempel met transfer, gids en lunch. (€ 50,- p.p.). Overnachting in Ho Chi Minh City.
- Dag 5: Optionele dagexcursie Mekong Delta en Cai Be floating Market met transfer, gids en lunch. (€ 55,- p.p.). Overnachting in Ho Chi Minh City.
- Dag 6: Dagexcursie Ho Chi Minh City Tour met transfers, lunch en gids tot ca. 17:00 uur. Overnachting op de nachttrein naar Nha Trang (vertrek om 22:00 uur).
- Dag 7: Aankomst in Nha Trang om 5:00 uur. Optionele dagexcursie Riviertocht Cai van 8:30 uur tot 16:00 uur met bezoek aan het platteland, transfer, gids, typisch Vietnamese lunch en meer. (€ 65,- p.p.). Overnachting in Nha Trang.
- Dag 8: Dagexcursie Monkey Island & Doc Let Beach van 8:30 uur tot 17:00 uur. Met cruise, transfers, gids en lunch. Overnachting in Nha Trang
- Dag 9: Optionele dagexcursie: eilandentour met snorkelen van 8:30 uur tot 16:00 uur. Met privécruise in houten bootje, snorkeltoebehoren, transfers, gids en zeevruchtenlunch. (€ 65,- p.p.). Overnachting in Nha Trang
- Dag 10, 11, 12: Vrij in Nha Trang, alle overnachtingen in Nha Trang.
- Dag 13: Vrij in Nha Trang, om 22:12 nachttrein richting Ho Chi Minh City. Overnachting op de trein.
- Dag 14: Aankomst in Ho Chi Minh City om 5:20 uur. Vrij in Ho Chi Minh City, waar je ook overnacht.
- Dag 15: Ontbijt in het hotel en vlucht naar huis.

Check-in

In alle hotels vanaf 14:00 uur

Check-out

In alle hotels voor 12:00 uur

Prijs

Per persoon

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per rondreis

Kinderkorting

O.b.v. 2 volwassenen per rondreis:
- Een kind van 0 t.e.m. 4 jaar verblijft gratis
- Een kind van 5 t.e.m. 11 jaar geniet van 25% korting op het verblijf
- Een kind vanaf 12 jaar wordt berekend als volwassene

Houd er rekening mee dat deze rondreis te belastend kan zijn voor erg jonge kinderen.

Eenpersoonstoeslag

€ 319,-

Toegankelijkheid

Deze rondreis is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegelaten

Wifi

In alle de hotels beschik je over gratis wifi

Rondreis

Bij aankomst in Kuala Lumpur krijg je nog eens een gedetailleerd overzicht van de rondreis, samen met alle nodige tickets.

Groep

Je reist alleen, tenzij er op de datum van jouw keuze ook andere boekingen zijn gemaakt. In dat geval reis je samen. De groep bestaat dan uit maximaal 16 personen.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.

Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.
Voor de meest actuele paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/

Visum

Om met een Belgisch paspoort naar Vietnam te reizen, heb je een visum nodig. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief prijzen en lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ of http://www.vietnamembassy.be/. Hier kan je ook de paspoortvereisten nakijken. Voor meer informatie kan je ook terecht bij de ambassade van het land dat je zal bezoeken

Om met een Belgisch paspoort naar Maleisië te reizen, heb je geen visum nodig. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief prijzen en lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/. Hier kan je ook de paspoortvereisten nakijken. Voor meer informatie kan je ook terecht bij de ambassade van het land dat je zal bezoeken.

Vaccinaties

Reis je naar Maleisië en/of Vietnam, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter