Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Miami & cruise Bahamas

 • Rondreis
 • 8 nachten
 • Verenigde Staten
Nu vanaf € 1.219,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Bezoek Miami en de Bahamas: een rondreis van 7 nachten in 2 hotels, een cruiseschip met volpension en open bar, bezoek aan privé-eiland en heen- en terugvlucht

Wat hebben Miami en de Bahamas met elkaar gemeen? Zon natuurlijk, heel veel zon. En tijdens deze rondreis zal daar geen gebrek aan zijn! Combineer het bruisende stadsleven met een ontspannen cruise door de Bahamas. Dat klinkt helemaal niet slecht, toch? Maar wacht, het kan nog beter! Je toeft ook een hele dag op je eigen privé-eiland! Denk maar aan heerlijke strandwandelingen, terwijl je met een cocktail in de hand naar de ondergaande zon kijkt. Een ding is zeker: het woord verveling zal je tijdens deze vakantie volledig onbekend zijn!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 nachten in YVE Hotel Miami (of gelijkaardig)
 • 3 nachten op cruiseschip Norwegian Sky
 • 2 nachten in The Hall South Beach (of gelijkaardig)
 • Volpension tijdens verblijf op Norwegian Sky
 • Open bar tijdens verblijf op Norwegian Sky (drankjes tot $ 11,- of € 10,25)
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem/Amsterdam naar Miami
Extra optie
 • Transfer luchthaven-hotel: € 16,- p.p.
 • Transfer hotel-luchthaven: € 21,- p.p.
 • Bezoek Everglades met moerasboot (vanaf 10 jaar op dag 7): € 38,- p.p.
 • Bezoek Everglades met moerasboot (voor kinderen van 3 t.e.m. 9 jaar, op dag 7): € 31,- p.p.
Van Miami naar de Bahamas en terug!

Waarom zou je kiezen tussen een vakantie in Miami of een cruise in de Bahamas, wanneer je beiden gewoon kan combineren? Verken een van de meest grote en bruisende metropolen ter wereld. Laat je betoveren door de bling van het Amerikaanse stadsleven! Wandel over de Ocean Drive, spring binnen in een echte 'beach club' en nip van een overheerlijke cocktail. Een beetje later zit je op een prachtig cruiseschip op weg naar de Bahamas. Hier kan geniet je van een oase van rust, en breng je zelfs een dag door op je eigen privé-eiland. Geen hordes toeristen te vinden hier. Jij kan ten volle genieten van dit tropische paradijs!

In totaal zal je 4 nachten in twee verschillende hotels in Miami doorbrengen en 3 nachten op het cruiseschip Norwegian Sky.

Reisschema

Dag 1 & 2: Welcome to Miami!

Will Smith zei het twintig jaar geleden al in zijn wereldhit 'Miami'. Hier kan je genieten van tropische temperaturen en feesten tot de zon op komt. Maar ook wie het wat rustiger aan wil doen zal het hier naar zijn of haar zin hebben. Deze bruisende metropool ligt de komende twee dagen... Lees meer

YVE Hotel Miami of vergelijkbaar

Dag 3 - 5: Op naar de Bahamas!

Op de derde dag zet je koers richting de Bahamas. In de voormiddag geniet je nog even van het bruisende stadsleven. Maar om 17:00 uur is het tijd om aan boord te gaan van de Norwegian Sky. Op dit prachtige cruiseschip zal je de komende drie dagen verblijven. Na een nachtje varen kom je aan op ... Lees meer

Norwegian Sky

Dag 6 - 8: Terug in Miami

Vroeg in de ochtend vaar je de haven van Miami binnen. Je gaat onmiddellijk naar South Beach, waar je de laatste dagen van je reis zal doorbrengen. Wie denkt aan Miami denkt eigenlijk onmiddellijk aan deze wijk: een hagelwit strand, palmbomen en met neonverlichting versierde hotels, strandclub... Lees meer

The Hall South Beach of vergelijkbaar
Excursie Everglades

Op dag 7 kan je ervoor kiezen om een excursie te maken naar Everglades National Park. Het is een natuurgebied ten westen van Miami. Dit kwetsbare en complexe ecosysteem combineert een brede en ondiepe rivier met een subtropisch klimaat. Hier vind je een verscheidenheid aan fauna en flora: de alligator, de floridapanter en andere exotische plantensoorten. Wil je tijdens je reis dit avontuur meemaken? Selecteer deze excursie dan tijdens het boeken!

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per rondreis

Kinderkorting

Niet van toepassing

Babybed

Niet aanwezig

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Cruise

Op je reisdocumenten zal een bevestigingsnummer staan voor de cruise. Met dat nummer kan je op de website van Norwegian Cruise Line inloggen en optionele excursies boeken voor het cruisegedeelte van je rondreis.
Let op: je kan deze excursies enkel via de website van Norwegian Cruise Line boeken!

Volpension en open bar

Aan boord van de Norwegian Sky verblijf je o.b.v. volpension en open bar. Je hebt de keuze uit twee restaurants, een buffet, cafés en grillrestaurants. Elke dag bieden de chefs een ander menu aan. Op die manier kan jij tijdens je verblijf genieten van een culinair avontuur. Bovendien kan je voor drankjes ook terecht in een van de 9 bars op het cruiseschip.

Groep

Dit is een individuele reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “in aanvraag” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Voor reizen naar de Verenigde Staten heb je een visum nodig. Voor de Verenigde Staten is een ESTA (electronisch visum) vereist. Deze is hier https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ aan te vragen. Je dient deze ruim voor vertrek aan te vragen. Je paspoort dient gedurende de gehele reis in de Verenigde Staten geldig te zijn. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Vaccinaties

Er zijn geen vaccinaties nodig voor de Verenigde Staten.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter