Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Fly & drive Mexico

 • Rondreis
 • Mexico
Nu vanaf € 2.009,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Van de ene parel naar de andere in Mexico: 10 nachten met verblijf in 6 hotels, ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht

¡Bienvenidos a México! De levensvreugde spat van dit wonderlijk diverse land af. Sluit je ogen en droom het paradijs bij elkaar. Speelden een azuurblauwe zee en parelwitte stranden omzoomd door palmbomen de hoofdrol? Zag je jezelf daar met een waaier en een cocktail liggen? Wees maar zeker dat dat visioen werkelijkheid wordt in Mexico. Het land bestaat uiteraard niet alleen uit stranden, maar staat ook bol van de fantastische historische overblijfselen uit de tijd van de Maya's, Azteken en Spaanse overheersers. Chichén Itzá, de tempels van Tulum, het koloniale Mérida... Allemaal staan ze op het programma. Je trouwe reisgezel, de huurauto, vergezelt je van het ene hoogtepunt naar het andere. ¡Me gusta!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 1 nacht in Hotel Margaritas (of gelijkaardig) in Cancún
 • 1 nacht in Villas Arqueologicas (of gelijkaardig) in Chichén Itzá
 • 1 nacht in Hotel Itzamaltun (of gelijkaardig) in Izamal
 • 3 nachten in Hotel del Gobernador (of gelijkaardig) in Mérida
 • 1 nacht in Hotel Posada 06 (of gelijkaardig) in Tulum
 • 3 nachten in Riviera Caribe Maya in Playa del Carmen
 • 1 nacht op het vliegtuig tijdens de terugvlucht
 • Ontbijt in alle hotels
 • Heen- en terugvlucht vanaf Zaventem of Amsterdam naar Cancún
 • Transfer luchthaven-Hotel Margaritas (chauffeur wacht je op met naambordje)
 • Huurauto (Renault Logan of vergelijkbaar) vanaf dag 2
Extra optie
 • Excursie Uxmal & Kabah (op dag 5) voor € 62,- p.p.
 • Excursie Cuzama (op dag 6) voor € 43,- p.p.
Reisschema

Dag 1: Cancún

Combineer je vakantie en Mexico in een zin, dan kom je haast onvermijdelijk uit bij Cancún. In deze boeiende stad vinden de eerste momenten van je Mexicaanse avontuur dan ook plaats. Een transfer brengt je naar het hotel, je installeert je en frist je wat op, en dan is het tijd om de stad in t... Lees meer

Hotel Margaritas Cancun  of vergelijkbaar

Dag 2: Wereldwonder Chichén Itzá

Vroeg uit de veren op dag 2! Dat wordt geen probleem, als je weet waarvoor je het doet. Eerst en vooral begroet je je nieuwe vakantievriend, de huurauto. En dan kan de rondreis pas echt beginnen. Samen laten jullie het Mexicaanse landschap aan je voorbijgaan. Zo'n 200 kilometer heb je om t... Lees meer

Hotel Villas Arqueologicas Chichen Itza  of vergelijkbaar

Dag 3: Izamal

Vandaag gaat het oostwaarts voor nog meer Mayageschiedenis. Je bestemming? Izamal, ooit een erg belangrijk pelgrimsoord voor de Maya's. Tot vandaag is dat er in alles duidelijk. Vergaap je aan de reusachtige piramide Kinich Kakmó, die gezien werd als een manifestatie van de zonnegod Kinich... Lees meer

Hotel Itzamaltun  of vergelijkbaar

Dag 4 - 6: Mérida

De volgende etappe voert je naar Mérida, een van de grootste steden van Mexico, de hoofdstad van het schiereiland Yucatán. De stad werd opgericht door de Spaanse conquistadores, bovenop de oude Mayastad T'ho. Ook in deze stad kom je dus terecht in een mix van culturen, die het hele land ei... Lees meer

Hotel Del Gobernador  of vergelijkbaar

Dag 7: Tulum

Op dag 7 staat een rit van zo'n 260 kilometer op het programma, je trekt immers verder naar Tulum. Voor je daar aankomt maak je best een tussenstop in Coba, alweer een wondermooi Mayacomplex. De tempels hier liggen midden in de jungle, waardoor je er zelfs op het heetste van de dag met ple... Lees meer

Hotel Posada 06 Tulum  of vergelijkbaar

Dag 8 - 11: Playa del Carmen

Je sluit je reis af in een van de meest paradijselijke badplaatsen van het land. Hagelwitte stranden? Check! Een kraakheldere zee? Check! Cocktailbars? Check! Dit wordt duidelijk het relaxdeel van je reis! Na de vele indrukken die je tijdens je roadtrip hebt opgedaan, is het tijd om even lekke... Lees meer

Hotel Riviera Caribe Maya  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

In alle hotels vanaf 12:00 uur

Check-out

In alle hotels tot 12:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Kinderkorting

Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Korting extra personen

Niet van toepassing

Eenpersoonstoeslag

Afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur. Je krijgt de definitieve prijs te zien in het boekingsproces.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis bij alle hotels, behalve bij Riviera Caribe Maya ($ 12,- per dag)

Huurauto

BELANGRIJK: de hoofdbestuurder moet in het bezit zijn van een creditcard (VISA, Mastercard of American Express) op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg van $ 350,-.

De huurauto (compact categorie: Renault Logan of vergelijkbaar) staat op dag twee klaar bij het hotel, de auto lever je op de laatste dag weer in bij de luchthaven van Cancun.

De hoofdbestuurder moet minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs (dit moet je ter plaatse kunnen laten zien, samen met je identiteitsbewijs).

Jonge bestuurders (21 t.e.m. 24 jaar) moeten ter plaatse nog een toeslag betalen van $10,- per dag.

Wij hebben het eigen risico al voor je afgekocht, dit hoef je ter plaatse dus niet meer te doen. Het gebruik van de huurauto is op basis van een ongelimiteerd aantal kilometers, schadeverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en is exclusief brandstof en verzekering voor schade aan banden en ramen.

Een extra bestuurder is inclusief en een GPS-systeem is te huur voor $ 10,- per dag o.b.v. beschikbaarheid. Dit kun je ter plaatse regelen.

Hotels

De genoemde hotels zijn o.b.v. beschikbaarheid. Indien deze hotels zijn volgeboekt, wordt de boeking omgezet naar een vergelijkbaar hotel.

Rondreis

Wanneer je incheckt in het eerste hotel, ontvang je een welkomstenvelop met daarin alle vouchers, praktische informatie en streekinformatie voor de rest van de rondreis.

Reisduur

Je verblijft 10 nachten in Mexico en 1 nacht op het vliegtuig (tijdens de terugvlucht). De totale reisduur bedraagt dus 11 nachten | 12 dagen.

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Nachten op het vliegtuig

Stemt het totale aantal nachten niet overeen met het aantal nachten in het reisschema? Dan verblijf je ook enkele nachten in het vliegtuig. Tijdens het boeken krijg je de exacte vluchttijden te zien.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig, dat bij aankomst in Mexico nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visumvereisten

Wanneer je met een Belgisch paspoort naar Mexico reist, heb je geen visum nodig. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je te kijken op http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Let op: Het kan zijn dat je tijdens je vlucht een overstap hebt in de Verenigde Staten. Wanneer je met een Belgisch paspoort naar de Verenigde Staten reist, is een ESTA vereist (elektronisch visum). Je kan het aanvragen via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ en dat best ruim voor vertrek. Voor de meest recente informatie over visa - inclusief lengte van het verblijf - raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/.

Let op: Indien je de Sudanese, Somalische, Iraanse, Jemenitische, Syrische of Libische nationaliteit hebt, wordt aangeraden voor het boeken bij het Ministerie van Buitenlandse zaken te checken of je de Verenigde Staten in mag reizen.

Vaccinatievereisten

Wanneer je naar Mexico reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter