Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

In de ban van Bali

 • Rondreis
 • 10 nachten
 • Indonesië
8 beoordelingen
Nu vanaf € 929,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Laat de magie van Godeneiland Bali op je inwerken tijdens deze reis van 8 nachten in Ubud en Seminyak, incl. ontbijt, heen- en terugvlucht en alle transfers

Zet je voet op dit Godeneiland, dan voel je het meteen: hier hangt magie in de lucht. Op Bali lijkt de jungle iets bovennatuurlijks uit te stralen, al was het maar door de indrukwekkende begroeiing en de idyllische rijstterrassen. In Ubud maak je kennis met het Bali van ongekende natuur en bovenaardse rust. Het tweede luik van deze reis toont je het bruisende Bali van de kuststad Seminyak: met een cocktail op een paradijselijk strand en... genieten maar. Vlieg zelf naar Bali voor een gevarieerde rondreis en laat je zelf in vervoering brengen door het eiland en zijn bewoners!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 nachten in Bakung Ubud Resort (of vergelijkbaar) in Ubud
 • 4 nachten in Swiss Bel Seminyak Hotel (of vergelijkbaar) in Seminyak
 • 2 nachten op het vliegtuig (1 op de heenvlucht, 1 op de terugvlucht)
 • Elke ochtend ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Denpasar
 • Alle transfers
Extra optie
 • Raftingexcursie van 6-7 uur in Ubud, incl. transfers
 • Fietsexcursie van 5-6 uur in Ubud, incl. transfers
 • Jungletrekking van 7-8 uur, incl. transfers
 • Yogasessie van 1,5 uur in Ubud, incl. transfers (minstens 2 personen)
Vakantie op Godeneiland Bali

Wie zegt dat magie niet bestaat, is nog niet op Bali geweest. Een blik op het eiland, haar kleurrijke tempels en vriendelijke bewoners, is genoeg om je te laten betoveren. Op deze reis ontdek je twee totaal verschillende gezichten van Godeneiland Bali. Het ene gezicht straalt rust en spiritualiteit uit: de jungle van Ubud. Daar verblijf je tussen de rijstterrassen en ervaar je uit eerste hand de heerlijke werking van het eiland op je lichaam en geest. Het andere gezicht? Dat vind je in Seminyak, een bruisende en moderne kuststad waar je het levendige en luxueuze karakter van Bali ontdekt. Lees gauw verder om alle details te weten te komen!

Reisschema

Dag 1 - 4: Ubud, het spirituele centrum van Bali

Je hebt ontspannen, en dan heb je Ubud... Dat bijna magische plekje in het midden van de Balinese jungle straalt spiritualiteit en inspiratie uit. Geen wonder dat dit een geliefde bestemming is voor yogi's en allerhande kunstenaars! Vijf dagen langs kom je helemaal tot rust en laat je de b... Lees meer

Bakung Ubud Resort & Villa  of vergelijkbaar

Dag 5 - 9: Seminyak, het ultieme strandplezier

Tijd voor een totaal ander gezicht van Bali! Op dag 5 verlaat je de hemelse rust van de jungle en begeef je je naar de bruisende kust. Hier wacht je het tweede deel van je reis, vol paradijselijke stranden en uitbundige luxe. Seminyak is een stad met internationale allures, daarom zie je er oo... Lees meer

Swiss-Belhotel Petitenget  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Optionele excursies
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Check-in

vanaf 14:00 uur

Check-out

tot 12:00 uur

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Prijs

Per persoon

Kamerbezetting

Maximaal 1 persoon per eenpersoonskamer
Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t.e.m. 12 jaar per tweepersoonskamer (kind in het bed van de ouders)

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 5 jaar verblijft gratis in de hotels.
Een kind van 6 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Boek dan een eenpersoonskamer. De toeslag is verrekend in de prijs.

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in alle hotels

Hotels

Je verblijft in de genoemde hotels of vergelijkbare alternatieven. Voorbeelden van alternatieve hotels zijn
- Pertiwi Bisma 2 in Ubud
- Ramada Encore Bali in Seminyak
Je verneemt je definitieve hotels wanneer je je reisdocumenten toegestuurd krijgt.

Optionele excursies

Als je een optionele excursie bijboekt, spreek je ter plaatse een exacte dag en tijdstip af. Je kan meerdere yogasessies boeken, die sessies vinden dagelijks plaats in Ubud.

Reisduur

Je reis verloopt als volgt:
- 1 nacht op het vliegtuig
- 4 nachten in Ubud
- 4 nachten in Seminyak
- 1 nacht op het vliegtuig.
In het totaal ben je dus 10 nachten (11 dagen) onderweg.

Groep

Dit is een individuele reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Voor reizen naar Indonesie heb je geen visum nodig. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ of de website van de lokale ambassade http://embassyofindonesia.eu/.

Vaccinatie

Reis je naar Indonesie, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), buiktyfus en hepatitis A. Daarnaast worden malariapillen aangeraden. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/

Extra informatie

Let op: vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een extra e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, wordt je boeking automatisch geannuleerd.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter