• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Onvergetelijke verkenning van Brazilië

 • Rondreis
 • 12, 13, 15 of 16 nachten
 • Brazilië
9 beoordelingen
Nu vanaf € 1.669,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 18 keer geboekt

Ontdek het beste van Brazilië tijdens 11 of 14 nachten in verschillende hotels, met ontbijt, leuke excursies, heen- en terugvlucht, binnenlandse vluchten en transfers

"Ola, tudo bem?" Begin dit zinnetje maar al te oefenen, want jij gaat binnenkort naar Brazilië! Woorden komen ons tekort om dit prachtland te beschrijven. Uitgestrekte stranden, bruisende steden, natuur... tijdens deze rondreis krijg je het allemaal te zien. Kijk je ogen uit in het drukke Rio de Janeiro, en voel je even Indiana Jones tijdens een bezoek aan het regenwoud. Laat je omarmen door het land van caipirinha's, Ronaldo en Copacabana. Het zal niet lang duren vooraleer je tot over je oren verliefd bent!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Mirador Rio Hotel (of gelijkwaardig)
 • 3 nachten in Foz Plaza (of gelijkwaardig)
 • 3 nachten in Pousada Principe (of gelijkwaardig)
 • 2 of 5 nachten in Recreio da Praia (of gelijkwaardig)
 • Elke dag ontbijt
 • Fietstour in Rio de Janeiro (op dag 2)
 • Excursie aan watervallen van Iguassu in Argentinië en Brazilië (excl. entreegeld, op dag 2 en dag 6)
 • Ferry van Angra dos Reis naar Ilha Grande en terug
 • Heen en terugvlucht van Zaventem of Amsterdam naar Rio de Janeiro
 • Binnenlandse vlucht Rio de Janeiro - Foz do Iguaçu (met overstap in São Paulo of Curituba)
 • Binnenlandse vlucht Foz do Iguaçu - São Paulo (met overstap in São Paulo of Curituba)
 • Alle transfers
Extra optie
 • Citytour Rio de Janerio (op dag 3, ongv. 8 uur)
 • Boottrip Gran Aventura langs de Iguaçuwatervallen (op dag 4 of 5, ongv. 30 minuten)
 • Helikoptertour over de Iguaçuwatervallen (op dag 4 of 5, ongv. 10 minuten)
 • Boottrip Schooner Paraty (op dag 8, ongv. 6 uur)
Het mooiste land op aarde...

... zo zou je Brazilië wel eens kunnen omschrijven. Gouden stranden, een onmetelijk groot regenwoud, bruisende steden en een smeltkroes van culturen. Een ding is zeker: hier zal je je zeker niet vervelen. Van zodra je uit het vliegtuig stapt, begint voor jou een fantastisch avontuur. Je ontdekt een drukke metropool, aanschouwt een natuurwonder en verkent tropische stranden. Wat zou je nog meer willen? Tijdens deze rondreis krijg je het beste van het land te zien. Hieronder zie je een rondreis van 11 nachten. Bij een rondreis van 14 nachten verblijf je 5 nachten (i.p.v. 2 nachten) op Ilha Grande.

Reisschema

Dag 1 - 3: Welkom in Rio de Janeiro

Een stad met gouden stranden, omringd door groene bergen en spectaculaire zonsondergangen. We kunnen eindeloos schrijven over de magie van Rio de Janeiro. Het liefst van al wil je er op het strand tot in de vroege uurtjes samba dansen. Maar op deze plek is nog zo veel meer te zien! Op de tweed... Lees meer

Mirador Rio Copacabana Hotel  of vergelijkbaar

Dag 4 - 6: De watervallen van Iguazú

Op de vierde dag vlieg je naar Foz do Iguaçu. Na een nachtje slapen in het hotel maak je je op voor een echt natuurwonder: de watervallen van Iguazú! Ze liggen net op de grens van Brazilië met Argentinië, te midden van een natuurpark vol regenwoud. Op de vijfde dag kan je de watervallen van di... Lees meer

Foz Plaza Hotel - Rua Marechal Deodoro - Centro  of vergelijkbaar

Dag 7 - 9: Paraty

Op de zevende dag trek je naar Paraty. In dit stadje lijkt het alsof de tijd er al enkele eeuwen stilstaat. Toen de Portugezen nog aan de macht waren in Brazilië was dit een belangrijke havenstad. Het is werkelijk een unieke plek: talloze schiereilandjes, tropische stranden en dat zich uitstre... Lees meer

Pousada do Príncipe - Avenida Roberto Silveira - Centro  of vergelijkbaar

Dag 10 - 12: Ilha Grande

Op de tiende dag trek je naar de laatste bestemming van je rondreis: Ilha Grande. Dit eiland ligt tussen Rio de Janeiro en Sao Paulo. In dit tropisch paradijs is het de komende twee dagen genieten geblazen. Heerlijk zonnen op het strand, zwemmen in de zee of een stevige wandeling door de jungl... Lees meer

Recreio da Praia  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Metro-/bustickets tijdens de stadswandeling in São Paulo
 • Entreegeld voor bezoek aan de Watervallen van de Iguaçu aan zowel Braziliaanse als Argentijnse kant BRL 150 per persoon (ca. € 40,-)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

In alle hotels vanaf 12:00 uur

Check-out

In alle hotels tot 12:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 3 volwassenen per rondreis

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per rondreis:
- Een kind van 0 t.e.m. 12 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Je betaalt een toeslag afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Toegankelijkheid

De rondreis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Munteenheid

In Brazilië betaal je met de Braziliaanse real

Groep

Dit is een individuele reis.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Binnenlandse vluchten

In dit arrangement zijn er twee binnenlandse vluchten inbegrepen. Op deze vluchten gelden dezelfde regels voor de ruimbagage en de handbagage.
- São Paulo naar Foz do Iguaçu
- Foz do Iguaçu naar Rio de Janeiro

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Nachten op het vliegtuig

Stemt het totale aantal nachten niet overeen met het aantal nachten in het reisschema? Dan verblijf je ook enkele nachten in het vliegtuig. Tijdens het boeken krijg je de exacte vluchttijden te zien.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “0000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Om met een Belgisch paspoort te reizen naar Brazilie heb je geen visum nodig. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/. Je paspoort dient bij aankomst in Brazilie nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor de meest recente informatie over paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/.

Vaccinaties

Reis je naar Brazilie, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Gele Koorts en Hepatitis A. Daarnaast worden Malariapillen aangeraden. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter