• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Magie op Bali

 • Rondreis
 • 14 nachten
 • Indonesië
89 beoordelingen
Nu vanaf € 1.179,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 284 keer geboekt

Laat je betoveren door het magische Bali! Verblijf 12 nachten in verschillende hotels, incl. ontbijt, leuke excursies, heen- en terugvlucht en transfers

Een stralend blauwe hemel, warm zonlicht op je snoet, eindeloze stranden, regenwoud zo ver het oog reikt en het gefluit van exotische vogels... je zou bijna denken dat je in het aards paradijs beland bent. En dat ben je ook! Welkom op Bali, het eiland van de goden! Dit eiland ligt 12 nachten lang aan je voeten. Laat je verrassen door een magische mix van natuur, cultuur en heerlijk eten. Voor je het weet zal Bali je hart veroveren. Een ding is zeker: het zal een memorabele reis worden!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten in Ari Putri Hotel (of gelijkwaardig)
 • 2 nachten in Mimpi Resort Menjangan (of gelijkwaardig)
 • 1 nacht in Mimpi Resort Tulamben (of gelijkwaardig
 • 2 nachten in Rama Shinta Candidasa (of gelijkwaardig)
 • 4 nachten in Bakung Ubud (of gelijkwaardig)
 • Met ontbijt
 • Dag 4: Tour van het noorden naar het westen van Bali
 • Dag 6: Tour van het noorden naar het oosten (o.a. warmwaterbronnen, Singaraja en Chinese tempel)
 • Dag 7: Tour door het oosten van Bali (Tirta Gangga, Tenganan traditioneel dorp)
 • Dag 9: Kinamani Tour (Kertha Ghosa, Bukitjambul, Kintamani, Baturmeer en Goa Gajah)
 • Alle transfers
 • Heen- en terugvlucht van Amsterdam, Zaventem naar Denpasar
Extra optie
 • Snorkelen bij Menjangan (Dag 5, ca. 3 uur)
 • Excursie zonsopgang in Batur (Dag 10, 11 of 12, ca. 6 uur incl. transfer)
Laat je betoveren door Bali

Ooit leerden we op school dat de eerste mensen uit het aards paradijs verjaagd werden... Maar eigenlijk vind je dat paradijs gewoon op het Indonesische eiland Bali! Tijdens deze rondreis zal je 13 dagen lang alle geheimen van het eiland leren kennen. Eindeloze stranden, ontzagwekkende natuurlandschappen, bruisende steden en traditionele dorpen, je krijgt het allemaal te zien. Tijdens de reis word je rondgeleid door een chauffeur die tegelijk je gids is. Ook zijn er vier prachtige excursies inbegrepen. Maar om je ervaring nog een niveautje hoger te tillen, kan je er ook voor kiezen drie optionele excursies te boeken. Bali laat haar van je beste kant zien, geniet ervan!

Reisschema

Dag 1 - 3: Sanur

Welkom op Bali, het godeneiland! Bij aankomst brengt je chauffeur je onmiddellijk naar je hotel, in het kustplaatsje Sanur. Het parelwitte strand, de tropische bomen en het helderblauwe water bevestigen alvast dat je in het paradijs bent aanbeland. Oh, en dan spreken we nog niet over de pracht... Lees meer

Hotel Ari Putri  of vergelijkbaar

Dag 4 & 5: Menjangan

Op de vierde dag neemt je chauffeur je op sleeptouw. Tijdens een eerste dagexcursie leer je het eiland beter kennen. Je bezoekt Pacung Highland, de fruitmarkt van Candikuning en de tempel van Ulun Danu Beratan. Na al deze intense indrukken kan je de natuurpracht van de meren Buyan en Tamblinga... Lees meer

Mimpi Resort Menjangan  of vergelijkbaar

Dag 6: Tulamben

Op dag zes word je rustig wakker in je hotel en geniet je van een heerlijk ontspannen ochtend. Rond de middag vertrek naar richting Tulamben. Je bezoekt de haven van Shingaraja en een Chinese tempel. Ook maak je een korte stop bij Mount Agung, de hoogtse vulkaan van Bali. Haal die camera alvas... Lees meer

Mimpi Resort Tulamben  of vergelijkbaar

Dag 7 & 8: Candidasa

Na een ontspannen ochtend reis je op dag 7 naar Candidasa. Tijdens de rit rijd je langs enkele leuke bezienswaardigheden. Zo maak je een stop bij het Waterpaleis van Tirta Gangga. Dit waterpaleis werd in 1948 door de koning van Karangasem gebouwd. De architectuur van het paleis is een mix van ... Lees meer

Rama Shinta Hotel Candidasa  of vergelijkbaar

Dag 9 - 13: Ubud

Op dag 9 brengt trek je er weer opuit. Je chauffeur brengt je naar het justitiepaleis Kertha Ghosa. Dit bouwwerk is een prachtig staaltje van Balinese architectuur. Let bijvoorbeeld op de plafonds, waar je fresco's met traditionele iconografie kan bewonderen. Vervolgens ga je naar Bukit Ja... Lees meer

Bakung Ubud Resort & Villa  of vergelijkbaar
calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 1 persoon per eenpersoonskamer
Maximaal 2 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per tweepersoonskamer
Maximaal 3 volwassenen en 1 baby t.e.m. 2 jaar per driepersoonskamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden:
Een kind van 0 t.e.m. 17 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Boek dan een eenpersoonskamer. De toeslag is verrekend in de prijs.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk.

Huisdieren

Niet toegestaan

Optionele excursies

Je kan de optionele excursies ook ter plaatse boeken

Groep

Je reist alleen, tenzij er op de datum van jouw keuze ook andere boekingen zijn gemaakt. In dat geval reis je samen. De groep bestaat dan uit maximaal 6 personen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Voor reizen naar Indonesie heb je geen visum nodig. Voor actuele informatie over visa- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/ of de website van de lokale ambassade http://embassyofindonesia.eu/.

Vaccinaties

Reis je naar Indonesie, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Buiktyfus en Hepatitis A. Daarnaast worden Malariapillen aangeraden. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Vergelijkbare accommodatie

Verblijf je in één of meerdere vergelijkbare hotels, dan kun je ervan uitgaan dat je in de nabije omgeving van het genoemde hotel verblijft en het type hotel minstens gelijk is aan het genoemde hotel in de beschrijving. Je ontvangt de definitieve accommodatie met je reisdocumenten, uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter