Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief activiteit

Slipcursus van 1,5 uur

 • Ervaring
 • Wuustwezel
€ 64,- -39%
Voor € 39,50
 • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Van theorie naar praktijk, inclusief de nodige adrenaline, tijdens 1,5 uur slippen met gierende banden. Klik je gordel goed vast!

Je stapt in je auto en rijdt naar je werk, zoals elke dag. Je moet eigenlijk nog een beetje wakker worden en zet de radio aan. Het is een doordeweekse autorit op een doordeweekse weekdag. En dan plots... Een klapband! Wat doe je? Hoe reageer je? Hoe zorg je ervoor dat je veilig tot stilstand komt? Gelukkig biedt deze slipcursus uitkomst! Door een stukje theorie en heel wat praktijk leer jij het hoofd koel te houden. Als een getrainde chauffeur houd je je slippertje veilig onder controle. Je hoeft geen schrik meer te hebben wanneer er sneeuw of hevige regenval wordt voorspeld!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Slipcursus van 1,5 uur:
 • Introductie van de theorie
 • Juiste kijktechniek
 • Perfecte rij-, zit- en stuurhouding
 • Noodstop met ABS
 • Basis achterwielslip
Veiligheid voor alles!

Na een stukje theorieles ga je het gladde wegdek op en leer je hoe je veilig een noodstop uitvoert en je correct handelt wanneer je auto slipt. Ook zal de instructeur je de perfecte rij-, zit- en stuurhoudingen laten zien. Daarna heeft de auto geen geheimen meer voor je! Laat je even gaan met de testwagen en race over het terrein. Met gierende banden laat je je slippen en kom je perfect tot stilstand. Een leuke adrenelinekick!

Hoe werkt het?

Je koopt een waardebon per persoon en reserveert via de website van Slip Way (http://www.slipway.be/nl/reserveren/reservatie-slipcursus). Je kiest een datum en locatie die jou passen. Vermeld bij de reservering de waardebon van TravelBird + het waardebonnummer.

Deze waardebon is geldig tot en met 31 juli 2017. Hoe vroeger je reserveert, hoe meer kans je hebt dat het moment en de plaats van jouw keuze nog beschikbaar zijn. Bij een reservering in het weekend betaal je nog een toeslag van € 15,- per persoon op de website van Slip Way.

Exclusief
 • Boekingskosten € 4,95 per persoon
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Max. 8 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer dan 8 vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Leeftijd

Min. 18 jaar

Rijbewijs

Rijbewijs B verplicht

Reserveren

Je koopt een waardebon per persoon en reserveert via de website van Slip Way (http://www.slipway.be/nl/reserveren/reservatie-slipcursus). Je kiest een datum en locatie die jou passen. Vermeld bij de reservering de waardebon van TravelBird + het waardebonnummer.

Geldigheid

Deze waardebon is geldig tot en met 31 juli 2017. Hoe vroeger je reserveert via de Slip Way website (http://www.slipway.be/nl/reserveren/reservatie-slipcursus), hoe meer kans je hebt dat het moment en de plaats van jouw keuze nog beschikbaar zijn.

Locaties

Je kan ervoor kiezen om de slipcursus te volgen in Brussel, Peer, Kortrijk, Breda of Weert.

Parking

Gratis bij Slip Way

Weekendtoeslag

Slipcursus op zaterdag of zondag? Dan betaal je via de website van Slip Way een supplement van € 15,- p.p.

Upgrade

Je kan je cursus verlengen tot 2 uur (€ 26,- p.p. extra) of een halve dag (€ 76,- p.p. extra), dit doe je eveneens online bij de reservering bij Slip Way.

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter