Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Venetië, Ljubljana & Pula

 • Rondreis
 • Slovenië, Kroatië, Italië
44 beoordelingen
Nu vanaf € 489,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

1 rondreis, 3 landen, 7 nachten, oftewel een unieke reis door Italië, Slovenië en Kroatië, inclusief ontbijt, heen- en terugvlucht en huurauto

Je hebt van die voor de hand liggende combo-citytrips, zoals Krakau & Warschau, Porto & Lissabon, Rome & Firenze... Tijd om de gewoonte te doorbreken en voor originaliteit te kiezen! Jij beleeft de driedubbele citytrip van je leven in Venetië, Ljubljana en Pula! Laat die drie namen nog maar eens heerlijk over je tong rollen, klinkt fantastisch toch? Dit zijn drie steden die de perfecte mix gevonden hebben tussen pure romantiek en eeuwenoud cultureel erfgoed. Bovendien rijd je in stijl van de ene stad naar de andere met je huurauto. Een route langs de Adriatische kust of door het wondermooie Sloveense binnenland? Het gebeurt allemaal op deze unieke rondreis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten (eerste 2 nachten en laatste nacht) in BW Park Hotel Continental (of een vergelijkbaar hotel in de regio rond Venetië) in San Donà di Piave
 • 2 nachten in Hotel Slovenian House Vida (of vergelijkbaar) in Ljubljana
 • 2 nachten in Adrion Aparthotel (of vergelijkbaar) in Pula
 • Met ontbijt
 • Heen- en terugvlucht van Zaventem, Charleroi, Eindhoven naar Venetië Treviso
 • Huurauto
Reisschema

Dag 1 & 2: Venetië (San Donà di Piave)

Je pikt je huurauto op aan de luchthaven van Treviso en rijdt in ongeveer 35 minuten naar het plaatsje San Donà di Piave. De Italiaanse gemeente heeft zelf een uiterst charmant historisch centrum en telt ook een paar leuke musea, maar in de eerste plaats is het een fantastische uitvalsbasis om... Lees meer

Best Western Park Hotel Continental  of vergelijkbaar

Dag 3 & 4: Ljubljana

Op dag 3 is de tijd gekomen om San Donà di Piave (voorlopig) uit te zwaaien en de Sloveense grens over te steken. De tocht duurt in principe ongeveer 2 uur en een kwart, maar doe er gerust wat langer over, zodat je de omgeving helemaal in je kan opnemen. Als je Slovenië begint te naderen, dan ... Lees meer

Slovenian House  of vergelijkbaar

Dag 5 & 6: Pula

Op naar de Adriatische kust! Een tocht van zo'n 200 kilometer neemt je mee langs waanzinnige vergezichten in Slovenië en Kroatië. Onze tip: sla ook even af bij de prachtige kuststadjes Porec en Rovinj, twee hoogtepunten van Kroatië. Dan arriveer je uiteindelijk in de historische stad Pula ... Lees meer

Adrion Aparthotel****  of vergelijkbaar

Dag 7 & 8: Terug naar Venetië

Op dag 7 rijd je van Pula naar Venetië, een rit van zo'n 250 km die je in een drietal uurtjes maakt. Onderweg even stoppen bij alle plekjes die je eerst links liet liggen is natuurlijk een prima idee! Volg de Adriatische kustlijn en voor je het weet sta je weer in San Donà di Piave, dat hi... Lees meer

Voorwaarden huurauto

De hoofdboeker is de hoofdbestuurder van de auto. Deze persoon moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg van tussen de € 700,- en € 1200,-.

De hoofdbestuurder moet ouder dan 19 en jonger dan 74 jaar zijn en minstens een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Jonge bestuurders (onder de 25 jaar) moeten ter plaatse nog een toeslag betalen. Bestuurders onder de 25 jaar betalen een toeslag van € 25,- per bestuurder per dag met een maximum van € 225,- per huurperiode. Een extra bestuurder betaalt een toeslag van € 9,- per dag met een maximum van € 175,- per huurperiode.

Ongevallenverzekering voor inzittenden bedraagt € 7,- per dag.

De huurauto staat bij aankomst met een volle tank klaar en moet ook met een volle tank weer ingeleverd worden.

Inbegrepen: schadeverzekering (all risk), aansprakelijkheidsverzekering, afkoop eigen risico, diefstalverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers, dekking voor glas, banden, bodem en dak.

Kinderstoeltje is ter plaatse boekbaar voor € 8,- per dag met een maximum van € 85,- per verblijf. Een GPS is te huren voor € 9,- per dag met een maximum van € 95,- per verblijf.

Ten laatste tien dagen voor vertrek ontvang je van ons een voucher waarmee je de huurauto op kunt halen. Print de voucher en neem hem mee naar de autoverdeler.

Als je met de huurauto de landsgrens oversteekt, dan zijn daar verplichte kosten aan verbonden, die je ter plaatse dient te voldoen. Dit kost per auto € 60,- voor de gehele periode. Het is verplicht om bij het afhalen van de huurauto te vermelden dat je van plan bent om een landsgrens over te steken. Let op: Om te rijden op de auto(snel)wegen in Slovenië heb je een vignet nodig.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Waarborg huurauto tussen de € 700,- en € 1200,- (ter plaatse betalen)
 • Brandstofkosten voor de huurauto
 • Eventuele toeristenbelasting
 • Tolvignet
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Kinderkorting

De korting is afhankelijk van de vertrekdatum en de reisduur. Tijdens het boeken krijg je de definitieve prijs te zien.
Baby's van 0 tot 1 jaar ontvangen een korting op de prijs van het vliegticket, maar mogen geen stoel bezetten en mogen geen ingecheckte bagage meenemen

Babybed en kinderzitje

Beschikbaar voor € 5,- per nacht (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs).
Een kinderzitje voor in de auto kan ter plaatse bijgeboekt worden voor € 45,- per verblijf.

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis openbaar parkeren in de omgeving van het hotel in Ljubljana
Gratis bij de andere hotels

Vluchttijden

Let erop dat vluchten kunnen wijzigen, vertraagd kunnen zijn of uitgesteld kunnen worden door de luchtvaartmaatschappij en dat vluchttijden onder voorbehoud zijn. Vergeet niet om de precieze vertrektijden voor vertrek nog te raadplegen op de website van de luchtvaartmaatschappij of de luchthaven om onaangename verrassingen te vermijden.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.

Tolvignet

Alle snelwegen en autowegen in Slovenië zijn tolwegen en op deze wegen is een tolvignet verplicht. Ook als je van plan bent om alleen via de binnenwegen te rijden is het toch aan te raden om een vignet aan te schaffen. Het is namelijk vaak niet mogelijk om de snelweg te vermijden op bepaalde stukken

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter