• Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Venetië, Ljubljana & Pula

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Slovenië, Kroatië, Italië
32 beoordelingen
Nu vanaf € 499,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Al 111 keer geboekt

1 rondreis, 3 landen, 7 nachten, oftewel een unieke reis door Italië, Slovenië en Kroatië, inclusief ontbijt, heen- en terugvlucht en huurauto

Je hebt van die voor de hand liggende combo-citytrips, zoals Krakau & Warschau, Porto & Lissabon, Rome & Firenze... Tijd om de gewoonte te doorbreken en voor originaliteit te kiezen! Jij beleeft de driedubbele citytrip van je leven in Venetië, Ljubljana en Pula! Laat die drie namen nog maar eens heerlijk over je tong rollen, klinkt fantastisch toch? Dit zijn drie steden die de perfecte mix gevonden hebben tussen pure romantiek en eeuwenoud cultureel erfgoed. Bovendien rijd je in stijl van de ene stad naar de andere met je huurauto. Een route langs de Adriatische kust of door het wondermooie Sloveense binnenland? Het gebeurt allemaal op deze unieke rondreis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 3 nachten (eerste 2 nachten en laatste nacht) in Hotel Locanda Al Piave (of een vergelijkbaar hotel in de regio rond Venetië) in San Donà di Piave
 • 2 nachten in Park Hotel (of vergelijkbaar) in Ljubljana
 • 2 nachten in Adrion Aparthotel (of vergelijkbaar) in Pula
 • Elke ochtend ontbijt in alle hotels
 • Huurauto (Renault Twingo of vergelijkbaar)
 • Heen- en terugvlucht Zaventem/Charleroi/Eindhoven - Venetië
Reisschema
 1. Dag 1 & 2: Venetië (San Donà di Piave)

  Je pikt je huurauto op aan de luchthaven van Treviso en rijdt in ongeveer 35 minuten naar het plaatsje San Donà di Piave. De Italiaanse gemeente heeft zelf een uiterst charmant historisch centrum en telt ook een paar leuke musea, maar in de eerste plaats is het een fantastische uitvalsbasis om... Lees meer

  Locanda Al Piave of vergelijkbaar
 2. Dag 3 & 4: Ljubljana

  Op dag 3 is de tijd gekomen om San Donà di Piave (voorlopig) uit te zwaaien en de Sloveense grens over te steken. De tocht duurt in principe ongeveer 2 uur en een kwart, maar doe er gerust wat langer over, zodat je de omgeving helemaal in je kan opnemen. Als je Slovenië begint te naderen, dan ... Lees meer

  Hotel Park Ljubljana - Urban & Green of vergelijkbaar
 3. Dag 5 & 6: Pula

  Op naar de Adriatische kust! Een tocht van zo'n 200 kilometer neemt je mee langs waanzinnige vergezichten in Slovenië en Kroatië. Onze tip: sla ook even af bij de prachtige kuststadjes Porec en Rovinj, twee hoogtepunten van Kroatië. Dan arriveer je uiteindelijk in de historische stad Pula ... Lees meer

  Adrion Aparthotel**** of vergelijkbaar
 4. Dag 7 & 8: Terug naar Venetië

  Op dag 7 rijd je van Pula naar Venetië, een rit van zo'n 250 km die je in een drietal uurtjes maakt. Onderweg even stoppen bij alle plekjes die je eerst links liet liggen is natuurlijk een prima idee! Volg de Adriatische kustlijn en voor je het weet sta je weer in San Donà di Piave, dat hi... Lees meer

Voorwaarden huurauto

De hoofdboeker is de hoofdbestuurder van de auto. Deze persoon moet in het bezit zijn van een creditcard op eigen naam met daarop een toereikend krediet voor de waarborg van € 900,-.

De hoofdbestuurder moet ouder dan 19 en jonger dan 74 jaar zijn en minstens een jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Jonge bestuurders tussen 19 - 24 jaar moeten ter plaatse nog een toeslag betalen. Bestuurders tussen 19 - 21 jaar betalen een toeslag van € 22,- en bestuurders tussen 22 en 24 jaar een toeslag van € 11,- per dag. Een extra bestuurder betaalt een toeslag van € 5,- per dag.

De huurauto staat bij aankomst met een volle tank klaar en moet ook met een volle tank weer ingeleverd worden.

Inbegrepen: schadeverzekering (all risk), aansprakelijkheidsverzekering, afkoop eigen risico, diefstalverzekering, ongelimiteerd aantal kilometers, dekking voor glas, banden, bodem en dak.

Kinderstoeltje is ter plaatse boekbaar voor € 45,- per verblijf en een GPS voor € 7,- per dag.

Ten laatste tien dagen voor vertrek ontvang je van ons een voucher waarmee je de huurauto op kunt halen. Print de voucher en neem hem mee naar de autoverdeler.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Waarborg huurauto € 900,- (ter plaatse betalen)
 • Eventuele toeristenbelasting
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Kamerbezetting

Maximaal 3 personen per rondreis

Korting 3e persoon

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van 0 t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in de hotels.
- Een derde persoon vanaf 2 jaar krijgt korting, afhankelijk van je reisdatum en verblijfsduur.

Babybed en kinderzitje

Beschikbaar voor € 5,- per nacht (neem voor het boeken contact op met onze vakantieadviseurs).
Een kinderzitje voor in de auto kan ter plaatse bijgeboekt worden voor € 45,- per verblijf.

Eenpersoonstoeslag

100% op hotelprijs en huurauto

Toegankelijkheid

De reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

Gratis openbaar parkeren in de omgeving van het hotel in Ljubljana
Gratis bij de andere hotels

Wifi

Gratis in alle hotels

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je identiteitskaart of je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je identiteitskaart of je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je identiteitskaart of internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een identiteitskaart nodig.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter