Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf

Fietsen rond de Bodensee

 • Rondreis
10 beoordelingen
Nu vanaf € 349,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Al fietsend de Bodensee rond! Fiets in 6 of 7 dagen door 3 landen, inclusief ontbijt, bagagevervoer, een ferryticket en leuke kortingen

Na de Ronde van Vlaanderen en de Tour de France, presenteren wij u: de Ronde van de Bodensee! Spring zelf je fiets op en maak je klaar voor een actieve vakantie aan een van de mooiste meren van Europa. Maar liefst drie landen doorkruis je, en onderweg passeer je langs Bregenz, langs Konstanz en Friedrichshafen, langs wijngaarden en kastelen. Je trouwe metgezel? De Bodensee, een van de mooiste meren van ons continent. Helderblauw en vrolijk glinsterend lacht het je van de eerste tot de laatste seconde tegemoet, en dan weet je het wel: dit wordt onvergetelijk!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 5 of 6 overnachtingen in verschillende hotels
 • Dagelijks ontbijt
 • Bagagevervoer van hotel naar hotel (incl. verzekering tot € 700,- p.p.)
 • Ferryticket Wallhausen-Überlingen
 • Huur van zadeltassen
 • Boekje met waardebonnen t.w.v. € 89,- (korting op: koffie/thee met cake, wijnproeverij, toegang spa, toegang tot verschillende musea en andere activiteiten)
 • Informatiepakket met plattegrond en fietsroutes
Extra optie
 • Fietshuur
De Bodensee

Het grootste meer van Duitsland, een van de grootste van continentaal Europa en zeker en vast het allermooiste dat je ooit al gezien hebt: de Bodensee, een schitterende parel aan de rand van de Alpen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat dit een populaire vakantiebestemming is voor al wie van mooie natuur en gezellige steden houdt. Dankzij het enorme wateroppervlak is er een microklimaat ontstaan, en rondom het hele meer sieren wijngaarden de zonnige oevers. Paradijselijk, zei je? Dat is het zeker! Op deze fietsvakantie laat jij geen enkele oever onverkend, want jij fietst gewoonweg het hele meer rond. Tring tring, we vertrekken!

Reisschema

Dag 1: Aankomst in Bregenz

En weg zijn we! Op dag 1 begeef jij je naar de Oostenrijkse cultuurstad Bregenz, helemaal aan de oostzijde van de Bodensee. Daar glinstert het prachtige meer al tot aan de horizon... Ga alvast even kennismaken, de Bodensee wordt immers onafgebroken jouw reisgezel tijdens de komende week. Een t... Lees meer

Dag 2: Arbon/Romanshorn

Maak die spieren maar even los, vandaag is het zover! Je vertrekt voor je Ronde van de Bodensee, en de eerste etappe bedraagt al meteen zo'n 45 km. Je laat het gezellige Bregenz achter je en begeeft je op weg, met het prachtige meer de hele dag aan je rechterzijde. Je fiets langs de Rijn, ... Lees meer

Dag 3: Konstanz/Kreuzlingen

Klaar voor de tweede etappe? Een rit van zo'n 35 km staat vandaag op het programma. Doe het maar rustig aan, want ook onderweg is er heel wat moois te zien. Ook als je niet in Kreuzlingen, de laatste stad voor de Zwitsers-Duitse grens, overnacht, kunnen we je een bezoek aan een paar stukje... Lees meer

Dag 4: Naar Friederichshafen

In Konstanz of Kreuzlingen zet je opnieuw je voeten aan de trappers, voor deel 3! Vandaag is de eindbestemming Friedrichshafen, de gezellige Duitse stad aan de noordkant van de Bodensee. Eerst kom je langs het eiland Mainau, vlak bij Konstanz. Dat historische plekje is vandaag een waar bloemen... Lees meer

Dag 5 & 6: Terug naar Bregenz

Zo, dit is de laatste etappe! Nog 38 kilometer op de fiets, dat staat je vandaag te wachten. Je trekt langs het natuurgebied Argenmündung, de eilandstad Lindau, en nog meer wondermooie stukjes natuur aan de oever van het meer. Eens aangekomen in je hotel kan je nu echt je benen laten rusten. D... Lees meer

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,-
 • Vervoer
 • Fietsen (optioneel bij te boeken)
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 11 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Kamerbezetting

Maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t.e.m. 15 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
- Een kind van t.e.m. 5 jaar verblijft gratis
- Een kind van 6 t.e.m. 11 jaar krijgt 50% korting
- Een kind van 12 t.e.m. 15 jaar verblijft met 25% korting

Eenpersoonstoeslag

100%

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Parking

In Bregenz kan je gratis parkeren bij "Parkplatz West" aan de rand van de stad, of voor ca. € 10,- per dag in een centrale parkeerplaats.

Wifi

Beschikbaar, afhankelijk de definitieve hotels waar je verblijft.

Hotels

Uiterlijk 2 weken voor vertrek hoor je in welke hotels je zult verblijven en om hoe laat je dient in- en uit te checken. De volgende hotels behoren tot de mogelijkheden:

Hotel Lamm of vergelijkbaar in Bregenz (Let op, tijdens de periode 19 juli - 20 augustus vinden in Bregenz de Festspiele plaats, dan kan je per uitzondering in een buurgemeente ondergebracht worden)
Hotel Metropol of Hotel Inseli of vergelijkbaar in Romanshorn
Hotel Schiff am See of vergelijkbaar in Konstanz
Hotel Goldenes Rad of Hotel Rebstock in Friederichshafen

Fietsroute

De fietsroute en een informatiepakket ontvang je bij het eerste hotel. Deze route is erg toegankelijk en ook geschikt voor kinderen op een eigen fiets.

Bagage

Je bagage wordt om 9:00 of 9:30 uur opgehaald en zal rond 18:00 uur worden afgeleverd bij het volgende hotel

Fietshuur

Neem je zelf geen fiets mee? Dan kun je een fiets huren voor € 57,- per verblijf

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter