Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

  • Inclusief activiteit

Michelindiner Terborght

  • Restaurant
  • Beersel
€ 99,- -50%
Voor € 49,95
  • nu
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Een aanbieding om je vingers van af te likken: trakteer jezelf of iemand anders op een veelgangenmenu in Michelinrestaurant Terborght

Klasserestaurant Terborght heet je welkom! Maak je klaar om je op hoog niveau te laten verwennen in dit Michelinrestaurant. Hier krijg je een heerlijk menu in een stijlvolle setting, en is elke smaakcombinatie zorgvuldig geselecteerd door het keukenteam van chef-kok Lesley De Vlieger. Laat jouw smaakpapillen genieten en maak jouw culinaire droom werkelijkheid!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Een veelgangenmenu in Restaurant Terborght
Restaurant Terborght

Creatief en verfijnd, zo kan het succesverhaal van chef-kok Lesley De Vlieger en gastvrouw Marijke De Ron samengevat worden. De Vlieger en het keukenteam goochelen in de keuken met smaken en indrukken, terwijl de gastvrouw en het zaalteam alles tot in de puntjes verzorgen in het restaurant. Je merkt het meteen, deze combinatie loopt gesmeerd! Perfectie is het sleutelwoord in het Michelinrestaurant. Perfect gebakken vlees met de beste saus, bijzondere combinatie van smaken en kleuren, en dit alles prachtig gedresseerd op je bord. Dan rest je niets anders dan ten volle te genieten van het resultaat tussen deze samenwerking. Culinair genot van de bovenste plank!

Voorbeeldmenu

Radijs-gin-platte kaas

Bladerdeeg-ansjovis-tomaat-pesto

Tartelette: zalm-bieslook-mierikswortel

Tapasplank:
-krab-avocado-selder-granny-groene kruiden-focaccia
-kippenoester-witloof-duxelle-brioche
-aardappel-kwartelei-garnaal-gerookte paling

Sint-jacobsoesters en rund
Aardpeer-ganzenlever-zwarte truffel

Cannelloni van zalm en langoustine
Mossel-venkel-ratatouille-tomaat-bearnaise

Kabeljauw en chorizo
Vin jaune-wortel-gember-ajuin

Speenvarken: carré-wang
Kalfstong-bloemkool-lavas-kapper-fijne specerijen

Passievrucht-amandel-citroen

Banaan-pinda-chocolade

Hoe werkt het?

Na betaling ontvang je een e-mail van TravelBird met de link naar je waardebon(s). De waardebon is geldig tot en met 1 juli 2017. Print de waardebon en neem hem mee naar Restaurant Terborght, het is namelijk je bewijs van betaling. Zonder waardebon kan je helaas niet smullen van het heerlijke veelgangenmenu.

Vergeet niet om tijdig op voorhand een tafel te reserveren bij Restaurant Terborght. Dat kan je telefonisch doen via het nummer 02 380 10 10 of online op de website http://www.terborght.be/. Zonder reservatie is het niet mogelijk om je waardebon te gebruiken.

Exclusief
  • Boekingskosten € 6,95 per persoon
  • Drankjes bij het menu
Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Minimaal 1 en maximaal 2 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen.

Geldigheid

De waardebon is geldig t.e.m. 1 juli 2017

Sluitingsdagen

Het restaurant is gesloten op dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

Parking

Gratis bij het restaurant

Reserveren

Vergeet niet om tijdig op voorhand een tafel te reserveren bij Restaurant Terborght. Dat kan je telefonisch doen via het nummer 02 380 10 10 of online op de website http://www.terborght.be/. Zonder reservatie is het niet mogelijk om je waardebon te gebruiken.

Voorbeeldmenu

Het voorbeeldmenu is een voorbeeld. Er is dus geen garantie dat dit de gerechten zijn die je effectief geserveerd zal krijgen.

De korting

Het kortingspercentage waarmee wij adverteren is het verschil tussen de prijs die wij aanbieden en de prijs die de partner aanbiedt.

Locatie

Restaurant Terborght ligt in Huizingen, vlak bij Halle onder Brussel.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter