Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief vlucht
 • Inclusief verblijf

Koningssteden in Marokko

 • Rondreis
 • 7 nachten
 • Marokko
Nu vanaf € 489,-
 • per persoon vanaf
 • O.b.v. 3 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek het koninklijke kantje van Marokko in Marrakesh, Rabat, Meknes en Fez en Casablanca! 7 nachten in 3 hotels, incl. ontbijt, stadstours en heen- en terugvlucht

Je staat voor een enorme stadspoort. Groter dan je ooit eerder gezien hebt. Op die poort? Rijkelijke versieringen, geometrische figuren, vrolijke kleuren. De poort gaat open, en daar ligt... een koninklijke stad! Zie je het plaatje voor je? Jij gaat immers op rondreis door sprookjesland Marokko, van koningsstad naar koningsstad naar koningsstad. De allermooiste plekjes blijven niet onverborgen voor jou, want je chauffeur voert je mee van Casablanca naar Meknes, Fez, Rabat en Marrakesh. Kan je de heerlijke specerijen al ruiken en de vrolijke gezellige drukte van de marktjes al horen? Laat je betoveren door magisch Marokko op deze achtdaagse rondreis!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 4 nachten in Le Caspien (of vergelijkbaar) in Marrakesh
 • 1 nacht in Al Walid (of vergelijkbaar) in Casablanca
 • 2 nachten in Riad Youssef (of vergelijkbaar) in Fez
 • Dagelijks ontbijt in de hotels
 • Engelstalige chauffeur/gids tijdens de tours
 • 1 flesje water p.p. per dag
 • Stadstour in Casablanca op dag 2 (halve dag)
 • Stadstour in Rabat op dag 3 (halve dag)
 • Stadstour in Meknes op dag 3 (halve dag)
 • Stadstour in Fez op dag 5 (hele dag)
 • Stadstour in Marrakesh op dag 6 (hele dag)
 • Fooien
 • Heen- en terugvlucht van Charleroi of Eindhoven naar Marrakesh
Extra optie
 • Dagexcursie naar Essaouira op dag 7
 • Kamelentocht op dag 7
 • Excursie naar de Ourikavallei op dag 7
Magisch Marokko

Marokko, dat is het land van gezellige soeks en statige paleizen, rijkelijk versierde bouwwerken en authentieke vissersstadjes. Jij gaat op koninklijke rondreis langs de vier koningssteden van het land: Fez, Marrakesh, Meknes en Rabat. Die worden zo genoemd omdat ze allemaal ooit - in een ver of minder ver verleden - dienst deden als hoofdstad van het land. En omdat het nu eenmaal zo leuk is, doen we daar de Casablanca ook nog eens bovenop. Je kan immers de grootste stad van Marokko niet zomaar links laten liggen! Je verblijft in drie verschillende hotels, die allemaal met zorg uitgekozen zijn. Verdwalen in de wirwar van straatjes en steegjes, daar is geen sprake van: samen met je groep laat je je immers leiden door de Engelstalige gids, die je alle mooiste plekjes van het land toont. Ga mee en ontdek de pareltjes van dit wonderlijke Noord-Afrikaanse land!

Reisschema

Dag 1: Aankomst in Marrakesh

Ready for takeoff! Je komt aan in Marokko en staat te trappelen om op verkenning te gaan in dit wonderlijke, vrolijke en onvergetelijke land. Eens je geland bent, ligt Marrakesh voor de rest van de dag of avond aan je voeten. De eerste indrukken van Marokko doe je natuurlijk op in de gezellige... Lees meer

Hotel Le Caspien of vergelijkbaar

Dag 2: Casablanca

Goed geslapen? Vandaag zet je koers naar Casablanca, de grootste stad van het land. Houd alvast een boekje bij de hand, want je hebt een rit van ongeveer 3,5 uur voor de boeg. Of kijk gewoon uit het raam, het voorbijtrekkende landschap kan je urenlang bezighouden! Eens aangekomen staat een geg... Lees meer

Hotel Al Walid of vergelijkbaar

Dag 3 & 4: Rabat, Meknes en Fez

Dag 3 is aangebroken, je ruilt Casablanca in voor de échte koningssteden. Tijdens de komende dagen passeren ze allemaal de revue, bereid je dus alvast voor een flinke portie schitterende paleizen, exotisch versierde gebouwen en historische bezienswaardigheden! Eerste halte: Rabat. Weer volg je... Lees meer

Riad Youssef of vergelijkbaar

Dag 5 - 8: Marrakesh

Djemaa el Fna! De Medina! De Majorelle-tuinen! Nu is eindelijk het moment aangebroken om die parels voor echt te gaan bezoeken. Je neemt afscheid van Fez op dag 5 en rijdt met een stop in de stad Beni Mellal naar Marrakesh. Deze dag breng je grotendeels op de weg door, genietend van de panoram... Lees meer

Hotel Le Caspien of vergelijkbaar
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting € 1,60 p.p.p.n.
Betaling

Als je deze deal meer dan 49 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De eerste betalingstermijn zal 35% van de prijs bedragen, plus de boekingskosten en de annuleringsverzekering (indien van toepassing).

Praktische informatie
Voorwaarden

TravelBird is de verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (A) zijn van toepassing op deze boeking. In artikel 11 vind je de annuleringsvoorwaarden.

Prijswijzigingen

De vluchten die bij deze reis aangeboden worden zijn vatbaar voor wijzigingen qua prijs en beschikbaarheid. Het is mogelijk dat dit tijdens het boekingsproces nog verandert. Als dat het geval is, dan zal je hier altijd een melding voor ontvangen tijdens het boeken.

Check-in

In alle hotels vanaf 15:00 uur

Check-out

In alle hotels tot 12:00 uur

Kamerbezetting

Maximaal 2 personen en 1 kind t.e.m. 1 jaar per tweepersoonskamer
Maximaal 3 personen en 1 kind t.e.m. 1 jaar per driepersoonskamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer:
Een kind t.e.m. 1 jaar verblijft gratis in de hotels
Een kind van 2 t.e.m. 10 jaar krijgt 50% korting op de hotelprijs

Eenpersoonstoeslag

100% op de prijs van de rondreis

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Lift

Aanwezig bij Al Walid
Niet aanwezig bij Le Caspien en Riad Youssef

Huisdieren

Niet toegestaan

Wifi

Gratis in de openbare ruimtes van Hotel Le Caspien
Gratis in het hele hotel bij Al Walid en Riad Youssef

Valuta

In Marokko betaal je met de met de Marokkaanse dirham.

Optionele excursies

De volgende optionele excursies kunnen bijgeboekt worden:
Excursie naar Essaouira (€ 65,- p.p.)
Kamelentocht (€ 42,- p.p.)
Excursie naar de Ourikavallei (€ 30,- p.p.)
Ter plaatse hoor je welke excursie op welke dag plaatsvindt.

Groep

Je reist in een groep van min. 2 en max. 20 personen.

Hotels

Je verblijft in de beschreven hotels of vergelijkbare alternatieven. De namen van de definitieve hotels krijg je samen met je reisdocumenten.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten zodra de gehele betaling is voldaan.

Bagage

De bagagevoorwaarden worden je toegestuurd samen met de reisdocumenten.

Vluchttijden

Wij zoeken de meest gunstige vluchttijden voor je. Het kan echter gebeuren dat een vluchttijd niet meer beschikbaar is en we genoodzaakt zijn een alternatief vluchtschema aan te bieden, waardoor de duur van het verblijf beïnvloed wordt.

Persoonsgegevens

Let op: Zorg dat je persoonsgegevens gelijk zijn aan de gegevens op je internationale paspoort. Indien deze gegevens niet overeenkomen kan je niet van en naar je vakantiebestemming reizen! Wijzigingen brengen hoge kosten met zich mee. Vul alleen je eerste voornaam in, in overeenstemming met je internationale paspoort.
Ben je getrouwd? Vul ook dan je eigen achternaam (meisjesnaam) in, opnieuw in overeenstemming met je internationale paspoort.

Documenttype

Om te reizen heb je een internationaal paspoort nodig. Heb je nog geen internationaal paspoort? Vul dan bij paspoortnummer “00000” in. De paspoortgegevens dien je dan later aan ons door te geven.

Visum

Om met een Belgisch paspoort te reizen naar Marokko heb je geen visum nodig. Je paspoort dient bij terugkeer uit Marokko nog minimaal 1 maand geldig te zijn. Voor actuele informatie over visum- en paspoortvereisten raadpleeg je http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten.

Vaccinaties

Reis je naar Marokko, dan heb je mogelijk vaccinaties nodig tegen DTP (difterie, tetanus en polio) en hepatitis A. Raadpleeg voor het meest recente advies je huisarts of http://www.itg.be/itg/.

Extra informatie

Let op: Vul tijdens het boeken alle gevraagde informatie in. Doe je dit niet, dan ontvang je nog een e-mail waarin je gevraagd wordt om extra informatie in te vullen. Doe je dit niet binnen de 48 uur, dan wordt je boeking automatisch geannuleerd en gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter